24 kilo verdim buda benim başarım maşaallah tüm yeni bedenlere:))

netten gıdaların kalori cetvellerine bakmanızı tavsiye etmiştim umarım bakıyorsunuzdur arkadaşlar neyi ne kadar yediğimiz önemli çünkü gelişi güzel yiyince nekadar fazla yediğimizi farkedemiyoruz ve diyoruzki;''hiç birşey yemeden kilo alıyorum..''oysaki bayağı fazla yemiş oluyoruz :)),aslında hergün yediklerimizi not alsak bir günlük tutsak bayağı faydasını görürüz,ben aklıma geldikçe uyguladıklarımı ve faydalı gördüklerimi yazacağım böylelikle okuyan üye ark. ve dışardan üye olmadan takip eden ark.lara az çok faydası dokunurazimli iradeli günler diliyorum

ben başlayalı 2 haftayı geçti,çok dikkat ediyorum ama geçen haftayla bu hafta arasında hiç farketmemiş,hatta 100 gr almışım bu nasıl bişey ki böyle

canım regli zamanınsa olabilir,söylediğim gibi yediklerini listele bir günlük tut ozaman nerde hata yaptığını görürüz:))mesela bir avuç çamfıstığı 500kalori 2avuç yersen 1000kalori ogün hiç birşey yemesekte günlük kalori ihtiyacımızı karşılamış oluruz ve sabit kalırız birde ümitsiz üzgün asla olma sağlıklı oldukça devamı gelir verilir daha yazada var inşaAllah günler bizim pes etmek yok,100gr neki önemi yok 1saatte toplarsın dikkat et 1gün demiyorum :))

pekı cnm gunde 3,5 lt su içtim dedın ya bu bardak hesabı kaç bardak yapıyo ? bide gunde bu kadar su ıcmeyı nasıl alıskanlık halıne getırdın ? bide diyetten once de bol su ıcme alıskanlıgın varmıydı :26:

canım 17,5 bardak yapıyor:)))maşaAllah ben oldum olası suyu çok içerim şöleki gebeliğimin başında çok su içmemden dolayı kilo alamadım başta 3 kilo verdim dr suyu kısıtladı 5lt içiyordum normaldede çok içiyorum,ve nekadar çok içsem ertesigün daha fazla susuyorum kısaca herzaman vardı bol su içme alışkanlığım

Son düzenleme:
tebrikler arkadasim kutluyorum seni
benimde vermem gereken en az 25-30 kilo var öyle kötü hissediyorum ki kendimi anlatamam size
2 haftadan beri yediklerime dikkat ediyorum 2 kilo bile verememisim bu da beni tamamen umutsuzluga sürüklüyor cok hareketsiz bir hayatim var sabahlari yapabildigim kadar spor yapiyorum pilates yada aerobik gibi
aksamlari da en az 1 saat evde bisikletim var onunla ama olmuyor iste olmuyor ne yapmaliyim bana da bir akil verin bi yardim edin kizlar yaa
not; senelerdir disaridan okudum hep kadinlarklübü bayanlarinin yazdiklarini cok da yararini gördüm ilk bana da ilk kez yazmak bu geceye nasip oldu

canım hoşgeldin aramıza :)) neler yiyorsun diyetinde bide verememeni zorlaştıran rahatsızlıkların varmı?guatır gibi...kaç yaşındasın bunları merak ettim doğrusu,hayatın hareketsiz olsada evde yapabileceğin birçok egzersiz var bunları uygulayabilirsin ve netür bir diyet uyguladığını yazarsan daha iyi yardımcı oluruz

tebrikler iradenize, ne büyük mutluluk.. umarım bir gün bende tadarım bu mutluluğu. ne kadar sürede verdiniz kilonuzu onu merak etim, hepsini okudum ama gözümdenmi kaçtı acaba :) sevgiyle sıcacık öpücükler..

teşekkür ederim evet çok şükür devamıda gelir inşaAllah hayırlısıylavee darısı sana ,zayıflamak isteyen herkese olsun sağlıkla tabiicanım evet gözünden kaçmış 3 ayda verdim maşaAllah bende seni kocaman öptümm

Son düzenleme:

canımm yeniden umut verdin bana başarcaz tatlım söylediklerinin hepsinde çok haklısın

oh ohh maşallah :))
siz cvb yazmadan once ben ınternette bakmıstım 1 su bardagı su 250ml ediyomus. bu durumda 8 su bardagı su 2 lt yapıyomus. en azından 2,5 lt su icsem o bile yeter :)) bugun basladım su bardagımın sayısını arttırmaya :)) ve gercekten mayısa kadar zayıflamak ıstıyorum benım 15 kg fazlalıgım var ve kıyafetlerım olmuyo artık her gun aynada kendımı kılolu olarak görmekten bıktım. ve de askerden dönmesını bekledıgım bir sevgılım var ona da supriz olcak :) eger zayıflarsam ki bu sefer ınanıyorum olucak :))
istedigim kıyafetlerı giyinicem hepsi ustume olucak ve de süper fiziğim olcak :)) en cok da bunun hayalını kurmak azmettırıyor beni :)))

Evet su çok zayıflatıyor sahiden. Ben yıllar önce diyet yapma maksadıyla değil de su sağlıklıdır filan diye günde 3 litre su içmeye başladım. Kendim fark etmedim iş yerindeki arkadaşlar söyledi sen ne kadar zayıfladın, bayaa da diyoysun aslında dediler. Hakikaten de tartılınca farkettim ne kadar zayıfladığımı. çok sevdiğim dar bir siyah pantalonum vardı. Kumaşı zamanla esnedi sanmıştım o dönem. Meğer ben zayıflamışım:)

allah iyligini versin emi :)megersem kg vermi$sin

Azmin süpermiş Tebrik ederim keşke bende senin gibi irade sahibi olabilsem. Bugün yemiycem desem hemen canım yemek istiyor. 2 yaşında oğlum var emiyor hala. Kilo vermeyi çok istiyorum eskiden bu kadar rahatsız etmiyordu ama artık rahatsız ediyor ve herkesde kilo aldığımı söylüyor ... Ne yapacağımı bilemiyorum...

inanın zor deil arkadaşlar bende 84 kiloyla başladım diyetime 04 ocakta ve şuan 77 kiloyum yiyerek zayıflıyorum bakalım devam hedefim 60 yola devammmmmmmmm kolay gelsinnnnn:)

ayy ne guzel 1 ayda 7 kilo ne demek, tebrik ederim. Spor yaparak mı verdin canım? Benim zaten hedefim 7 kilo vermek ama ben 2 - 2,5 ayda filan veririm düşünüyorum. Darısı bizlerin başına artık

Son düzenleme:

aynen canım bak negüzel bu azimle sizlerde başaracaksınız ben inanıyorum yeni hedefimiz fit kotlar 27beden nasıl:)) ben aldım bile inşaAllah bu seferde başarırım başarırız suyu kesinlikle ihmal etme öncelikle azim,irade sonrada su ve spor olmalı muhakkak

eheh alemsin canım çok şekersin maşaAllah... su çok faydalı ve özellikle diyette gerekli,yemenden bile kesmeden bol suyla verebildiysen ne mutlu sana işin daha kolay demekki bol su içince de fazla yiyemiyor insan,süpersin:))

canım irade azim kararlılık bunlar herkeste var sendede var emin ol aklına ben azimsizim fikrini kesinlikle yerleştirme,sadece birgün iyice düşün kilolu olmanın ve zayıf olmanın sana getirilerini yararlarını zararlarını bir kağıda yaz bak.. nasıl mutlu olacaksan ona göre kararını ver bende hemen yapıcam diyip başlayamadım ama bir noktada artık tak etti ve aynalardan nefret eder oldum sende benim yaptığım hatayı yapma 80leri 90ları bekleme zamanında kararını ver ki işin daha kolay olsunbebeğini emzirebilirsin çok yemek süt yapmıo çok sıvı tüketmek süt yapıo malesef ben bunu geç anladım kiloya bağlı hastalıklar oluşmadan diyete başlayın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…