• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burnumdan Alçıyı çıkarttı..Aynaya bakabilir miyim dedim..Bakmaz olaydım !

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
springciğim senin sadece burun ucunda mı problem vardı. Benim sorunum sadeec burun ucumda. Birazcık aşağıya sarkık gibi. Ama bu durum gülünce daha da rahatsız edici. Se hangi dr a ameliyat oldun? syg

benim burun ucum sivri.yani kalkık ta değil inikte değil ama ucundan hiç memnun değilim.şişlerin tam inmesini bekliyorum.burun ucum da asimetrik bişey var bariz belirgin.6 ay sonunda bakıcaz.burnun ucuna hafifçe rötüş yapılack.doktor öyle dedi ama pek hafif bi rötüşle kalcak gibi değil.burun ucumdaki tam ucundaki çıkıntıyı düzelttiricem.bidebende burun kanadı diye bişey yok çok enteresan bi görüntüsü var.aslında kemik alınan yerde banaçok oyuk geldi.orası çok oyuk olduğu halde ucuna doğruda iyice kaldırmış bide sivreltmiş yanii.ay nasıl anlatayım her tarafında bi çıkıntı resimlerie bi ba istersen anlarsın

arkadaşlar ya benım burnumda sanki hiç değişmemiş hala kocaman eğri kafayı yicem

yardım edin lütfennnn

cnmm şimdii şiştir baya sana öyle elioo..zaten ameliyattan hemen sonra kimse burnunu begenmio benim kuzen günlerce agladıı inana ama şişlikler gitti güzle bi burun ortaya çıktıı..sabır gerekliymişşş.bende senin gibiyim sanırım çok takcam herşeyi kafaya ameliyattan sonra...

selincim gidişat nedir..memnunmusun durumdan paylaşırsan çok mutlu olurum çünkü bende aynı endişelerdeyim

arkadaşlar benimde burun ucum top gibi kocaman we sert.. ameliyatımın 13. günü böyle kalmaz umarımm çok endişeliyim bana yardımcı olabilirmisinizz???

hepimiz aynı dertten yakınıoruz anlaşılan benimde morelim çok bozuk ya of burnumun ucu kocaman domuz burnu gibi burnumda kemer vardı kemik alındı ve ucu kaldırıldı ama şuan hala alçılı alçım cuma günü alıncak bugün ameliyatımın 5.günü off yardım edinnn burnumun şişliği ne zamana iiner alçıdan sonra:2::43:

kizlar sislikleri bu kadar dert etmeyin aynaya fazla bakmamaya calisin alci cikar cikmaz hemen belli olmuyor burnum sekli oturmasi en az 6 ayi buluyor :21: sabir isi sonucta sislerin inmesi felan fazla dert edipte mutsuz olmayin :51: benim bile 1 ayi gectigi halde 1 ay icinde o kadar degistiki :82: biraz sabir yahu :52:

kızlar ya takmayın kafanıza benimde bugun 16.günüm hala şiş zamana ihtiyacımız var

Tecrübelilere kulak verin. O şişliklerin hepsi geçiyor biraz zaman gerekecek sadece..

arkadaşlar öle her operasyon geçiren burun ameliyatı olan mucizeler beklemesin ben bunu en olumsuz şekilde yaşadım 3buçuk milyara yakın para ödedim burnumun sadece şekli değil sağlığıda bozuldu sürekli kanamalar uçkısmındaki sertlik ve şişlik 2buçuk sene geçmesine rağmen hala devm ediyor

sen kime oldun ameliyat mümkünse söylermisin bende düşünüyorumda yanlış bi adım atmıyım

çokk çokk büyük cesaret istiyor bu iş ben burda bunu anladım...Hepinize çok geçmiş olsun.Genel olarak her yerde okuduklarım ilk zamanlarda bu şişliklerin çok normal olduğu.Benimde bir arkadaşımb u ameliyatı oldu ve 6. ayı doldurmasına ragmen hala hafif bir şişliği var ama ilk zamanlarına göre çokk çoook düzeldi burnu.İlk zamanlarda şişiikten ucu çok kalkık duruyordu üstelik pinokyo gibiydi...O yüzden biraz sabır sonra her şey düzelecek...

Kızlar akıl var mantık var, eğer burnunuza kıkırdak eklemiyorsa burnunuz nasıl ameliyattan önceki halinden daha büyük olsun, şişlik tabi onlar hem de ne şişlik, mayalanmış hamur gibi, kabar kabar, fosur fosur bir şişlik hemde, atel alınır alınmaz bir burun yandan güzel görünsede önden bir tuhaf durur o da şişlikten, o kadar kemik kırılıyor, kesi yapılıyor, dikiş atılıyor, buruncuklar şişmesinde kim şişsin? Sabır lazım bize sabırrrr :)

arkadaşlar merhaba
ben ameliyat olalı 6 gün oldu,bugün doktora gidip alçıyı çıkarttırdım.ve alçıyı çıkartınca karşılaştığım manzara çok kötüydü

burnum o kadar büyüktü ki doktor şiş olduğunu söyledi..ama şişliğin bile belli bir seviyesi var..eski burnumdan iki kat daha büyük sanki ! eğrilik gitmiş ama koca bi burun gelmiş...
bir de burun ucumun altı da aşağıya sarkık ! eski görünümü gibi ! sanki şiş gibi duruyor ama ürkütüyor beni,ya değilse.çünkü alçı çıkarılınaya kadar herkesin burun ucu daha yukarda oluyor normalde.

burun derim kalın olduğu için mi böyle acaba ? burun ucu da beni çok düşündürüyor ..ameliyat olup,uzun süre geçmiş olanlar lütfen yardım edin !

canım çok geçmiş olsun ama 1 ay içinde inertakmakafana

bu forumda 10-15-20 günlük öyle burunlar var ki,bence bu iş öncelikle doktorun meziyetine bakıyor,gerisi de kişinin bünyesine göre,yani görüyoruz 18 günlük foto koyanlar var gayet güzel şiş ama göze batmıyor,çok abartılı şişmeler oluyorsa bu doktorun el becerisindendir bence

Back