- 28 Haziran 2016
- 1.683
- 2.225
- 133
- Konu Sahibi britneyyyyy
-
- #1.061
Olur tabiki canım. Bende öyle yapıcam. 1 patatesi haşlıycam üzerine yoğurt üzerine pul biber karabiber vs koyucam. Normal elma diyetine göre daha tok tuttuğunu düşünüyorum bende. 3 gün yapanlarda 3 kilo verenler var. Ben sadece 2 gün yapabilirim. Dediğim gibi 1 kilo bile versem kar benim için. İnşallah başarabilirim. İstersen beraber yapalımYani patates yogurt en sevdiklerim tok tutar...
Peki patstesi hasliyim üstüne döksem yogurdu sarimsakli filan olurmu sence
Tamam varim nezaman basliyalimOlur tabiki canım. Bende öyle yapıcam. 1 patatesi haşlıycam üzerine yoğurt üzerine pul biber karabiber vs koyucam. Normal elma diyetine göre daha tok tuttuğunu düşünüyorum bende. 3 gün yapanlarda 3 kilo verenler var. Ben sadece 2 gün yapabilirim. Dediğim gibi 1 kilo bile versem kar benim için. İnşallah başarabilirim. İstersen beraber yapalım
17.GÜN BİTTİ. Kaçamaklarla doluyduu kendimi durduramadım çok kötüyüm bu yüzfen. Hafta sonu 2 gün patates diyeti yapmak istiyorum. Deneyen var mı ? Yada benimle beraber yapmak isteyen var mı ?Yarın 4 liste su içicem. Bugün aldığım kaloriyi yarın telafi etmem lazımEki Görüntüle 2765511
Canım bende önceden yapmıştım. Bende fazla kilo olarak geri gelmişti. Ben biraz patatesi fazla yemişim sanırım. Ben yanında bir içecek içmiştim. Tarifi bulursam sana atıcam şimdi.Eki Görüntüle 2765534
Liste bu canım. Ben 2 günlük yapacağım için ilk 3 gün yazan kısmı yapacağım. Sadece bunlar yenecek. Her öğün 1 orta boy patates haşlanacaj
Haslanmis patstesde 111 kalori var baktimOlur tabiki canım. Bende öyle yapıcam. 1 patatesi haşlıycam üzerine yoğurt üzerine pul biber karabiber vs koyucam. Normal elma diyetine göre daha tok tuttuğunu düşünüyorum bende. 3 gün yapanlarda 3 kilo verenler var. Ben sadece 2 gün yapabilirim. Dediğim gibi 1 kilo bile versem kar benim için. İnşallah başarabilirim. İstersen beraber yapalım
Bide firinda yapsrsak 90 kalori cok iyiHaslanmis patstesde 111 kalori var baktim
Ooo Ben bagzen Bir kaysi Form cayini iciyorum üv gün etki Editor bana iki gün icsem cikamam wo denLamaziaa tarifi bulamadım. Fakat ben bu detoxu uygularken bunları da içmiştim.
Hergün
2form çay
2yeşil çay
2maden suyu
Peki kac kilo kac günde vermisdinLamaziaa tarifi bulamadım. Fakat ben bu detoxu uygularken bunları da içmiştim.
Hergün
2form çay
2yeşil çay
2maden suyu
Bende sorun şu kilo almıştım. Ben her öğün bir patatesten fazla yemiştim. Acıktıkça yemiştim.Peki kac kilo kac günde vermisdin
Süpper. Cumartesi sabahı başlıycam ben canım. Sana uyar mı ?Tamam varim nezaman basliyalim
Ben 2 gün yapıp ertesi gün kendi diyetime devam edicem. İnşallah geri almamCanım bende önceden yapmıştım. Bende fazla kilo olarak geri gelmişti. Ben biraz patatesi fazla yemişim sanırım. Ben yanında bir içecek içmiştim. Tarifi bulursam sana atıcam şimdi.
Bana kalırsa hiç heyecan arama derim kuzum kısa süreli de olsa şok diyet diyet enerjini düşürebilir menülerin çöl güzel düzenli egzersizin var ne olsunSüpper. Cumartesi sabahı başlıycam ben canım. Sana uyar mı ?
Ben 2 gün yapıp ertesi gün kendi diyetime devam edicem. İnşallah geri almam
5te 5 diyeti galiba oBende sorun şu kilo almıştım. Ben her öğün bir patatesten fazla yemiştim. Acıktıkça yemiştim.
Haklısın canım ama bu aralar baya yedim ya bi vücudumu aç bırakmam lazım. Benim vücudum ondan anlıyor. Belki de sadece Cumartesi yaparım kafama göreBana kalırsa hiç heyecan arama derim kuzum kısa süreli de olsa şok diyet diyet enerjini düşürebilir menülerin çöl güzel düzenli egzersizin var ne olsun
Varim cumartesiye iki gün bikmasak iyi patates yemektenSüpper. Cumartesi sabahı başlıycam ben canım. Sana uyar mı ?
Eee her aciktikca yediysenBende sorun şu kilo almıştım. Ben her öğün bir patatesten fazla yemiştim. Acıktıkça yemiştim.
Sana hak veriyorum benimkide ondan anliyo mesala diyet yapiyorum bir hafta sonra sanki kilo vermem duruyo iste ozaman iki gün sok diyet yapabilirmisiz vicudumuzu kendimize getirmek icin.Haklısın canım ama bu aralar baya yedim ya bi vücudumu aç bırakmam lazım. Benim vücudum ondan anlıyor. Belki de sadece Cumartesi yaparım kafama göre
Diyet iki sonra protein diyeti yapınca etkisi artıyor bildiğim.Süpper. Cumartesi sabahı başlıycam ben canım. Sana uyar mı ?
Tam olarak bilmiyorum canım. İki yıl oldu bunu yapalı.5te 5 diyeti galiba o
Şok diyet hiç bana göre değil yemeyeceğim şeyleri bile yiyesim geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?