Öncelikle çok geçmiş olsun ama siz buna sarkma mı diyorsunuz lütfen öncelikle ameliyatın ciddiyetinin farkına varalım ben 16. Gündeyim ve öyle bir kalkık yapmış ki anlatamam dr Berika var ya o bile düz kalır benimkinin yanında fotomu attığım proflar çaresi var diyor bakın 60 küsür yaşımda Prof diyor öyle kötü durumdayım ki orası sarktı mı oldu mu böyle küçük şeyler için lütfen canınızı sıkmayın iyileşmenize bakın ben 15 günde 4 kilo verdim 50ye düştüm rabbim sağolsun devlette şehir hastanesinde bir doç beni 1 yıl izlemeyi kabul etti durumum kötü ve 16. Gündeyim revizyon kesin yani pazartesi hem ilk muayenem ve psikiyatri randevum var bu ameliyat mükemmelliği vadetmiyor ben bu işin ciddiyetini bir dr gibi bilseydim asla olmazdım oranızı buranızı incelemeyin bakın benim halime ve şükredin ve lütfen bana, annem ve kardeşlerime dua edin onları üzdüğüm için daha çok kahroluyorum, pazartesi ilk muayenede bakacak eğer ben yapamam derse Mehmet yazara gideceğim şuan güncel fiyatı 200 bin, dedem arabamı satarım dedi ailecek kahrolduk ve ben vicdan azabı içindeyim onlara bunu yaşattığım için 1 yıl bekleyip aşırı küçültülmüş kaldırılmış form ve tipi bozulmuş burun olarak geçiyor ve haftaya okula başlayacağım son senem hastanede staj yapacağım 1 yıl maskeyle dolaşacağım ve 6.-8. Ayda dava açacağım lütfen iyileşmeye bakın bu kadar inceleyip psikolojinizi bozmayın çok güzel burnunuz olmuş rabbim sağlık versin