• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burnumdan Alçıyı çıkarttı..Aynaya bakabilir miyim dedim..Bakmaz olaydım !

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eğer Bursada bir doktor arıyorsanız Alper beyi önerebilirim size. Açıkçası ben ameliyat olmadım ama her giden çok memnun arkadaşlar. Annem Alper Beye başka bir operasyon geçirdi. Ve su an ameliyatının 18. günü maşallah çok iyi.

hiç telaşlanma bence benım ınce bi burnum olmasına rağmen dokrorum sargıyı acınca gördüğüm görüntü ile şok olmuştum beyaz sivilceydi hertarfı ve cok fena şişti ama sonra bir anda hepsi geçiverdi .umutsuzluğa kapılma hepsi gecicek zamanla ve burun ucu en son geçiyor benim 7 ayım olmasına rağmen hala burun ucum sert.sabır sabır sabır

bunları çok düşünürsen depresyona girersin. Burnun gayet iyi bunu düşün.Şişliklerden dolayı kargamel gibi bir burnun bile olabilir şuan ama emin ol şişlikler birkaç ay sonra indiğinde o fındık gibi kalacak. Bazı yerlerde fazladan ödem olmuş olabilir, bu şekli bozuk yapıldı anlamına gelmiyor. Tamamen iyileşince harika göründüğünü anlayacaksın lütfen fazla uğraşma burnunla

bende yarın alçıyı aldırıyorum görüntüsü nasıl çok merak ediyorum inş hayal kırıklığı yaşamam :(

arkadaşlar merhaba
ben ameliyat olalı 6 gün oldu,bugün doktora gidip alçıyı çıkarttırdım.ve alçıyı çıkartınca karşılaştığım manzara çok kötüydü

burnum o kadar büyüktü ki doktor şiş olduğunu söyledi..ama şişliğin bile belli bir seviyesi var..eski burnumdan iki kat daha büyük sanki ! eğrilik gitmiş ama koca bi burun gelmiş...
bir de burun ucumun altı da aşağıya sarkık ! eski görünümü gibi ! sanki şiş gibi duruyor ama ürkütüyor beni,ya değilse.çünkü alçı çıkarılınaya kadar herkesin burun ucu daha yukarda oluyor normalde.

burun derim kalın olduğu için mi böyle acaba ? burun ucu da beni çok düşündürüyor ..ameliyat olup,uzun süre geçmiş olanlar lütfen yardım edin !

az sabırlı ol canım bence doktoruna güven biraz 6 ayda şekli az çok ortaya çıkar

arkadaşlar merhaba
ben ameliyat olalı 6 gün oldu,bugün doktora gidip alçıyı çıkarttırdım.ve alçıyı çıkartınca karşılaştığım manzara çok kötüydü

burnum o kadar büyüktü ki doktor şiş olduğunu söyledi..ama şişliğin bile belli bir seviyesi var..eski burnumdan iki kat daha büyük sanki ! eğrilik gitmiş ama koca bi burun gelmiş...
bir de burun ucumun altı da aşağıya sarkık ! eski görünümü gibi ! sanki şiş gibi duruyor ama ürkütüyor beni,ya değilse.çünkü alçı çıkarılınaya kadar herkesin burun ucu daha yukarda oluyor normalde.

burun derim kalın olduğu için mi böyle acaba ? burun ucu da beni çok düşündürüyor ..ameliyat olup,uzun süre geçmiş olanlar lütfen yardım edin !

Bende bundan cok korkuyorum

Back