- 9 Şubat 2015
- 89
- 108
- 103
- 47
- Konu Sahibi beatrice_beatrice
-
Çok sevindim ben de kimse takip etmiyor diye paylaşmıyordum. Benim 2 ayda 11,5 kilo falan oldu. 1 haftadır yine tatil sebebiyle ara verdim. Şimdi dışardayım eve gidince aradaki listelerin hepsini paylaşıcam size de kolaylıklar dilerimBen sizi takip ediyorum lütfen her yaptığınızı yazın listeleriniİ kağıda yazıp dolabına yapıştırdım gidip migrostan karabugdayda aldim
Haklısınız avakadoyu ben de sevmiyorum. Çıkarttım zaten listeden hiç yemiyorum.Bugün hayatımda ilk kez avakado yedim gerçekten hiç beğenmedim yarım avakado biraz limon 2 cevizle salatasının yaptım.yok böyle bir tatttttt yarında kalan diğer yarısını yer sahada yemem
Tatilde mi 5 kilo aldınız. İpin ucu biraz kaçmış galiba. Ben de tatilden yeni döndüm. Evdeki tartıya göre 2 kilo almışım ama olsun. Şu detox içecekli diyeti yaparız bir haftada 3 kilo gider. Sizin kilonuz ve boyunuz kaç mahsuru yoksA?Çok sagolunn bende tatilden yeni döndüm 25 günlük tatil sonuç + 5
Maşallah size bende çok istiyorum ama akşam yemekleri tam bur fiyasko oluyor eşim çok iştahliMerhaba,
11 aylık bebeğim var doğum kilolarımı veremedim. Hedefim 26 hazirana kadar 6 kilo vermek. Bu hedefi diyetisyenimle birlikte koyduk. Çok gerçekçi değil gibi görünüyor ama en azından 5 kiloyu zorlayacağız.
Diyet listemi ve haftalık tartımları sizinle burada paylaşacağım. Benimle birlikte programa uymak isteyenleri beklerim. Diyetisyen kontrolünde ve haftalık sağlıklı bir beslenme programım olacak
Cumadan cumaya tartı ve yeni liste günü.
boyum 156 cm kilom güncel 81.7 tatil dönüşü 84.5 timTatilde mi 5 kilo aldınız. İpin ucu biraz kaçmış galiba. Ben de tatilden yeni döndüm. Evdeki tartıya göre 2 kilo almışım ama olsun. Şu detox içecekli diyeti yaparız bir haftada 3 kilo gider. Sizin kilonuz ve boyunuz kaç mahsuru yoksA?
Bende merak içindeyim.Bende koni sahibini cok merak etim suan ne yapiyor acaba kac kiloda
Selamlar uzun bir aradan sonra döndümBende merak içindeyim.kız nasıl tatilmiş o nasıl aldım 5 kiloyu
listede neler var?merak ettim.Selam.İlk listemi aldım 3. Gün bitti bile. 4 aylık bir program katarlaştırdık yaklaşık 15 kilo için. Hedef 68-69. Bakalım yılbaşına kadar hedef kilolara gelebilecek miyim.
hep aynı mı?1. Hafta
Sabah 1 dilim peynir + 1 yumurta veya 6 zeytin + 1 ince dilim esmer ekmek
Öğle 150 g et + 1 kase çorba
Ara 1 şeftali
Akşam 4 yemek kaşığı sebze + 2 kaşık yoğurt
Gece ince dilim karpuz veya 2 tane incir
Evet sabah her çeşit peynir yenebilir.hep aynı mı?
Ara ogunbyaiyormusunuzDiyetin 4. Günündeyim şimdilik iyi gidiyor. Sabah lorlu yumurta yemekten bıktım. Yarın mantarlı omletle devam edicem. Bugün öğlen dışarda sebze yerine ızgara tavuk yedim, sebzeyi akşama aldım fazla tutmadı acıktım gece biraz ama dayanıyorum. Akşamları et veya tavuk yemek gece acıktırmıyor gerçektende.
Cumaya 3 gün kaldı ama evdeki tartıya göre 1- 1.5 kg farketti 4 günde. inşallah sudan değil yağdan vermişimdir.
Takip edenlerin yorumlarını veya sorularını bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?