• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

25.12.2015'te Meme Diklestirme Ameliyatim

Tesekkür ederim kizlar C ChAneL81 arzum77 arzum77 @papatyam 40 . Agrilarim var tabiki ama cekilemeyecek derecede degil, silikon yerine tas koymus doktorum sanki cok gergin yabune zaman hafifleyecek? Boynuma kadar hissediyorum gerginligi, bu aksam cikacagim insallah ama hala ayaga kalkinca basim dönüyor.
FatiFat FatiFat canım çok geçmiş olsun.yeni gördüm inanki.sorunsuz sürecin olur inşallah.
He he o taşla bir süre beraber geziceksiniz canım.ama ağırlığı bi haftadan sonra azalmaya başlar merak etme

Tesekkür ederim kizlar C ChAneL81 arzum77 arzum77 @papatyam 40 . Agrilarim var tabiki ama cekilemeyecek derecede degil, silikon yerine tas koymus doktorum sanki cok gergin yabune zaman hafifleyecek? Boynuma kadar hissediyorum gerginligi, bu aksam cikacagim insallah ama hala ayaga kalkinca basim dönüyor.
Gececek canim gerginlik odemler var tabiki bol su ic ilaclarini aksatma .. Neler yapti drun bakim merak ettim

Kac cc oldu canim ? Dokundan aldimi naptiii desene :)) ohh dren de yok rahatsin gerginlik gececek :KK66:
300cc takmis baya diklestirmis dokudan ne kadar aldi sormadim ama büyüklügüne bakilirsa dedigi gibi 50 gr felan gitmistir. Drenler cikarirken ayni karnimdaki gibi nefesini tut dedi az agridi tuhaf duyguydu daha cok hissediyorsun hortumun cikisini. Cok sükür basimin dönmeside gecti artik ayakta dolasabiliyorum ama memeler hala sanki tas

kizlar dren denen sey nedir?
Dren kirli kanin ve sivinin akmasi icin ameliyat sirasinda yaranin icine yerlestirilen kücük bi hortum genel olarak birkac gün sonra cikariliyor. I ist_32 tesekkür ederim

Eger sürecte iltihap felan yasamazsam karin germeden daha az agrilidi bence ama ikici ve asil kötü olan gece yeni basliyor yorum yapmak icin erken daha galiba

300cc takmis baya diklestirmis dokudan ne kadar aldi sormadim ama büyüklügüne bakilirsa dedigi gibi 50 gr felan gitmistir. Drenler cikarirken ayni karnimdaki gibi nefesini tut dedi az agridi tuhaf duyguydu daha cok hissediyorsun hortumun cikisini. Cok sükür basimin dönmeside gecti artik ayakta dolasabiliyorum ama memeler hala sanki tas

Dren kirli kanin ve sivinin akmasi icin ameliyat sirasinda yaranin icine yerlestirilen kücük bi hortum genel olarak birkac gün sonra cikariliyor. I ist_32 tesekkür ederim

Eger sürecte iltihap felan yasamazsam karin germeden daha az agrilidi bence ama ikici ve asil kötü olan gece yeni basliyor yorum yapmak icin erken daha galiba
Benim memedeki drenler hic acitmadi karnimdaki baya acitmisti
Her insan farkli iste.. Ve senin kas ustu oldugu icin germeden daha kolay olmustur
Ay o tas memeleri bi ben hissetmedim galiba :) yada unuttum mu o gunleri ne :KK45:
Bundan sonra daha da iyi olacaksin canim sadece agir tasima dikislerine dikkat et dustan sonra dr un dediklerini guzelce uygularsan huc bir aksilik olmaz ;)

Senin süreç daha hızlı ilerler,kas üstü olduğundan merak etme ;) Dur bakalım,ne kadar çabuk şikayet etmeye başladın yahu :)) Normal bu durumların olması az sabır ;)

Senin süreç daha hızlı ilerler,kas üstü olduğundan merak etme :KK66: Dur bakalım,ne kadar çabuk şikayet etmeye başladın yahu :)) Normal bu durumların olması az sabır :KK66:
Cok sükür bugün cok iyiyim sag memede hafif yumsama var ama sol meme hala tas gibi, anlasilan bendede sol meme problemli olan :)

Benimde sağ göğsüm geç iyileşmişti.. :)
Herkesin farklı oluyor işte.. Geç olsun güç olmasın :KK66:
Ya sol memem sanki gittikce sisiyor sagda indi biraz simdi korkmaya basladim sol memede bi sorun mu var diye Ne gibi belirtilere dikkat etmem lazim? Yarin sabah doktoruma hemen yazacagim zaten

Ya sol memem sanki gittikce sisiyor sagda indi biraz simdi korkmaya basladim sol memede bi sorun mu var diye Ne gibi belirtilere dikkat etmem lazim? Yarin sabah doktoruma hemen yazacagim zaten
Kızarıklık,renk değişikliği olursa,kola vuran şiddetli ağrı olursa tehlikeli olabilir. Şişlik artabilir... Sen yinede doktorunla iletişimde kal tabi,haber ver..
Durmunu burayada yaz,haber et bize ...

Back
X