- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.011
- 598
- 36
- Konu Sahibi britneyyyyy
-
- #1.041
Gel canım hoş geldin sayfa sahibemizBnde diyet yapıyorum bende gelebilir miyim geçen hafta cuma günü başladım
Sagol canim benimAfiyet olsun canım.
İki ev temizlemek gibi bir şey haklısınAy yok bende hal kalmadi tüm gün temizlik yap iki katli eve öldüm valla..
Sana iyi yürüyüsler canim
hoşgördümmGel canım hoş geldin sayfa sahibemizbritneyyyyy iş seyahatinde ben yazayım dedim
Nasil oluyo patates diyeti anlatirmisin biraz belki bende yaparim17.GÜN BİTTİ. Kaçamaklarla doluyduu kendimi durduramadım çok kötüyüm bu yüzfen. Hafta sonu 2 gün patates diyeti yapmak istiyorum. Deneyen var mı ? Yada benimle beraber yapmak isteyen var mı ?Yarın 4 liste su içicem. Bugün aldığım kaloriyi yarın telafi etmem lazımEki Görüntüle 2765511
Olsun canım insanız arada kaçamak oluyo istemesekte, yarın güzel bir gün olsun hepimiz için17.GÜN BİTTİ. Kaçamaklarla doluyduu kendimi durduramadım çok kötüyüm bu yüzfen. Hafta sonu 2 gün patates diyeti yapmak istiyorum. Deneyen var mı ? Yada benimle beraber yapmak isteyen var mı ?Yarın 4 liste su içicem. Bugün aldığım kaloriyi yarın telafi etmem lazımEki Görüntüle 2765511
Hoşgeldin canım, pazartesi günleri kilo bildirimi yapıyoruz, günlük olarakta menülerimizi paylaşıyoruz geneldeBnde diyet yapıyorum bende gelebilir miyim geçen hafta cuma günü başladım
Ben şuanda tam da bunu yapıyorum, sağlıklı beslenip yasaksız yararlı besinlerden doyana kadar yiyorum, açlık hissetmeden zayıflıyorum. Sadece kaçamak yapmıyorum, ve kararlıyım yapmayacağımdaBugün diyetimi deyistiriyorum iki gündür elma yemekten usandim önceden nasil yapmisim..
Saglikli kalorisiz beslenmeye caliscam hadi bakalimmm kizlar
Nasil oluyo patates diyeti anlatirmisin biraz belki bende yaparim
Egzersiz ile baya yakmışsın canım canını sıkma17.GÜN BİTTİ. Kaçamaklarla doluyduu kendimi durduramadım çok kötüyüm bu yüzfen. Hafta sonu 2 gün patates diyeti yapmak istiyorum. Deneyen var mı ? Yada benimle beraber yapmak isteyen var mı ?Yarın 4 liste su içicem. Bugün aldığım kaloriyi yarın telafi etmem lazımEki Görüntüle 2765511
Aman hafta sonu patates diyeti ile arayı kapatırım. Zaten hala regl olamadığım için tartılamıyorum da ondan kaçamaklarım çok olduEgzersiz ile baya yakmışsın canım canını sıkma
Güzel olur inşallah canımKaçamaklarımla geceyi kapatıyorum. Moraller bozuk. Ama olsun sabah ola hayrola
Aynen canim bugün daha iyi geci saglikli yedim kalorisi düsük besinlerle gayet sisdim..Ben şuanda tam da bunu yapıyorum, sağlıklı beslenip yasaksız yararlı besinlerden doyana kadar yiyorum, açlık hissetmeden zayıflıyorum. Sadece kaçamak yapmıyorum, ve kararlıyım yapmayacağımda
Yani patates yogurt en sevdiklerim tok tutar...Eki Görüntüle 2765534
Liste bu canım. Ben 2 günlük yapacağım için ilk 3 gün yazan kısmı yapacağım. Sadece bunlar yenecek. Her öğün 1 orta boy patates haşlanacaj
Sikma canini olur arada insaniz sonuctaKaçamaklarımla geceyi kapatıyorum. Moraller bozuk. Ama olsun sabah ola hayrola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?