Selam kizlar bugün 16.gün artik agrim kalmadi sayilir, kendimi fazla yorarsam memeler daha gergin oluyor yani yinede isleri agirdan aliyorum cunki aksilik ciksin istemiyorum. Artik rahat araba kullanabiliyorum, Meme uclarim baya hassas ama cok sükür his kaybi yok, ameliyattan mi bilmiyorum adetim gecikti bakalim ne zaman olacak. Sol meme hala daha ödemli ve sis, sag memede silikon iyice yerlesti dogal güzel bi görüntüye ulasti böylece sol memede daha cok gözüme batmaya basladi
yarin resim yollayacagim doktoruma bakalim ne diyecek. Sizlerden her ne kadar cok normal diye yorum alsamda bugün fark düzelmedigi icin tekrar ameliyat olan birinin yazisini okudum (okumaz olaydim) tekrar panikledim :)
Bantlari bir hafta sonra cikaracagim ve henüz izlerimi görmedim heyecan ve birazda korkuyla bekliyorum. Ilk evrede hersey yolunda gidecekmi diye insan cok endiseli oluyor ve ondan dolayi pek sonucuna sevinemiyor yada sevinmeye korkuyor, ilk hafta 3 kere doktoruma yazmistim bu normal mi su normal mi diye :) tabi doktorumdan uzakta olmaninda etkisi olabilir bi aksilik ciksa 3 cocukla nereye nasil giderim bilemem. Implantlarin yerlesmesi ödemler ve su bekleme olayi zor.