- 9 Şubat 2015
- 89
- 108
- 103
- 47
- Konu Sahibi beatrice_beatrice
-
Kesinlikle haklısınız, zaten 6-8 öğünlük o eski diyetler geçerli değilmiş artık. 3 ana 1 ara öğün öneriyor artık diyetisyenler de.Arada yememek bence diyette en doğru olana 5 yıl önce akapunltur ve bu yöntemle kalmadan 11 kilo verdim
Ne zaman ara öğün başladı benim kilo vermem durdu
Arada yememek bence diyette en doğru olana 5 yıl önce akapunltur ve bu yöntemle kalmadan 11 kilo verdim
Ne zaman ara öğün başladı benim kilo vermem durdu
Tesekkur ederim desteğin icin . İlk hedef 6 kilo ancak uzun vadeli hedefim 20-22 kilo gibi bakalim ne olacak.Merhaba umarım istediğin kiloya kavuşursun :) diyet listen hem çok sağlıklı hemde doyurucu bu şekilde kesinlikle çok rahat kilo verirsin.ilk 1 haftada yağdan gitmesini beklemevücut ilkönce ödemi atıp sonra yağ yakımına başlıyor.ama zaten bu şekilde gidersen 26 hazirana kadar kesinlikle 6 kilo verirsin :)
Tebrik ederim cok guzel vermissiniz.Selam 19. gündeyim toplam 5 kilo verdim 3,5 kilo yağdan vermişim. Güncel 84,6 oldum. Bayramda bozmama rağmen net 2 kg yağ vermişim. Önümüzdeki hafta tatile gideceğimiz için bu hafta detox istedim diyetisyenden. Ama detox vermedi onun yerine bu hafta daha da sıkı bir program yazdı 6 günlük. Onu da paylaşacağım burada. Tatile kadar 2 kilo daha vermeyi planlıyorum.
Teşekkür ederim yolum uzun ama kararlıyımTebrik ederim cok guzel vermissiniz.
Sakin birakmayin ne guzel baslamissiniz.. Bakin bana bir turlu zayiflayamiyorum.Teşekkür ederim yolum uzun ama kararlıyım
Şöyle soyliyim 3 arkadaş gittik akapunltur ben diyet yaptım bir arkadaşım resmen hiç bir şey yemedi o benden daha fazla kilo verdi 2 ayda 13 verdi bir arkadaşımda durmadan kekler tatlılar sonuç 3 ayda gram vermedi ben 11 kilo verdimMerhaba akapunktur yaptırdıktan sonra diyet mi yaptın yoksa istediğini yediğinmi? bir dönem bende düşünüyordum fakat vazgeçtim.birde duraklamalarda diyetisyenin herhangi bir kür vermedi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?