ben başlayalı 2 haftayı geçti,çok dikkat ediyorum ama geçen haftayla bu hafta arasında hiç farketmemiş,hatta 100 gr almışımbu nasıl bişey ki böyle
pekı cnm gunde 3,5 lt su içtim dedın ya bu bardak hesabı kaç bardak yapıyo ? bide gunde bu kadar su ıcmeyı nasıl alıskanlık halıne getırdın ? bide diyetten once de bol su ıcme alıskanlıgın varmıydı :26:
tebrikler arkadasim kutluyorum seni
benimde vermem gereken en az 25-30 kilo var öyle kötü hissediyorum ki kendimi anlatamam size
2 haftadan beri yediklerime dikkat ediyorum 2 kilo bile verememisim bu da beni tamamen umutsuzluga sürüklüyor cok hareketsiz bir hayatim var sabahlari yapabildigim kadar spor yapiyorum pilates yada aerobik gibi
aksamlari da en az 1 saat evde bisikletim var onunla ama olmuyor iste olmuyor ne yapmaliyim bana da bir akil verin bi yardim edin kizlar yaa
not; senelerdir disaridan okudum hep kadinlarklübü bayanlarinin yazdiklarini cok da yararini gördüm ilk bana da ilk kez yazmak bu geceye nasip oldu
tebrikler iradenize, ne büyük mutluluk.. umarım bir gün bende tadarım bu mutluluğu. ne kadar sürede verdiniz kilonuzu onu merak etim, hepsini okudum ama gözümdenmi kaçtı acaba :) sevgiyle sıcacık öpücükler..
canım üzülme azmet üzülmekle umutsuz olarak yerimizde sayarız değilmi ben evlenmeden önce 50 kiloydum bir karıştı belim okadar zayıftımki anlatamam ama 88.8e kadar çıktım işte( bedenim ikiye katlandı ağırlığım,zayıflığı 1kere tadan rahatlığını huzurunu bilen eminim yine o hale gelmek için savaşır değilmi,pes etmek yok en güzel yaşlarımızda eve hapisolmak,uzun kıyafetlerle oramızı buramızı saklamaya çalışmak dışarda yemek yerken çevreden utanarak yemek ve birdaha elde edemeyeceğimiz genç yaşlarda dilediğimiz gibi yaşayamamak bunların acısı açlıktan daha zor bence 4-5 ay aç kalır kurtulur yine canının istediğini yersin abartmadan ama yapamıyorumlarla ömür böyle kalitesiz geçer malesef 43: sende yapacaksın vereceksin bende kalan fazlalıklarımdan kurtulacağım başaracağız inşaAllah sağlıkla ve hayırlısıyla
canım 17,5 bardak yapıyor:)))maşaAllahben oldum olası suyu çok içerim şöleki gebeliğimin başında çok su içmemden dolayı kilo alamadım başta 3 kilo verdim dr suyu kısıtladı 5lt içiyordum normaldede çok içiyorum,ve nekadar çok içsem ertesigün daha fazla susuyorum kısaca herzaman vardı bol su içme alışkanlığım
Evet su çok zayıflatıyor sahiden. Ben yıllar önce diyet yapma maksadıyla değil de su sağlıklıdır filan diye günde 3 litre su içmeye başladım. Kendim fark etmedim iş yerindeki arkadaşlar söyledi sen ne kadar zayıfladın, bayaa da diyoysun aslında dediler. Hakikaten de tartılınca farkettim ne kadar zayıfladığımı. çok sevdiğim dar bir siyah pantalonum vardı. Kumaşı zamanla esnedi sanmıştım o dönem. Meğer ben zayıflamışım:)
canımm yeniden umut verdin bana başarcaz tatlım söylediklerinin hepsinde çok haklısın
oh ohh maşallah :))
siz cvb yazmadan once ben ınternette bakmıstım 1 su bardagı su 250ml ediyomus. bu durumda 8 su bardagı su 2 lt yapıyomus. en azından 2,5 lt su icsem o bile yeter :)) bugun basladım su bardagımın sayısını arttırmaya :)) ve gercekten mayısa kadar zayıflamak ıstıyorum benım 15 kg fazlalıgım var ve kıyafetlerım olmuyo artık her gun aynada kendımı kılolu olarak görmekten bıktım. ve de askerden dönmesını bekledıgım bir sevgılım var ona da supriz olcak :) eger zayıflarsam ki bu sefer ınanıyorum olucak :))
istedigim kıyafetlerı giyinicem hepsi ustume olucak ve de süper fiziğim olcak :)) en cok da bunun hayalını kurmak azmettırıyor beni :)))
Evet su çok zayıflatıyor sahiden. Ben yıllar önce diyet yapma maksadıyla değil de su sağlıklıdır filan diye günde 3 litre su içmeye başladım. Kendim fark etmedim iş yerindeki arkadaşlar söyledi sen ne kadar zayıfladın, bayaa da diyoysun aslında dediler. Hakikaten de tartılınca farkettim ne kadar zayıfladığımı. çok sevdiğim dar bir siyah pantalonum vardı. Kumaşı zamanla esnedi sanmıştım o dönem. Meğer ben zayıflamışım:)
Azmin süpermiş Tebrik ederim keşke bende senin gibi irade sahibi olabilsem. Bugün yemiycem desem hemen canım yemek istiyor. 2 yaşında oğlum var emiyor hala. Kilo vermeyi çok istiyorum eskiden bu kadar rahatsız etmiyordu ama artık rahatsız ediyor ve herkesde kilo aldığımı söylüyor ... Ne yapacağımı bilemiyorum...
inanın zor deil arkadaşlar bende 84 kiloyla başladım diyetime 04 ocakta ve şuan 77 kiloyum yiyerek zayıflıyorum bakalım devam hedefim 60 yola devammmmmmmmm kolay gelsinnnnn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?