• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 yeni yıl diyeti:) 2021 e hafiflediğimiz kadar hafif girelim

Bugün okula gittim yürüyerek yine yolumu da uzattım tabi
ECCDD806-52C8-4C61-AFA7-BC83F4FBC496.png

Aaa bilmiyorum ki canım. Belki bir gün patates bir gün kabak yaparım düşüneyim onu bi
Aslinda dogru söylüyor kabagin Hic kaloris yok 12 kalori filan bide tok tutar... bi bakiyim bugünkü aksam yemegim kabak hasliycam üstüne iki kasik yagsiz kavurdugum kiymadan kuyucam üstünede yogurt pul biber bakalim tok tutcakmi

Aslinda dogru söylüyor kabagin Hic kaloris yok 12 kalori filan bide tok tutar... bi bakiyim bugünkü aksam yemegim kabak hasliycam üstüne iki kasik yagsiz kavurdugum kiymadan kuyucam üstünede yogurt pul biber bakalim tok tutcakmi
evet canım ben de de kabak vardı. Ama 2 güne yetmez. Ben cumartesi patates pazar kabak yapıcam. İlla patatesi yapıcam yani inat ettim :KK24: Tok tutar oda eminim

Üstelik lif oranı yüksek bağırsaklara da iyi gelir patates öyle mi kabız yapar 🤣 ikna etmeye çalışan Zehra 🤣

Oda olabilirr bir seçenek
Ben şöyle yapıcam. Her öğünde patates ve yopurt var ya. Çok az da yağsız yeşillik yiyicem. Roka marul havuç turp bunları yiycem. Hem sebze de yemiş olurum. Ne dersin ?
Bende okudum patates diyetini senin dediyin gibi yazıyor

Kabız mı yapar ishal mi bilmem ben aklıma koydum bu patates detoksunu yapıcam 😂😂
Ama her öğünde yağsız yeşillik yiyicem
Bugün kabak haslayip üstüne yogurt ve azcik kavrulmus Kiyma koydum sisdim yiyemedim yarisi kaldi ama bi wc ye ciktim demin oooo 🤣🙈... kabaktanmi Bilmem ama Acayip tok tutuyor halen kendimi sis hisediyorum kalorisi düsük yedigime ragemen bence Bu iyi isaret 😂 ne dersin

Bugün kabak haslayip üstüne yogurt ve azcik kavrulmus Kiyma koydum sisdim yiyemedim yarisi kaldi ama bi wc ye ciktim demin oooo 🤣🙈... kabaktanmi Bilmem ama Acayip tok tutuyor halen kendimi sis hisediyorum kalorisi düsük yedigime ragemen bence Bu iyi isaret 😂 ne dersin
Kabak, semiz otu benim bağırsakları fena çalıştırıyor

Back