• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

25.12.2015'te Meme Diklestirme Ameliyatim

Adet gecikmesi,düzensiz adet olmayı bende ameliyattan sonra yaşadım. Bu biraz Banada sıkıntı vermişti. Ama ilk adetten sonra normale dönüyor merak etme :KK66:
Meme ucu asimetrisi benim Zaman'la düzelmemişti. Hatta bu yüzden sağ meme ucumu sonradan bir ameliyatla digerine göre eşit olacak şekilde düzelttirmiştim. Aslında o meme ucunun hafif yanda olması memenin şeklini çok değiştiriyor. Sadece meme ucundan kaynaklanan bir sorunmuş oysa. Fakat sanki meme yapı olarak değişikmiş gibi bir görüntü veriyormuşşş...
Umarım Zaman'la düzelir. Çokta kafaya taktığın Zaman (benim gibi) sorun yaşatıyor..
Başka sorunların olmaması dileği ile :KK66:
Amin canim sagol bekleyecegiz artik insallah ödem gecip silikon asagi inince düzelir, ama ameliyat öncesinden daha güzel olacagi kesin

Amin canim sagol bekleyecegiz artik insallah ödem gecip silikon asagi inince düzelir, ama ameliyat öncesinden daha güzel olacagi kesin
Tabiki daha güzel opmuş bile ;)
Dediğim gibi takıntı yapmazsan aslında hiçte öyle sorun yapacak birşey yok.. Mesela bendeki durumu başkası baktığında dikkat etmiyor,fark edemiyordu . Bir keresinde sütyensiz bir T shırt giyinmiştim,meme uçlarım belli oluyordu. Biri sanki anyaya biri Konya'ya bakıyor sözü varya :))) onun gibi olmuştu. İlte o günden sonra doktorumun başının etini yemiştim be tekrar ameliyat masasına yatmıştım :)
Simetri takıntısı işte :KK51:

Tabiki daha güzel opmuş bile :KK66:
Dediğim gibi takıntı yapmazsan aslında hiçte öyle sorun yapacak birşey yok.. Mesela bendeki durumu başkası baktığında dikkat etmiyor,fark edemiyordu . Bir keresinde sütyensiz bir T shırt giyinmiştim,meme uçlarım belli oluyordu. Biri sanki anyaya biri Konya'ya bakıyor sözü varya :))) onun gibi olmuştu. İlte o günden sonra doktorumun başının etini yemiştim be tekrar ameliyat masasına yatmıştım :)
Simetri takıntısı işte :KK51:
:))) alemsin valla ama sonucunda cok güzel emeklerine degmis

Selam kizlar bugün 16.gün artik agrim kalmadi sayilir, kendimi fazla yorarsam memeler daha gergin oluyor yani yinede isleri agirdan aliyorum cunki aksilik ciksin istemiyorum. Artik rahat araba kullanabiliyorum, Meme uclarim baya hassas ama cok sükür his kaybi yok, ameliyattan mi bilmiyorum adetim gecikti bakalim ne zaman olacak. Sol meme hala daha ödemli ve sis, sag memede silikon iyice yerlesti dogal güzel bi görüntüye ulasti böylece sol memede daha cok gözüme batmaya basladi :KK43: yarin resim yollayacagim doktoruma bakalim ne diyecek. Sizlerden her ne kadar cok normal diye yorum alsamda bugün fark düzelmedigi icin tekrar ameliyat olan birinin yazisini okudum (okumaz olaydim) tekrar panikledim :)
Bantlari bir hafta sonra cikaracagim ve henüz izlerimi görmedim heyecan ve birazda korkuyla bekliyorum. Ilk evrede hersey yolunda gidecekmi diye insan cok endiseli oluyor ve ondan dolayi pek sonucuna sevinemiyor yada sevinmeye korkuyor, ilk hafta 3 kere doktoruma yazmistim bu normal mi su normal mi diye :) tabi doktorumdan uzakta olmaninda etkisi olabilir bi aksilik ciksa 3 cocukla nereye nasil giderim bilemem. Implantlarin yerlesmesi ödemler ve su bekleme olayi zor.
İçini ferah tut iyi düşün iyi olsun canım Allahım yardımcın olsun geçmiş olsun

FatiFat geçmiş olsun. Bende düşünüyorum. 2 çocuğum var. zaten küçüktü emzirmeden ve kilo vermeden sonra iyice küçüldü sarktı. şuan bende araştırma safhasındayım. paylaşımlarınız için teşekkürler.

FatiFat geçmiş olsun. Bende düşünüyorum. 2 çocuğum var. zaten küçüktü emzirmeden ve kilo vermeden sonra iyice küçüldü sarktı. şuan bende araştırma safhasındayım. paylaşımlarınız için teşekkürler.
Tesekkür ederim isin en zor kismindasin kolay gelsin

Selam kizlar bugün ameliyatimin 32.günü size biraz durumlari yazayim dedim. Memenin biri hala inmedi ama hafif düzelme var sanki, artik agir kaldirmamak sartiyla cok rahat hareket ediyorum protezlerde yumsamada var cok sükür. Izler henüz kötü duruyor arada canim sikiliyor biraz ama sonra yine unutuyorum. Bugün sol memenin altinda band biraz acildi bende cikarip yenileyeyim dedim, tam cikarinca orda sari salya kivaminda bölge gördüm ters T nin üc kesinin birlestigi yerde, korktum tabi doktoruma yazdim hemen saat 10:00 gibiydi ama daha cevap gelmedi :KK43: simdiye kadar en gec birkac saat sonra cevap yazardi mutlaka, beklemedim tabiki ve burda doktora gittim. Aile Doktorum yüzeysel iltihaplanma oldugunu söyledi simdi her sabah dezenfekte edip antibiyotikli krem sürecegim. Ayni bu durumu yasayan var mi? Izler daha kötü olur yada yayilir diye korkuyorum

merhabalar..öncelikle gecmıs olsun..umarım ıstedıgınız sonuclara ulasırsınız..bende 9 ay once tup mıde operasyonu gecırdım 40 kılo verdım son 5 kılo ıcın ugrasıyorum hazıran temmuz gıbı estetıklere baslayacagım kol gogus body lıft dusunuyorum..gogus ıcın bır kac doktorla gorustum sızınle aynı durum dıklestırme ve kas ustu protez dedıler bende kas ustu protezden urkuyorum nasıl olur endıselerım var..tabıkı herkesın gogusun yapısı cok farklı ama yazdıklarını takıp edıyorum,paylastıgınız ıcın tesekkurler..umarım gogus seklınız sızı tatmın eder ve mutlu olursunuz..tekrardan gecmıs olsun..

Back
X