- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.011
- 598
- 36
- Konu Sahibi britneyyyyy
-
- #1.021
Senin tercihin canım niye kızalım ama tam uyuyacakken kalori almak gece uyurken yağ yakımını engelliyorBana kizmayin her aksam Bir bardak sarabimi icerim
Yine iyi canım yarım saat gerçekten. Bende ananas suyu içiyorum 2 gündür. Bu akşam hibiskus çayı yapıcam deniyoruz bişeyler :)Olsun hiç yoktan iyidir, ben de günde sadece yarım saat spor yapabiliyorum ve hiç yoktan iyi diyorum, ödem için bi detoks suyu falanmı yapsan acaba
ben kendi vucudumdan örnek vereyim ben şuanki menülerimle günde ortalama 300gr veriyorum artı eksi olacaktır elbette henüz diyetin 6.günündeyim regl olduktan sonra kaçamaksız sende hedefe ulaşırsın
Günaydin yarim bardak dan bisey olmaz hem benim iyi bagirsaklarimi calistiriyorSenin tercihin canım niye kızalım ama tam uyuyacakken kalori almak gece uyurken yağ yakımını engelliyor
İki günde bir kilo gayet iyiGünaydin kizlar
Dayanamadim tartildim
Pazartesi 67.1
Simdi 66
Hadi hayırlısı bakalım böylesi daha güzel olur inşallahBugün diyetimi deyistiriyorum iki gündür elma yemekten usandim önceden nasil yapmisim..
Saglikli kalorisiz beslenmeye caliscam hadi bakalimmm kizlar
Insallah canim sagolİki günde bir kilo gayet iyi
Hadi hayırlısı bakalım böylesi daha güzel olur inşallah
Aynen canım. Ben okul hayatımda hep yeşil çay içiyordum. Günde 2 saat falan uyuyordum.Sagol canim sanada gecmis olsun..
Demekki Ben iki gündür ondan uyuyamiyorum
Okudum senden sonra yesil cayda Koffein varmis yani kahve gibi e Ben üc bardak yesil cay günde en az dört bardak kahve icersek Tabi uyku tutmaz
Evet hergün yarım kilo garanti derler bunun için. Mükemmelsin.Ah bide aksam yatmadan iki kasik yagsiz yogurt icine yarim limon siktim bide bir şeker kasigi pulbiber tüketim iki günde.. unutmusum söylemeyi ... ravsiye ederim bagirsaklari calustiriyor
evet ondan yatmadan iki kasik yiyorumEvet hergün yarım kilo garanti derler bunun için. Mükemmelsin.
Ooo ben en iyisi bir bardak iceyim Bu AraAynen canım. Ben okul hayatımda hep yeşil çay içiyordum. Günde 2 saat falan uyuyordum.
Afiyet olsun.Ooo ben en iyisi bir bardak iceyim Bu Ara
Kolay gelsin canım ben de sabah Leslie yaptım biraz daha spor yapmak istiyorum aslındaAfiyet olsun.
Bende evi temizledim. Nasıl tozlanmış, kirlenmiş. Bugünkü sporumu yapmış kadar oldum. Birazdan bir saatlik yürüyüşüme çıkıcam.
Ben kış olunca üşengeç oluyorum sanırım. Havalar çok soğuk beni uyuşturuyor. Evde egzersiz yapsam daha çok vermiştim.Kolay gelsin canım ben de sabah Leslie yaptım biraz daha spor yapmak istiyorum aslında
Afiyet olsun canım.Kizlar bugünkü yemegim hazir
Afiyet olsun canım güzel Ve sağlıklı görünüyorKizlar bugünkü yemegim hazir
Ay yok bende hal kalmadi tüm gün temizlik yap iki katli eve öldüm vallaKolay gelsin canım ben de sabah Leslie yaptım biraz daha spor yapmak istiyorum aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?