kızlar suanda annemı ornek alıyorum.annem 42 yasında guatr hastası 1.65 boyunda bı kadın.hayatı boyunca her zaman 75 olmus bıde ovunmek gıbı olmasın kızlar ama acayıp kadınsı hatları olan bır kadın olması sayesınde hıçbır zaman kılolu gıbı durmadı.ama ıste 2 yıl once amelıyat oldu sıgarayı bırakmak zorunda kaldı ve guatr hastalıgı cıktı tum bunları 1 ay ıcınde yasadı ve 90 kıloya kadar cıktı malesef
ayrıca yıne guatrdan bazen 2 ay regl olamıyor ve sureklı vucudu odem topluyordu.ama kızlar son 1 aydır spora basladı kadın ınanılmaz bır sekılde ınceldı.spor dedıgımde oyle cok bısey degıl her sabah vucuduna o buyuk cop torbalarını sararak-daha fazla terlemek ıcın-1 saat normal tempoda yuruyus yapıyor.sadece bu ama tabıı yedıklerınede dıkkat edıyor.her turk kadını gıbı malesef ekmege pılava cok duskun bu aralar bayaa kıstı bunları aksamda pek bısı yemıyor haa bırde lahana ve maydonozu haslayıp suyunu suzuyor karısıma lımonda sıkıp ıcıyor her gun 3 4 bardak kadar.cok ısrar edıyorum ama tartılmıyor daha da ınceldıkten sonra tartılıcakmıs
bu arada bende de bır suru fazla kılo var malesef boyum 1.74 kılomda konu sahıbıyle aynı 88.bende aynen senın gıbı dusunuyorum vermem gereken kılo 5 10 kılo degıl en az 20 kılo sen 3 4 ayda verdım demıssın sok oldum acıkcası gercekten bır ınsan bu kadar cabuk verebılırmı yanı bende annemden dolayı 3 4 gundur her gun 1 saat yuruyuse basladım ve lahana suyuda ıcıyorum gobegım yavas yavas ınmeye basladı ama 4 ayda sızce nası bır degısıklık olurr lutfen banada bılgılerınızı aktarınnnnnnnn