24 yeni yıl diyeti:) 2021 e hafiflediğimiz kadar hafif girelim

Yani patates yogurt en sevdiklerim tok tutar...
Peki patstesi hasliyim üstüne döksem yogurdu sarimsakli filan olurmu sence
Olur tabiki canım. Bende öyle yapıcam. 1 patatesi haşlıycam üzerine yoğurt üzerine pul biber karabiber vs koyucam. Normal elma diyetine göre daha tok tuttuğunu düşünüyorum bende. 3 gün yapanlarda 3 kilo verenler var. Ben sadece 2 gün yapabilirim. Dediğim gibi 1 kilo bile versem kar benim için. İnşallah başarabilirim. İstersen beraber yapalım

Tamam varim nezaman basliyalim

Eki Görüntüle 2765534
Liste bu canım. Ben 2 günlük yapacağım için ilk 3 gün yazan kısmı yapacağım. Sadece bunlar yenecek. Her öğün 1 orta boy patates haşlanacaj
Canım bende önceden yapmıştım. Bende fazla kilo olarak geri gelmişti. Ben biraz patatesi fazla yemişim sanırım. Ben yanında bir içecek içmiştim. Tarifi bulursam sana atıcam şimdi.

Haslanmis patstesde 111 kalori var baktim

Tamam varim nezaman basliyalim
Süpper. Cumartesi sabahı başlıycam ben canım. Sana uyar mı ?
Canım bende önceden yapmıştım. Bende fazla kilo olarak geri gelmişti. Ben biraz patatesi fazla yemişim sanırım. Ben yanında bir içecek içmiştim. Tarifi bulursam sana atıcam şimdi.
Ben 2 gün yapıp ertesi gün kendi diyetime devam edicem. İnşallah geri almam

Bana kalırsa hiç heyecan arama derim kuzum kısa süreli de olsa şok diyet diyet enerjini düşürebilir menülerin çöl güzel düzenli egzersizin var ne olsun

Bana kalırsa hiç heyecan arama derim kuzum kısa süreli de olsa şok diyet diyet enerjini düşürebilir menülerin çöl güzel düzenli egzersizin var ne olsun
Haklısın canım ama bu aralar baya yedim ya bi vücudumu aç bırakmam lazım. Benim vücudum ondan anlıyor. Belki de sadece Cumartesi yaparım kafama göre

Haklısın canım ama bu aralar baya yedim ya bi vücudumu aç bırakmam lazım. Benim vücudum ondan anlıyor. Belki de sadece Cumartesi yaparım kafama göre
Sana hak veriyorum benimkide ondan anliyo mesala diyet yapiyorum bir hafta sonra sanki kilo vermem duruyo iste ozaman iki gün sok diyet yapabilirmisiz vicudumuzu kendimize getirmek icin.

Diyet iki sonra protein diyeti yapınca etkisi artıyor bildiğim.
5te 5 diyeti galiba o
Şok diyet hiç bana göre değil yemeyeceğim şeyleri bile yiyesim geliyor
Tam olarak bilmiyorum canım. İki yıl oldu bunu yapalı.

Kizlar bugün kendimi cok iyi hisediyorum cok mutluyum dün Hic kacamak yapmadim Sabah kahvaltimi yaptim aksam dörte Bir tabak salata Bol bol Bol su yatana kadar

Bu arada Ben Hic spor yapamuyorum ...
Benim iki kizim var biri dört yasinda biri 7 ..
Tüm gün kosturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…