- 11 Temmuz 2017
- 678
- 425
- 18
Konum derin fakat ben yüzeysel anlatacağım. Öncelikle başlıkta yazdığı gibi yaşım 24 ve 2 seneye yakındır hayatımda biri var. Onun işi var atandı, ben ise atanamadım. Mezun olalı 1 yıl oldu ve umutsuzluğa kapıldım. Ailem, akrabalar ve bir çok insan üzerime geliyor. Erkek arkadaşım da evlenelim diyor. Atanmadan evlenmek istemediğimi, çok bunaldığımı, depresyonda olduğumu söylüyorum fakat kimse bu durumu anlamıyor. Bu sıralar amcam sürekli arayıp bana cv ni yolla, mail attım cevap ver, yengeni ara, bize gel, şunu yap ,bunu yap sürekli direktifler yağdırıyor. Sürekli iş ile ilgili konulardan bahsediyor ve çok yoruldum. Kpss ye hazırlanacağımı söylememe rağmen bazen günde 2 hatta 3 defa beni arıyor. Kırmak da istemiyorum, biliyorum ki onun ruh sağlığı benden kötü durumda ve bana tutunmaya çalışıyor. Fakat inanın ben çok yıprandım. Bu süreçte erkek arkadaşım aileler tanışsın diye bize gelmek istedi. Ben de dün tamam dedim. Annem babama söyleyecek bugün. Hala acabalarım var. Yani acaba doğru mu yapıyorum, 24 yaş çok erken değil mi? Atanmam lazım farkındayım ama bu şekilde nasıl çalışacağım? Maddi özgürlüğüm yok, belki yine olmayacak ama ben sadece kaçmak istiyorum. Erkek arkadaşım beni çok seviyor bunu hissediyorum. Onu kaçmak için kullanmıyorum, sonuçta maaşım yoksa her yer esaret. Demek istediğim kendimi çıkmazda hissediyorum.Hayattan çok bunaldım. Ne yapmalıyım?