• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

25 günde 6 kilo

Merhaba,cok guzel kilo vermissiniz,tebrik ederim.
Listeleri uygularken zorlandinizmi,birebir uygulayabildinizmi,oglen ogunlerinde neler yediniz ,diyet listelerinizin kalorileri ne kadar,yasiniz ve boyunuz.kusura bakmayin cok sordum ,ama cevaplarsaniz cok sevinirim gercekten.
Tekrardan tebrikler,saglikla umarim hepimiz istedigimiz kg lere ulasiriz.:dua::KK54::KK68:

Merhaba,cok guzel kilo vermissiniz,tebrik ederim.
Listeleri uygularken zorlandinizmi,birebir uygulayabildinizmi,oglen ogunlerinde neler yediniz ,diyet listelerinizin kalorileri ne kadar,yasiniz ve boyunuz.kusura bakmayin cok sordum ,ama cevaplarsaniz cok sevinirim gercekten.
Tekrardan tebrikler,saglikla umarim hepimiz istedigimiz kg lere ulasiriz.:dua::KK54::KK68:
Merhaba geç dönüş için üzgünüm. 25 haziran ilk hedef koymamım sebebi tatile gelecek olmamdı. 26 haziranda 83 kiloyla tatile geldim hedefiten yarım kilo da fazla vermiş oldum. Listelerde hiç zorlanmadım özellikle yulaf ve yumurta çok uzun süre tok tutuyor. Bir sebepten kayma yaşadığım veya acıktığım zamanlarda da 1 sade activia 1 şeftali 1 kaşık yulaf ezemesi ile extra yaptım kendime. Sorun olmadı.
Öğle yemeklerinde genelde fırında karısık sebze pişirdim 1 kaşık zeytinyağı ile kabak havuç patlıcan elde ne varsa baharatlayıp fırına verdim yoğurtla onu yedim. Bazı günler zeytinyalı taze fasulye veya baska zeytinyağlılar. Bazen de çok açsam öğle yemeğinde tavuk ızgara falan yedim akşam zeytinyağlı yaptım.
Yaşım 41 boyum 170
Kalori işine gelince bu diyette kalori hesabı yok. Diyetisyen 1500 kalori falan olduğunu söyledi ama, 1500 kalorilik karbonhidrat vaya şekerle, 1500 kalorilik protein veya sebze aynı şekilde davranmıyor metabolizmada. Sonuçta insülin salınımı yavaş ve az olduğu için yağ depolanmıyor.

Merhaba geç dönüş için üzgünüm. 25 haziran ilk hedef koymamım sebebi tatile gelecek olmamdı. 26 haziranda 83 kiloyla tatile geldim hedefiten yarım kilo da fazla vermiş oldum. Listelerde hiç zorlanmadım özellikle yulaf ve yumurta çok uzun süre tok tutuyor. Bir sebepten kayma yaşadığım veya acıktığım zamanlarda da 1 sade activia 1 şeftali 1 kaşık yulaf ezemesi ile extra yaptım kendime. Sorun olmadı.
Öğle yemeklerinde genelde fırında karısık sebze pişirdim 1 kaşık zeytinyağı ile kabak havuç patlıcan elde ne varsa baharatlayıp fırına verdim yoğurtla onu yedim. Bazı günler zeytinyalı taze fasulye veya baska zeytinyağlılar. Bazen de çok açsam öğle yemeğinde tavuk ızgara falan yedim akşam zeytinyağlı yaptım.
Yaşım 41 boyum 170
Kalori işine gelince bu diyette kalori hesabı yok. Diyetisyen 1500 kalori falan olduğunu söyledi ama, 1500 kalorilik karbonhidrat vaya şekerle, 1500 kalorilik protein veya sebze aynı şekilde davranmıyor metabolizmada. Sonuçta insülin salınımı yavaş ve az olduğu için yağ depolanmıyor.
Gunaydin,
Cevabiniz icin cok tesekkur ederim.bir haftadir ben de sizinkine benzer besleniyorum ve gercekten cok faydasini gordum.bunun icin de ayrica tesekkur ederim.
Suan kilo durumunuz nasil,yeni listeye gectinizmi peki,ara ara yazarsaniz kendi adima cok memnun olurum.sanirim bu sayede ac kalmadan ve saglikli bir sekilde kilo vermeyi ben de basaracagim.:KK25::KK68:

Gunaydin,
Cevabiniz icin cok tesekkur ederim.bir haftadir ben de sizinkine benzer besleniyorum ve gercekten cok faydasini gordum.bunun icin de ayrica tesekkur ederim.
Suan kilo durumunuz nasil,yeni listeye gectinizmi peki,ara ara yazarsaniz kendi adima cok memnun olurum.sanirim bu sayede ac kalmadan ve saglikli bir sekilde kilo vermeyi ben de basaracagim.:KK25::KK68:
Elbette tatile 83 kiloyla gittim. Tatilde diyet yapmadım herşeyi yedim. Dondurmasından makarnasına sınırsız bakalım bugün diyetisyene gidicem ne olmuş. Böylece verdiğim kilolar kalıcı mı geçici mi onu da anlamış olurum. Tatil önce bir listem daha vardı onu da paylaşıyorum şimdi.

26 haziranda tatile çıktık. Tatil öncesi oğluma doğumgünü alışveriş hazırlık derken listemi paylaşamamıştım.
Yalnız bu liste oldukça sıkı bir listeydi tatilde biraz daha rahat yemek şımarmak için bir önceki hafta kendimi sıkmak istedim. Bilerek ve isteyerek

Sabah 10.00
1 sade activia
2 kaşık yulaf ezmesi
1 adet şeftali

Öğle14.00
2-4 yumurta+2 kaşık yulaf kepeği işe omlet ( pancake gibi oluyor tavsiye ederim. Ben biraz da baharat koyuyorum)
Domates salatalık yeşillik
1 dilim ananas ( ödem atması için önemli mutlaka yemelisiniz)

Ara öğün 18.00
1 bardak yarım yağlı süt

Akşam 20.00
150 g bonfile/ balık/ tavuk
Salata
3 kaşık karabuğday/ kinoa/siyez buğdayı pilavı

Veya 8 kaşık sebze yemeği
6 kaşık yoğurt
1 dilim peynir+ salata

Bu listeyi 2 hafta önce yaptım. Geçen hafta tatilde hiçbirşeye dikkat etmedim sınırsız yedim. Bugün tandevuda hem yeni liste alacağım hem de tatilde ne kadar kilo aldığımı göreceğiz bakalım sizinle paylaşırım.

Merhaba,umarim tatil sonrasi bugun guzel bir sonuc alirsiniz.
Ben ilk listeyi uyguluyotum,hic acikmadan gayet rahat geciriyorum gunu.kilo olarakta sizin kadar olmada da biraz fark etti.bir de vucutta toparlanma oldu sanki.daha bunun icin cok erken belki ama,ben oyle hissettim.
Bu liste de cok iyi.
Yalniz bana fazla gelirmi acaba onu bilemiyorum.

Merhaba,
Pazartesi gece tatilden döndük salı sabah direk diyetisyene gittim. 1 hafta sonırsız yemenin bedeli 600 g oldu ana sevindirivi haber şu ki; tartıda 600 gram fazla gorunmesine rağmen,yağ oranım 800 gram düşmüş. Yani 800 gram yağdan vermişim. Zaten diyetisyenin ve arkadaşlarımın da ortak fikri olduğum kiloda daha zayıf göründüğüm. Aslında hersey yağ oranıyla ilgili bence. 1 ayda toplamda 6 kilo verdim ama bunun 5 kg ı zaten sıfr yağ. Vücudumdan 5 litrelik su şişesi büyüklüğünden fazla yağ gitti. Bu da ciddi bir incelme sağladı. Yeni listeyi aldım ve de uygulamaya başladım bile. Bugün 5. Gün yeni listemde regli de olmama rağmen 82.5 e geriledim tekrar.

Bugün 7 temmeuz diyet başlama tarhim 1 haziran.
89.6 kilodan 82.5 kiloya indim. Bu arada 1 ramazan bayramı 2 tane de tatil atlattım.
Salı günü uygulamaya başladığım listem şöyle;
Hedef 1 haftada 2 kg

Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Domates salatalık yeşillik
1 dilim tam buğday ekmeği
5 adet Zeytin

Öğle 14.00
8 kaşık sebze yemeği
6 kaşık yoğurt
3 kaşık lor peynirli salata

18.00 ara
12 kiraz ya da 2 kayısı ya da 1 şeftali

Akşam 20.00
4 adet ızgara köfte +salata 1 kaşık zeytinyağlı
Veya 150 gram et tavuk veya balık ızgara+salata

Bir sonraki randevum 10 temmuz salı günü bakalım ne olacak.

Merhaba,umarim tatil sonrasi bugun guzel bir sonuc alirsiniz.
Ben ilk listeyi uyguluyotum,hic acikmadan gayet rahat geciriyorum gunu.kilo olarakta sizin kadar olmada da biraz fark etti.bir de vucutta toparlanma oldu sanki.daha bunun icin cok erken belki ama,ben oyle hissettim.
Bu liste de cok iyi.
Yalniz bana fazla gelirmi acaba onu bilemiyorum.
Çok sevinidim. Teşekkür ederim güncel durumları ve listeyi paylaştım. Bir eczande falan kilo dışında yağ oranını da ölçtürebilirseniz bence daha net görürsünüz durumu. Diyetin fazla geleceğini düşünmüyorum zaten nerdeyse hiç karbonhidrat yok. Ben şu dönemde fazla aktif olmadığım genelde evde olduğum için karbonhidrat vermiyor. Çalışıyoranız veya ev işi falan yapıyorsanız az bile gelir. Diğer listeler 1200-1300 kalori civarı. Kolay gelsin Sevgiler...

Çok sevinidim. Teşekkür ederim güncel durumları ve listeyi paylaştım. Bir eczande falan kilo dışında yağ oranını da ölçtürebilirseniz bence daha net görürsünüz durumu. Diyetin fazla geleceğini düşünmüyorum zaten nerdeyse hiç karbonhidrat yok. Ben şu dönemde fazla aktif olmadığım genelde evde olduğum için karbonhidrat vermiyor. Çalışıyoranız veya ev işi falan yapıyorsanız az bile gelir. Diğer listeler 1200-1300 kalori civarı. Kolay gelsin Sevgiler...
Merhaba,iyi haberlerinizi gordum cok sevindim.tekrardan kocaman tebrik ederim.
En kisa zananda olcum yaptirayim dediginiz gibi cok iyi olur.
Bu arada diyetisyen olarak cik iyi bir secim yapmissiniz.ogunleri uygulamak cok kolay ve doyurucu.hani keyifle kilo vermek dedikleri bu olsa gerek.
Artik ben de bir duzen oturttum kendimce,1200 kalori yi asmiyorum.altin kural listedeki besin gruplari disina cikmamak.ilk hafta baya heyecan ve stres yapmistim ama artik keyif alarak devam ediyirum .
Kilo olarak ta 10 gunde 1.5 kg eksideyim.dedigim gibi sizin kadar degil ama bu da fene sayilmaz degilmi.bakalim bur ay sonunda ne olacak.spor egzersiz yapiyormusunuz.ben uc gundur leslie yuruyus yapiyorum.
Umarim en kisa zaman da saglikla hedef kilolarimiza ulasiriz.sevgiler.:KK25:

Merhaba,iyi haberlerinizi gordum cok sevindim.tekrardan kocaman tebrik ederim.
En kisa zananda olcum yaptirayim dediginiz gibi cok iyi olur.
Bu arada diyetisyen olarak cik iyi bir secim yapmissiniz.ogunleri uygulamak cok kolay ve doyurucu.hani keyifle kilo vermek dedikleri bu olsa gerek.
Artik ben de bir duzen oturttum kendimce,1200 kalori yi asmiyorum.altin kural listedeki besin gruplari disina cikmamak.ilk hafta baya heyecan ve stres yapmistim ama artik keyif alarak devam ediyirum .
Kilo olarak ta 10 gunde 1.5 kg eksideyim.dedigim gibi sizin kadar degil ama bu da fene sayilmaz degilmi.bakalim bur ay sonunda ne olacak.spor egzersiz yapiyormusunuz.ben uc gundur leslie yuruyus yapiyorum.
Umarim en kisa zaman da saglikla hedef kilolarimiza ulasiriz.sevgiler.:KK25:
10 günde 1,5 kilo sizin kilonuzda bence çok iyi. Ben bu kiloda bile yaklaşık o kadar veriyorum. Zaten kalıcı ve sarkmadan sağlıklı kilo vermek amaç.
Spor hiç yapmıyorum. Şöyle ki; zaten ilk ay 5 kilo verdim , bu 2. Ay 4 kiloya düşer , 3. Ay 3-3,5 kilo olur. Ben ilk önce normal diyetle verebildiğim kadar hızlı verip metabolizmam yavaşladığında sporu koz olarak cepte tutuyorum. Zira önümde uzun bir yol var. Ağustos sonu gibi spora başlama planım var.
Bu arada kusura bakmazsanız sizin boyunuz ve yaş kaç? Zaten fazla bir kilonuz yok gibi.

10 günde 1,5 kilo sizin kilonuzda bence çok iyi. Ben bu kiloda bile yaklaşık o kadar veriyorum. Zaten kalıcı ve sarkmadan sağlıklı kilo vermek amaç.
Spor hiç yapmıyorum. Şöyle ki; zaten ilk ay 5 kilo verdim , bu 2. Ay 4 kiloya düşer , 3. Ay 3-3,5 kilo olur. Ben ilk önce normal diyetle verebildiğim kadar hızlı verip metabolizmam yavaşladığında sporu koz olarak cepte tutuyorum. Zira önümde uzun bir yol var. Ağustos sonu gibi spora başlama planım var.
Bu arada kusura bakmazsanız sizin boyunuz ve yaş kaç? Zaten fazla bir kilonuz yok gibi.
Merhaba,bu sekilde devam edersek gercekten cok guzel sonuclar gorecegiz.
Egzersiz olarak dusuncen cok dogru ve mantikli ,ama benim artik harekete gecmem gerekiyordu.bir iki kg verip geri almak cok moralimi bozmaya basladi.ben de elimden geldigince hareket etmeye calisiyirum ,su siralar.
Ben 42 yasindayim canim,boyum da 1.60 cm:KK25:

İzleyen izlemeyen yazan yazmayan herkese selam.
Bugün kontrol günümdü, sıkı durun bu hafta tam 2.5 kilo verdim. 2 kg 100 gramı net yağ olmak üzere. Oysaki bu hafta diyetim hiç zor gelmemişti oldukça rahat yaptım.
Bugün yeni listemi aldım. Kilo verdikçe daha çok motive oluyorum inşallah böyle devam ederim.

Tekrar selam herkese.
Araya yine bir tatil girdiği için hem diyete hem foruma ara verdim. Son olarak 11 temmuz gibi 81.4 kiloyla tatile gittim. Tatilde diyete hiç uymadım ve makarnadan tatlıya herşeyi yedim. Sonuç 1.2kg almışım neyseki 300 gram yağ gerisi ödem. Tatil dönüşü hemen diyetisyene koştum. 17 temmuzda 82.6 ile bir hafta yarı detox sıkı bir programa girdim tekrar.
Yarın tam haftası dolacak ancak bu sefer de diyetisyenim tatile çıktığı için evdeki tartıyla kontrol yaptım. Ve sonuç; 1 haftada 2,6 kg gitti. 6. Günde 2,6 kg verdim. Bu yarı detox yarı diyet programı çok işime yaradı. İsteyenle paylaşabilirim. Durmak yok. Yeni haftaya daha normaş bir programla 1-1,5 kg hedefliyorum bakalım.

25 günde 6 kilo olarak koyduğum ilk hedef 50 günde 9,6 kg a ulaştı. Aslında real olarak diyet yaptığım gün sayısı 38 falan. 12 gün de tatilde diyetsiz geçti. Bırakmak yok, 65 e 15 kg kaldı

Tekrar selam herkese.
Araya yine bir tatil girdiği için hem diyete hem foruma ara verdim. Son olarak 11 temmuz gibi 81.4 kiloyla tatile gittim. Tatilde diyete hiç uymadım ve makarnadan tatlıya herşeyi yedim. Sonuç 1.2kg almışım neyseki 300 gram yağ gerisi ödem. Tatil dönüşü hemen diyetisyene koştum. 17 temmuzda 82.6 ile bir hafta yarı detox sıkı bir programa girdim tekrar.
Yarın tam haftası dolacak ancak bu sefer de diyetisyenim tatile çıktığı için evdeki tartıyla kontrol yaptım. Ve sonuç; 1 haftada 2,6 kg gitti. 6. Günde 2,6 kg verdim. Bu yarı detox yarı diyet programı çok işime yaradı. İsteyenle paylaşabilirim. Durmak yok. Yeni haftaya daha normaş bir programla 1-1,5 kg hedefliyorum bakalım.
MasaAllah canım çok tebrik ederim seni
Guzel bi istikrarla devam ediyosun :KK76::rapci:

Merhaba, foruma yazmaylı 1 hafta oldu. Bu bir haftada yine araya bir seyahat sıkıştırdık. Malatyaya eşimin ailesini ziyarete gittik. Çok sıkı giden detoxlu diyetim orada içli köfteler ,piknikler, misafirlikler derken 3-4 günlük bir bozulma yaşadı.
Ama zaten kesintisiz diyetle yaşamak çok mümkün değil hele de bizimki gibi bol gezmeli bir yaşam tarzında.
Yarın tekrar diyetisyen kontrolüm var bakalım son durumum neymiş. Perşembe günü gittik pazar akşam döndük. Giderken ki kilom 79 du en son. Bu sabah aç karnına evdeki tartıda 79.5 geldim bakalım yağ oranım ne durumda. Yarını heyecanla bekliyorum. Sizinle de paylaşacağım.
Bu arada bugün sabahtan beri 4-5 bardak detox içeceği içtim. Tek öğün akşam yemeği yedim biraz denegelemel maksatlı. Umarım faydası olmuştur.

Merak edenler için detox içeceği tarifim;

3 orta boy salatalık
1 dilim ananas
Yarım bağ maydonoz
3-4 yaprak ıspanak
1 yeşil elma
1 limonun suyu. Blenderdan geçiriliyor göz kararı su. Siz kendi damak tadınıza göre ayarlayın ben çok koyu kıvamlı olmasını sevmiyorum. Suyu hatta limonu da biraz fazla kaçırıyorum.

Ben ananasları alınca dilimleyip buzluğa atıyorum. Ispanak da dondurulmuş kullanıyorum. Maydonozlar taze. Buzlu meyveyle yapılırsa bı yaz sıcaklarında daha da serinletici oluyor. Meşrubat ihtiyacımı da bu şekilde gideriyorum. Smoothi gibi oluyor. Bazen de kendime torpil yapıp ananası 2 dilim koyuyorum.
Ananas bromelian içeriğinden dolayı da hem yap yakıcı ödem atıcı etkisi olan süper bir meyve. Afiyet olsun

Ben sizi takip ediyorum lütfen her yaptığınızı yazın listeleriniİ kağıda yazıp dolabına yapıştırdım gidip migrostan karabugdayda aldim

Back