Bir daha minubuse bindiginde 25 kurus eksik ver,bak bakalim ne oluyor,o zaman anlarsin bugun sabah yanlis yapmis misin yapmamis misin.
Isteyeceksiniz tabi ben de 25 kuruşta olsa,20 kuruşta olsa isterim paramı 25 kuruşu vermese günlük dünyanın parası yapıyor.Kızlar ya bu sabah canım çok sıkıldı. Evden çıkıp minibüse bindim. Gideceğim mesafe ücreti 2,25 ve ben 2,5 uzattım. Sonra ineceğim yere de az kaldı ama para üstüm gelmedi. Ben de uyardım 2,5 göndermiştim ama zam mı geldi ücretlere diye.Çünkü bayadır binmiyordum. Sonra şoför para üstünü uzatırken kinayeli bir şekilde "buyrun hanımefendi 25 kuruşunuz" dedi ama baya kötü dedi yani. Neyse dedim ses çıkarmadım. Arkadan bir kadının sesi geldi. "Cık cık cık şuna bak 25 kuruşun lafını ediyor" dedi. Utancımdan yerin dibine girdim. Ama sonuçta ben bu parayı sokaktan toplamıyorum, alnımın teriyle kazanmak için bir ay çalışıyorum. Dişimden tırnağımdan arttırmaya çalışıyorum. Yanlış birşey mi yaptım ben? Çok utandım, çok bozuldum.
ben takılmazdım 25 kuruşa....
ya yok sana lafım yok aslındaama sonuçta ekonomik olarak çok rahat yaşayabilen bir insan değilim. yeri gelip o 25 kuruşa ihtiyacım olabiliyor. hakkım olanı almak mı sıkıntı. takılmayabilir tabi insanlar herkesin kendi bileceği iş. ama ben kadının ve şoförün tavrına sinir oldum. ayıplamalarına filan...
50 kuruşun yanına 25 kuruş daha koyarak 1 ekmek alınır.50 kuruş olupta 25 kuruş olmadığı için 20 lira bozdurduğumu bilirim.ama sonuçta ekonomik olarak çok rahat yaşayabilen bir insan değilim. yeri gelip o 25 kuruşa ihtiyacım olabiliyor. hakkım olanı almak mı sıkıntı. takılmayabilir tabi insanlar herkesin kendi bileceği iş. ama ben kadının ve şoförün tavrına sinir oldum. ayıplamalarına filan...