- 21 Temmuz 2010
- 2.149
- 2.734
- Konu Sahibi bibalprensesi
Herkese merhaba. Uzun yıllardır olmak istediğim ameliyatı nihayet uzun doktor arayışları sonucunda 25 gün önce oldum. Burnum hala çok ödemli fotoğraflarda net çıkmasa da, özellikle sol burun ucum kanatlarla birlikte aşırı sert bir ödem halinde. Bu şekilde burun ucu ve kanatlarında sert ödem olması normal mi sanırım doktor o bölgeye de kıkırdak koydu çünkü önceden dar bi burun yapım vardı. Ben üstten ince gelen ucu geniş bi burun istemiştim. Ayrıca yandan kavissiz düz fakat düşük burun kökü istemiştim çünkü kendi burnumda radix oldukça yüksekti. Doktor da makul seviyede düşüreceğini söyledi ki sonuç beni tatmin ediyor şu an için. Ama asıl aklıma takılan önden kolumella çok fazla gözüküyor sanki burnun ucunda bi damla varmış gibi bu da burnu uzun gösteriyor, güldüğümde biraz daha belli hatta. Yandan da kolumella bir tık aşağıda. Bazı doktorların fotoğraflarına bakıyorum kolumella burun delikleriyle aynı hizada oluyor ve haliyle önden de belli olmuyor. Bu da ödemle alakalı olabilir mi sizce ? Bi de son olarak dikiş kısmı deride hafif girintili bi görüntüde o da zamanla düzelir mi? çok sordum konuyu kapatıyorum