• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

25.12.2015'te Meme Diklestirme Ameliyatim

Evet canim görüstüm bugün, Sol taraf sağa göre daha odemli. Şuan bir sorun gorunmuyor. Artarsa haberim olsun dedi. Insallah artmaz sicak olur yada kizarirsa kötü o da henüz yok cok sükür
Aklına onları getirme lütfen. Benim de meme büyütme oldu 4 ay önce , sağdaki daha büyük ve yukarıda gibiydi yeni yeni eşitlendiler sanki ;) ödem, gerginlik hepsi geçicek merak etme. Bol sıvı tüket, özellikle de ayran önermişti Dr um ;) bi de eğer seviyorsan kelle paça veya kemiksulu çorbalar iç. Doku onarımında müthişşşş rolü varmış ;)

Merhaba kizlar bugün protez esliginde diklestirme ameliyatim tam 6 gün oldu. 300cc Mentor marka silikon kas üstü yerlestirildi, su an gayet iyiyim 3.günden itibaren kendimi avm'lere attim agir tasimamak kaydiyla kollarimi kullanabildim. Ilk gün hafif destekle yataktan kalkabiliyordum sanki gögsümde silikon yerine tas konmus gibiydi ama hepsi normalmis, ikinci gün kendim kalkabildim. Karin germeye göre cok daha kolay bir ameliyatti agri bakimindanda tabi ilerde silikonlarla bi sikinti cikmazsa. Sirtim Karin germedeki kadar cok agirmadi. Sonucumdan simdilik cok memnunum Pazartesi eve gidince ilk aml sonrasi resmimi paylasacagim sizinle insallah. Bahcelievlerde Aile Hastanesinde Prof. Dr. Sükrü Yazar'a oldum Ameliyatimi Doktorumu zaten karin germemdende tanidigim icin icim rahatti yinede korkularimda vardi tabi. Diklestirme ve dolgunluk iyi hatta sanki biraz büyük oldular ama ödemler indikten sonra alisirim diye tahmin ediyorum. Su anki tek sorunum sol Memenin daha ödemli oldugu icin gergin ve meme ucum onun icin bir cm daha yukarda ve yanda duruyor olmasi ama Doktorum normal oldugunu söyledi sag meme baya yumusayip indi azicik hatta, Sol Memede yumusayinca icin rahatlayacak. Ayrica basenlerime hafif lipoda yaptirdim (20cmx10cm kadar) 3 gün wc'ye otururken agirdi ama simdi baya azaldi arada bi hatirlatiyor kendini lipo, morluklar cikti 4.günden sonra, cok az bölge oldugu icin korse vermedi doktorum eski pantolonlarimi rahat giyebiliyorum ama henüz bi fark göremedimde.

Bana aml öncesi destek olan, sorularima cevap veren arkadaslara cok tesekkür ediyorum ve hepinize mutlu yillar dikiyorum

Merhaba kizlar bugün protez esliginde diklestirme ameliyatim tam 6 gün oldu. 300cc Mentor marka silikon kas üstü yerlestirildi, su an gayet iyiyim 3.günden itibaren kendimi avm'lere attim agir tasimamak kaydiyla kollarimi kullanabildim. Ilk gün hafif destekle yataktan kalkabiliyordum sanki gögsümde silikon yerine tas konmus gibiydi ama hepsi normalmis, ikinci gün kendim kalkabildim. Karin germeye göre cok daha kolay bir ameliyatti agri bakimindanda tabi ilerde silikonlarla bi sikinti cikmazsa. Sirtim Karin germedeki kadar cok agirmadi. Sonucumdan simdilik cok memnunum Pazartesi eve gidince ilk aml sonrasi resmimi paylasacagim sizinle insallah. Bahcelievlerde Aile Hastanesinde Prof. Dr. Sükrü Yazar'a oldum Ameliyatimi Doktorumu zaten karin germemdende tanidigim icin icim rahatti yinede korkularimda vardi tabi. Diklestirme ve dolgunluk iyi hatta sanki biraz büyük oldular ama ödemler indikten sonra alisirim diye tahmin ediyorum. Su anki tek sorunum sol Memenin daha ödemli oldugu icin gergin ve meme ucum onun icin bir cm daha yukarda ve yanda duruyor olmasi ama Doktorum normal oldugunu söyledi sag meme baya yumusayip indi azicik hatta, Sol Memede yumusayinca icin rahatlayacak. Ayrica basenlerime hafif lipoda yaptirdim (20cmx10cm kadar) 3 gün wc'ye otururken agirdi ama simdi baya azaldi arada bi hatirlatiyor kendini lipo, morluklar cikti 4.günden sonra, cok az bölge oldugu icin korse vermedi doktorum eski pantolonlarimi rahat giyebiliyorum ama henüz bi fark göremedimde.

Bana aml öncesi destek olan, sorularima cevap veren arkadaslara cok tesekkür ediyorum ve hepinize mutlu yillar dikiyorum
canınız yandımı amelyattan sonra

canınız yandımı amelyattan sonra
Daha ameliyathanede gözümü actigimda cok üsüyordum ve dren yerileri cok sizliyordu ama 10 dk gecmedi agrim bitti yani birden gelen agrilar bitti. Ameliyatim 20:30bitti , 21:30 kendime tam anlamiyla geldim ve fazlada agrim kalmadi sanki gögsüme tas yerlestirmisti doktor o his daha cok rahatsiz etti beni ama hepsini unutuyor insan hele sonuc güzel olursa cektigin acilara degiyor

bende istiyorum ama sezaryenden sonra korkuyorumne yalan söylim
Ben 1 Normal dogum, 2sezerjan birde mini karin germe yasadim. Bana göre aci seviyesini siralamak gerekirsen ilk sira büyük arayla normal dogum en agrilisiydi, sonra sezerjanlar, sonra mini karin germe ve en sona meme diklestirmesi diyebilirim, tabi bi aksilik olup problem yasamazsam

hmm çok sağolun cesaretim biraz daha erttı aslnda acı eşiğim yüksektir ama korkuyorum nedense

hmm çok sağolun cesaretim biraz daha erttı aslnda acı eşiğim yüksektir ama korkuyorum nedense
Yanliz benim silikonlar kas üstü kondu ondan agrim cok azdi 2. gün kendim ayaklanabiliyor 3. agri kesicileri birakmistim, hic sirt agrisida cekmedim sayilir. Insallah cesaret verebilmisimdir sana cokta korkulacak bir aml degil ama yinede insan olasi riskleri iyi düsünmesi gerekiyor.

Yanliz benim silikonlar kas üstü kondu ondan agrim cok azdi 2. gün kendim ayaklanabiliyor 3. agri kesicileri birakmistim, hic sirt agrisida cekmedim sayilir. Insallah cesaret verebilmisimdir sana cokta korkulacak bir aml degil ama yinede insan olasi riskleri iyi düsünmesi gerekiyor.
aynen

Merhaba bütün sayfaları okuyamadım benımde göğüslerim cok sarktı ben ne kadavra mal olduğunu merak ettim ?

merhaba kızlar benim çok kilo alıp vermekten ve birazda genetik olarak gögüslerim bana sarkık geliyor. yani yumuşaklık, her sütyeni kullanamama, sütyenden taşma gibi problemlerim var. ama tam olarak estetik gerekli mi karar veremiyorum eger karar verebilirsem bi kaç doktorla görüşücem ama bu konuda objektif olarak bana fikir vericek birilerine ihtiyacım var. kk yı her bayan gibi bende sık bi şekilde okuyorum ama ilk defa buraya yazıyorum. bana yardımcı olabilecek birileri var mı. özelden foto yollanabiliyorsa kişisel olarak foto yollayıp yorum almak isterim

merhaba kızlar benim çok kilo alıp vermekten ve birazda genetik olarak gögüslerim bana sarkık geliyor. yani yumuşaklık, her sütyeni kullanamama, sütyenden taşma gibi problemlerim var. ama tam olarak estetik gerekli mi karar veremiyorum eger karar verebilirsem bi kaç doktorla görüşücem ama bu konuda objektif olarak bana fikir vericek birilerine ihtiyacım var. kk yı her bayan gibi bende sık bi şekilde okuyorum ama ilk defa buraya yazıyorum. bana yardımcı olabilecek birileri var mı. özelden foto yollanabiliyorsa kişisel olarak foto yollayıp yorum almak isterim
Canım yukarıda solda 3 çizgi var Altalta, orayı tıkla. Orada albümleri tıkla ve albüm oluştur/foto ekle var. Oradan foto ekle ve gizlilik ayarlarını SADECE IZLEDIKLERIM diye yap. Böylece herkes göremez , sadece izlediklerin görür. Yorum istediğin üyeleri izle, onlardan yorum istediğini belirt ;)

Evet mutluluk2015 mutluluk2015 arkadasimizin dedigi gibi albüm olustur ona göre fikrimizi yazariz. Benimde ayni senin gibi sikayetlerim vardi her südyeni giyemiyirdum yada deri ordan burdan cikiyordu üstten bile. Bu arada kizlar ilk ameliyat sonrasi fotograflarimi paylastim yorumlarinizi bekliyorum, daha öncede belirttigim gibi sol memede ödem cok resimlerdede belli zaten bakin bi normalmi doktorumun dedigi gibi? 2-3 ay sonra düzelecekmis

beni izlemeye alır mısınız resimleri yükleyecekseniz? bende yazın dükleştirme ameliuatı olmak istiyorum ama sizin ki gibi kas üstü bi silikon işine girsem mi girmesem mi bilemiyorum. c cup kullanıyorum su an üff çok zor ya :(

Selam kizlar bugün 16.gün artik agrim kalmadi sayilir, kendimi fazla yorarsam memeler daha gergin oluyor yani yinede isleri agirdan aliyorum cunki aksilik ciksin istemiyorum. Artik rahat araba kullanabiliyorum, Meme uclarim baya hassas ama cok sükür his kaybi yok, ameliyattan mi bilmiyorum adetim gecikti bakalim ne zaman olacak. Sol meme hala daha ödemli ve sis, sag memede silikon iyice yerlesti dogal güzel bi görüntüye ulasti böylece sol memede daha cok gözüme batmaya basladi :( yarin resim yollayacagim doktoruma bakalim ne diyecek. Sizlerden her ne kadar cok normal diye yorum alsamda bugün fark düzelmedigi icin tekrar ameliyat olan birinin yazisini okudum (okumaz olaydim) tekrar panikledim :)
Bantlari bir hafta sonra cikaracagim ve henüz izlerimi görmedim heyecan ve birazda korkuyla bekliyorum. Ilk evrede hersey yolunda gidecekmi diye insan cok endiseli oluyor ve ondan dolayi pek sonucuna sevinemiyor yada sevinmeye korkuyor, ilk hafta 3 kere doktoruma yazmistim bu normal mi su normal mi diye :) tabi doktorumdan uzakta olmaninda etkisi olabilir bi aksilik ciksa 3 cocukla nereye nasil giderim bilemem. Implantlarin yerlesmesi ödemler ve su bekleme olayi zor.

Selam kizlar bugün 16.gün artik agrim kalmadi sayilir, kendimi fazla yorarsam memeler daha gergin oluyor yani yinede isleri agirdan aliyorum cunki aksilik ciksin istemiyorum. Artik rahat araba kullanabiliyorum, Meme uclarim baya hassas ama cok sükür his kaybi yok, ameliyattan mi bilmiyorum adetim gecikti bakalim ne zaman olacak. Sol meme hala daha ödemli ve sis, sag memede silikon iyice yerlesti dogal güzel bi görüntüye ulasti böylece sol memede daha cok gözüme batmaya basladi :KK43: yarin resim yollayacagim doktoruma bakalim ne diyecek. Sizlerden her ne kadar cok normal diye yorum alsamda bugün fark düzelmedigi icin tekrar ameliyat olan birinin yazisini okudum (okumaz olaydim) tekrar panikledim :)
Bantlari bir hafta sonra cikaracagim ve henüz izlerimi görmedim heyecan ve birazda korkuyla bekliyorum. Ilk evrede hersey yolunda gidecekmi diye insan cok endiseli oluyor ve ondan dolayi pek sonucuna sevinemiyor yada sevinmeye korkuyor, ilk hafta 3 kere doktoruma yazmistim bu normal mi su normal mi diye :) tabi doktorumdan uzakta olmaninda etkisi olabilir bi aksilik ciksa 3 cocukla nereye nasil giderim bilemem. Implantlarin yerlesmesi ödemler ve su bekleme olayi zor.
Adet gecikmesi,düzensiz adet olmayı bende ameliyattan sonra yaşadım. Bu biraz Banada sıkıntı vermişti. Ama ilk adetten sonra normale dönüyor merak etme ;)
Meme ucu asimetrisi benim Zaman'la düzelmemişti. Hatta bu yüzden sağ meme ucumu sonradan bir ameliyatla digerine göre eşit olacak şekilde düzelttirmiştim. Aslında o meme ucunun hafif yanda olması memenin şeklini çok değiştiriyor. Sadece meme ucundan kaynaklanan bir sorunmuş oysa. Fakat sanki meme yapı olarak değişikmiş gibi bir görüntü veriyormuşşş...
Umarım Zaman'la düzelir. Çokta kafaya taktığın Zaman (benim gibi) sorun yaşatıyor..
Başka sorunların olmaması dileği ile ;)

Back
X