• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burnumdan Alçıyı çıkarttı..Aynaya bakabilir miyim dedim..Bakmaz olaydım !

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim 1 yıl oldu yaptıralı çok şişlik vardı ama tamamen indi şuanda inanılmaz memnunum..

doktorlar burunu fazla yontmaktan korkuyorlar 6 ay sonra burun ucunda cokme olma ıhtımalı yuksekmıs cunku su aralar kımın burnununa baktıysam tombiş sosis burdan doktorlara seslenıyorum lutfen bıraz daha cesaret :) azcık sıvrı yapın ucları yaa pls:)

geçmiş olsun düzelir inşallah şişlikten öyle geliyodur sana basit görünsede zor bir ameliyat burun estediği biraz daha sabır düzlince resim eklersin canım

arkadaşlar merhaba
ben ameliyat olalı 6 gün oldu,bugün doktora gidip alçıyı çıkarttırdım.ve alçıyı çıkartınca karşılaştığım manzara çok kötüydü

burnum o kadar büyüktü ki doktor şiş olduğunu söyledi..ama şişliğin bile belli bir seviyesi var..eski burnumdan iki kat daha büyük sanki ! eğrilik gitmiş ama koca bi burun gelmiş...
bir de burun ucumun altı da aşağıya sarkık ! eski görünümü gibi ! sanki şiş gibi duruyor ama ürkütüyor beni,ya değilse.çünkü alçı çıkarılınaya kadar herkesin burun ucu daha yukarda oluyor normalde.

burun derim kalın olduğu için mi böyle acaba ? burun ucu da beni çok düşündürüyor ..ameliyat olup,uzun süre geçmiş olanlar lütfen yardım edin !

canım aynı sorun bende de var.ameliyat olalı 15 gün oldu ve benimde burnumun ucu aşağı doğru ve şiş gibi.senin ki düzeldi mi acaba?

Arkadaşlar kalkık burun doğal olmuyo bende 20 gün önce oldum burun ameliyatı doktora kaldıma dedim burnumun ucunu ama yinede biraz kaldırmış burnumun ucunu size tavsiyem kalkık burun doğal durmuyo yapay oluyo ben tavsiye etmem siz bilirsiniz yinede

Arkadaşlar kalkık burun doğal olmuyo bende 20 gün önce oldum burun ameliyatı doktora kaldıma dedim burnumun ucunu ama yinede biraz kaldırmış burnumun ucunu size tavsiyem kalkık burun doğal durmuyo yapay oluyo ben tavsiye etmem siz bilirsiniz yinede

çok geçmiş olsun canım,bende seninle aynı fikirdeyim,bende doktoruma sürekli kalkık ve minik bir burun istemiyorum dedim durdum,sadece kemer gitsin,deviayon düzelsin,sağlık sorunlarımda son bulsun yeter dedim,aslında bazen biraz minik bi burunmu isteseydim diyorum ama sonra öyle burunları gördükçe aman aman iyiki istememişim diyorum,doğal olması önemli herşeyden önce

çok geçmiş olsun canım,bende seninle aynı fikirdeyim,bende doktoruma sürekli kalkık ve minik bir burun istemiyorum dedim durdum,sadece kemer gitsin,deviayon düzelsin,sağlık sorunlarımda son bulsun yeter dedim,aslında bazen biraz minik bi burunmu isteseydim diyorum ama sonra öyle burunları gördükçe aman aman iyiki istememişim diyorum,doğal olması önemli herşeyden önce

merhaba arkadaşlar,
başlık sahibi arkadaşımızın son durumu nasıl acaba 6. ayı geride bırakmıştır, 6. günle 6. ay bir değildir buna inanmıyorum, kafaya takacak olsak neler çıkar benim daha 1 ay olmadı elbette daha iyisi olabilir miydi acaba demekten kendimi alamıyorum zaman zaman bu çok normal, masummasal dediğin gibi o kadar acı çektik biraz abartsamıydık dediğim benimde oluyor, ama önceki halimi bu halimi die düşündüğümde kesinlikle öncekini düşünemiyorum bile.. rahat olun çok ciddi bi hata olmadıktan sonra biraz iyimser olalım 6. günde de yapılmaz yani böyle yorumlar biraz gerçekçi olalım..

bencede burun delikleri kocaman görünüyor.. hiç hoş değil..

selin arkadasimiz nerelerdesin lütfen yorum yaz buraya...ne oldu son halin nasil..benimde sanki eski hal gibi hic kalkik durmuyo..sag ve sol taraf birbirinden farkli ama burun ucu hala düsük :(((((
sanki ayni eski burnum :((

sizin burnunuz bence mükemmel herşey yerli yerinde. tam karar yani! hiç öle mi isteseydm die düşünmeyn bence ;)

arkadaşlar öle her operasyon geçiren burun ameliyatı olan mucizeler beklemesin ben bunu en olumsuz şekilde yaşadım 3buçuk milyara yakın para ödedim burnumun sadece şekli değil sağlığıda bozuldu sürekli kanamalar uçkısmındaki sertlik ve şişlik 2buçuk sene geçmesine rağmen hala devm ediyor

slmm arkadaslar bende ameliyat oldum ve 1 hafta oldu morluk falan hiç oluşmadı şişlikler inmeye başladı ama burnumun ucu cok kalkık görünüo domuz gibiyim adeta doktor 3 aya kadar iner dedi ama inmez die korkuyorum birde okul başlıcak 1 ay sonra bu halde nasıl gidecm okula:((( bir sorun daha var kıkırdak aldıkları kısımda ette büyüme oldu bu normal bir şişlikmi yoksa ödem falan mı olustu acaba hiç nefes alamıyorum ve böle kalcak die cok korkuyorum..:( cvp yazarsanız sevinirimmmmmm

seliiin cevap yaz burnunun şimdiki şekli nasıl? şikayetlerin geçtimi..ben de aynı şeyden mağdurum yaa..8.günümdeyim moralim bozuluyor aynaya baktıkçaa

canım ya operasyonun çok yeni daha inşallah istediğin gibi olmuştur..sıkma canını
şişliklerin geçmesini bekle canım şuan yapacak bişeyin yok çünkü :sm_confused:
Allahın izniyle yoktur bi terslik bozma moralini sabret bekle şişliklerin geçsin

15 gün oldu benim burnum hala bandajlı..ben daha burnumu bile görmedim.aslında hemen görmen hata olmuş.6.gü beter şiş olur burun.ben 15 gün oldu benim hala çok şiş.yaaa acele ediyosun gibime geliyor panik yapma bence..sakin ol ve bekle

Arkadaşım üzülme hadi diyelim dediğin gibi kötü , çook kalkık olmasındansa böyle olması daha iyi deilmi..
Bende en sonunda bugün gördüm burnumu aslında porfilden falan memnun kaldım ama burnumun ucu bi acaip kalkık suratıma komik bi ifade veriyo. Dudak üstü falan şiş..Bende kalkıklığına taktım ama nasılsa iner diye üzülmüyorum...Benim 2 hafta oldu daha şişliklerim inmedi bak, 6 aya kadar yolu var, şimdiden boşa üzmezsin kendini umarım..
Çok geçmiş olsun canım..

merhaba founda bende 2 hafta oldum ameliyat olalı ben bandajlıyım ama az çok burun ucumu gördüm ne çok şiş nede çok kalkık.gayet normal şimdiden bile.acaba benim neden çok kalkık değilki..bilemiyoum ama tek bildiğim burun ucumu şididen beğendim.delikleriyle falan oynanmadı bende..doktorum sadece kıkırdak fazlalığını alıcam çok kaldırıp ifadenibozmıcam demişti..neyse sanada geçmiş olsun.bu arada sen izmirlisin snırım.kime oldun ameliyatını..sende benim gibi bandajlımısın.burnunda şu an yaşadığın bi sıkıntın problemin varmı şekil haricinde.mesela benim içi çok doluymuş gibi geliyor bi de benim ameliyatım kapalıydı o yüzden herşey içinde yaralar dikiler belki de oyüzden bende bu burnumun dolu olma hissi oluyor.. sabahları mesela dilim damağıa yapışarak uyanıyorum burnumda kuruluk tıkanma oluyor gündüz düzeliyor rahat nefes alıyorum.ama burnum felaket dolu yaa..acıyor hafiften..bişeydaha sende anlatırsan sevinirim.doktorun kimdi sen hangi hastanede oldun..

çok özür yaa ben tarihlere hiç bakmadan yazdım.ben bu yazılanların aylar evel yazıldığını şimdi farkettim..ama arkadaşım işallah bu sorunu çöülmüştür çünk
ü şikayetçiydin bu forumu açmıştın ya belki de şikayetin geçti şimdi bu yazdıklarını bile hatırlamıyosundur bile..ben iyi olduğuna eminim.iyi günler

offfffffff offffffffffffffffff böyle seyleri duyunca ameliyattan korkuyorum bende dr emre ilhanda ekimde ameliyat olucam cnmmmmm fena bi korku varr mafoldumben

springciğim senin sadece burun ucunda mı problem vardı. Benim sorunum sadeec burun ucumda. Birazcık aşağıya sarkık gibi. Ama bu durum gülünce daha da rahatsız edici. Se hangi dr a ameliyat oldun? syg

Back