- 28 Haziran 2016
- 1.683
- 2.225
- 133
- Konu Sahibi britneyyyyy
- #1.081
Varim cumartesiye iki gün bikmasak iyi patates yemekte
Yapıcaz bu işii.. Ben de 2 kilo patates alayım bari :))Varim cumartesiye iki gün bikmasak iyi patates yemekten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Varim cumartesiye iki gün bikmasak iyi patates yemekte
Yapıcaz bu işii.. Ben de 2 kilo patates alayım bari :))Varim cumartesiye iki gün bikmasak iyi patates yemekten
Kuzum patates nişasta ağırlıklı olduğu için kan şekerini sürekli yükseltir ve açlık hissi verecek ondansa kabak detoksu mu yapsan ?Haklısın canım ama bu aralar baya yedim ya bi vücudumu aç bırakmam lazım. Benim vücudum ondan anlıyor. Belki de sadece Cumartesi yaparım kafama göre
Salatalıkla yön vermesi bayıldımBugün okula gittim yürüyerek yine yolumu da uzattım tabi
Eki Görüntüle 2765913
Aaa bilmiyorum ki canım. Belki bir gün patates bir gün kabak yaparım düşüneyim onu biKuzum patates nişasta ağırlıklı olduğu için kan şekerini sürekli yükseltir ve açlık hissi verecek ondansa kabak detoksu mu yapsan ?
Aslinda dogru söylüyor kabagin Hic kaloris yok 12 kalori filan bide tok tutar... bi bakiyim bugünkü aksam yemegim kabak hasliycam üstüne iki kasik yagsiz kavurdugum kiymadan kuyucam üstünede yogurt pul biber bakalim tok tutcakmiAaa bilmiyorum ki canım. Belki bir gün patates bir gün kabak yaparım düşüneyim onu bi
evet canım ben de de kabak vardı. Ama 2 güne yetmez. Ben cumartesi patates pazar kabak yapıcam. İlla patatesi yapıcam yani inat ettim Tok tutar oda eminimAslinda dogru söylüyor kabagin Hic kaloris yok 12 kalori filan bide tok tutar... bi bakiyim bugünkü aksam yemegim kabak hasliycam üstüne iki kasik yagsiz kavurdugum kiymadan kuyucam üstünede yogurt pul biber bakalim tok tutcakmi
Önemli olan doymak zaten ama az kalori yiyerekevet canım ben de de kabak vardı. Ama 2 güne yetmez. Ben cumartesi patates pazar kabak yapıcam. İlla patatesi yapıcam yani inat ettim Tok tutar oda eminim
Aslinda ikisini birden yapsak yani Sabah patates aksam kabakÖnemli olan doymak zaten ama az kalori yiyerek
Hoşbuldumm :)Hoşgeldin canım, pazartesi günleri kilo bildirimi yapıyoruz, günlük olarakta menülerimizi paylaşıyoruz genelde
Üstelik lif oranı yüksek bağırsaklara da iyi gelir patates öyle mi kabız yapar ikna etmeye çalışan ZehraAslinda dogru söylüyor kabagin Hic kaloris yok 12 kalori filan bide tok tutar... bi bakiyim bugünkü aksam yemegim kabak hasliycam üstüne iki kasik yagsiz kavurdugum kiymadan kuyucam üstünede yogurt pul biber bakalim tok tutcakmi
biz herseye acigiz canimÜstelik lif oranı yüksek bağırsaklara da iyi gelir patates öyle mi kabız yapar ikna etmeye çalışan Zehra
Canım ben dün geceden 2 saat uykuylayım, büyük çocuk hiç uyumadı tam uyudu derken küçük uyandı onun sesine büyük uyandı inanılmaz bitkinim 11de uyuyor çocuklarKizlar Hic sesiniz cikmiyor
Ay canim ya cok iyi anliyorum seni benimde iki tane oldugu icinCanım ben dün geceden 2 saat uykuylayım, büyük çocuk hiç uyumadı tam uyudu derken küçük uyandı onun sesine büyük uyandı inanılmaz bitkinim 11de uyuyor çocuklar
Oda olabilirr bir seçenekAslinda ikisini birden yapsak yani Sabah patates aksam kabak
Bende okudum patates diyetini senin dediyin gibi yazıyorOda olabilirr bir seçenek
Ben şöyle yapıcam. Her öğünde patates ve yopurt var ya. Çok az da yağsız yeşillik yiyicem. Roka marul havuç turp bunları yiycem. Hem sebze de yemiş olurum. Ne dersin ?
Bugün kabak haslayip üstüne yogurt ve azcik kavrulmus Kiyma koydum sisdim yiyemedim yarisi kaldi ama bi wc ye ciktim demin oooo ... kabaktanmi Bilmem ama Acayip tok tutuyor halen kendimi sis hisediyorum kalorisi düsük yedigime ragemen bence Bu iyi isaret ne dersinKabız mı yapar ishal mi bilmem ben aklıma koydum bu patates detoksunu yapıcam
Ama her öğünde yağsız yeşillik yiyicem
Kabak, semiz otu benim bağırsakları fena çalıştırıyorBugün kabak haslayip üstüne yogurt ve azcik kavrulmus Kiyma koydum sisdim yiyemedim yarisi kaldi ama bi wc ye ciktim demin oooo ... kabaktanmi Bilmem ama Acayip tok tutuyor halen kendimi sis hisediyorum kalorisi düsük yedigime ragemen bence Bu iyi isaret ne dersin