• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

25.12.2015'te Meme Diklestirme Ameliyatim

Senin doktor takmis kas ustune hadi hayirlisi canm :) hastaneye uc atlet gotur terliycksn kalin bi hirka da olsun. Rahat bi terlik. Camasir. Iki takm esofmn pijma. Kalin corap koy. Bu arada yasadgn sehrde mi ameliyatin canm?
Üc doktora gittim en son gittigim Doktor dr.Teoman Dogandi ve o da lolipop kas üstü deyince tamam dedim daha fazla israr etmeye gerek yok artik, sonucta silikon üstte kalip doku sarkincada cok kötü duruyor hayirlisi olsun. Ben yurt disindan ailecek istanbula ucacagim ameliyat icin

Hayirlisi olsun canim
Onden dugmeli yada bol kiyafeler tercihin olsun .. Baska kollarini kaldirmakta zorlanabilirsin gerci kas ustunde agrin olmaz kas alti gibi degil..

Islak mendil , dis fircasi , tarak makyaj magzemesi :)) cafeye inmek istersen uzerine kalin bir sabahlik tarzi bornoz..
Bogaz pastilli ameliyat sonrasi bogazinda agri olabilir entubasiyon dan dolayi.. Bunlari zaten biliyosun ilk germe ameliyatindan:KK66:
Cok sagol canim Arkadasim heyecan basladi yavas yavas bitse gitse cabucak insallah agrim sizim cok olmaz

Üc doktora gittim en son gittigim Doktor dr.Teoman Dogandi ve o da lolipop kas üstü deyince tamam dedim daha fazla israr etmeye gerek yok artik, sonucta silikon üstte kalip doku sarkincada cok kötü duruyor hayirlisi olsun. Ben yurt disindan ailecek istanbula ucacagim ameliyat icin
Hayirlisi canm mutlaka bi bildigi vardir muhim olan diklestirmeyi iyi yapmasi ins cok gzl olur

Merhaba kizlar su an Hastanedeyim ameliyata 2 saat kaldi dualarinizi esirgemeyin :KK17::KK17::KK17:
Canimm dualarim seninle hic korkma bak benim memeler baktim simdi izler cok az kalmiss yakinda silinir
Insallah hersey istedigin gibi olur kuzummmm guzel uyu guzel uyan :KK19:

Tesekkür ederim insallah :)

Sagol canim hayirlisiyla bi atlatayimda

Tesekkür ederim canim

Evet doktorumun dedigine göre alttan 5cm civarinda deri alinacakmis dokuda bi 50gr kadar gider dedi, aslinda bende ilerisini düsünerek kas alti istiyorum ama 3 doktorla görüstüm hepsi kas üstü dedi bana :KK43: double bubble olurmus yoksa, bende inat etmek istemedim sonra pisman olanlari duydum, bi bildikleri vardir diyorum ama israr etsem mi diye düsünmekten kendimi alamiyorum
Hayirlisi
Hayırlısı olsun canım

FatiFat FatiFat canım cok geçmiş olsun yeni gördüm ameliyat olduğunu kusura bakama geç oldu geçmiş olsun dileği, dren cıkınca dünya senin olacak rahatlayacaksın merak etme,tansiyonun düşmüştür benim de ameliyatlar sonrası oluyordu tek duşa girme bu aralar aman dikkat et baş dönmesi fenadır bilirim

Tesekkür ederim kizlar C ChAneL81 arzum77 arzum77 Papatyam75 Papatyam75 . Agrilarim var tabiki ama cekilemeyecek derecede degil, silikon yerine tas koymus doktorum sanki cok gergin yabune zaman hafifleyecek? Boynuma kadar hissediyorum gerginligi, bu aksam cikacagim insallah ama hala ayaga kalkinca basim dönüyor.
Şekercim çok geçmiş olsun herşey yolunda değilmi

Back
X