24 yeni yıl diyeti:) 2021 e hafiflediğimiz kadar hafif girelim

17.GÜN BİTTİ. Kaçamaklarla doluyduu kendimi durduramadım çok kötüyüm bu yüzfen. Hafta sonu 2 gün patates diyeti yapmak istiyorum. Deneyen var mı ? Yada benimle beraber yapmak isteyen var mı ?Yarın 4 liste su içicem. Bugün aldığım kaloriyi yarın telafi etmem lazım

Nasil oluyo patates diyeti anlatirmisin biraz belki bende yaparim

Olsun canım insanız arada kaçamak oluyo istemesekte, yarın güzel bir gün olsun hepimiz için

Bugün diyetimi deyistiriyorum iki gündür elma yemekten usandim önceden nasil yapmisim..
Saglikli kalorisiz beslenmeye caliscam hadi bakalimmm kizlar
Ben şuanda tam da bunu yapıyorum, sağlıklı beslenip yasaksız yararlı besinlerden doyana kadar yiyorum, açlık hissetmeden zayıflıyorum. Sadece kaçamak yapmıyorum, ve kararlıyım yapmayacağımda

Egzersiz ile baya yakmışsın canım canını sıkma

Ben şuanda tam da bunu yapıyorum, sağlıklı beslenip yasaksız yararlı besinlerden doyana kadar yiyorum, açlık hissetmeden zayıflıyorum. Sadece kaçamak yapmıyorum, ve kararlıyım yapmayacağımda
Aynen canim bugün daha iyi geci saglikli yedim kalorisi düsük besinlerle gayet sisdim..
Katiliyorum sana

Eki Görüntüle 2765534
Liste bu canım. Ben 2 günlük yapacağım için ilk 3 gün yazan kısmı yapacağım. Sadece bunlar yenecek. Her öğün 1 orta boy patates haşlanacaj
Yani patates yogurt en sevdiklerim tok tutar...
Peki patstesi hasliyim üstüne döksem yogurdu sarimsakli filan olurmu sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…