- 14 Şubat 2007
- 1.735
- 32
- Konu Sahibi EU1
doktor bey bende burun ameliyatı oldum 12 nisanda 1 yıl olacak.kemiklerde eğrilik vardı .burun etlerimde büyüktü nefes alamıyordum.hafif kemer ve burun ucundaki hafif eğrilik ve düşüklük de düzeltildi.şekil olarak memnunum doğal bir burun oldu zaten belli belirsiz şikayetlerdi olmuşken estetikte olsun dedim.
burun deliklerimde daraltıldı. tek sıkıntım ve beni rahatsız eden iki konu var.
1-ameliyattan sonra burnumun üstünde yani yan taraflarda kılcal damarlar çıktı kırmızı kırmızı bunu doktoruma söyledim ameliyattan olmaz dedi ama benim daha önceden böyle bir sorunum yoktu.şu an az dikkatli bakılırsa belli olyor ama sonra daha belirginleşir ve yayılırsa.bu ameliyattanmıdır.yok etmenin yöntemi varmıdır.
2- ben açık teknikle ameliyat oldum.burnumun orta direğindeki kesikte sağ taraf gayet güzel iyileşti belli belirsiz ama sol delik kısmının yukarısı kabarık iyileşti. sivilce gibi. renk farklılığı yok.nedbe yada skarmı ne deniyor heralde.doktorum ilk başta geçmezse düzeltiriz 1 sene de kendiliğinden iner diyordu şimdi ise 1 sene olcak neredeyse en son kontrolümüzde biraz inmiş farkedilmiyor dedi. kimse eğilip bakmıyacakya diyor. ama bu beni rahatsız ediyor.elime geliyor sürekli. senin vücudundan kaynaklanıyor dedi.ama diğer taraf gayet güzel iyileşirken bu taraf niye böyle oldu. o zaman diğer tarafta da skar olmalıydı vücudumdan kaynaklanıyorsa diye düşünüyorum.
lütfen beni bu konularda aydınlatırmısınız.bu iki sorunda doktor hatası olabilirmi bide bu skar için ne yapılabilinir.müdahele dahamı kötü yapar. inanın uykularım kaçıyor sinir oluyorum.küçük bir sorun gibi gözüksede beni rahatsız ediyor.cevabınızı bekliyorum lütfen.nisan ayında yine 1 sene kontrolüm var.
cevabınızı bekliyorum lütfen.özel mesaj olarakta yazabilirsiniz cevabınızı buraya yazmak istemezseniz.sürekli okuyup araştırıyorum çok üzülüyorum.