canım irade azim kararlılık bunlar herkeste var sendede var emin ol aklına ben azimsizim fikrini kesinlikle yerleştirme,sadece birgün iyice düşün kilolu olmanın ve zayıf olmanın sana getirilerini yararlarını zararlarını bir kağıda yaz bak..nasıl mutlu olacaksan ona göre kararını ver bende hemen yapıcam diyip başlayamadım ama bir noktada artık tak etti ve aynalardan nefret eder oldum sende benim yaptığım hatayı yapma 80leri 90ları bekleme zamanında kararını ver ki işin daha kolay olsun bebeğini emzirebilirsin çok yemek süt yapmıo çok sıvı tüketmek süt yapıo malesef ben bunu geç anladım kiloya bağlı hastalıklar oluşmadan diyete başlayın derim
Maasallah, azmin ve basarin bana umut verdi insan isteyince basarabilmeli.
Sağol canımm ya bende yapıcam....
maşallah vallaa tebrik ederim cnm yaaa benimde mayısa kadar 10 kilo vermem gerekiyo sırf bu yüzden koşu bandı aldım çarşamba günü hem diyete hem spora başlıycam Allah ın izniyle.burda yanılanları okuyup daha da hırslanıyorum.inşallah senin gibi bende başarabilirim kilolarımdan kurtulmayı....
41 kere maşallah arkadaşım günde 3,5 litre su tükettiğini yazmışsın bende içmeye çalışıyorum ama kış olduğu için içemiyorum inşallah isteyen herkes yaza kadar şu kiloları verir ve istediğimiz gibi giyinebiliriz tavisyelerini dikkate alıcam arkadaşım
çok tebrik ederim canım.darısı başıma inşaallah.benimde 10 kilo vermem lazım.5 ay önce doğum yaptım.10 kilo fazlam kaldı.bende zamanla vermek istiyorum.inşaallah veririm..............
herkese merhaba benimde vermem gereken 10 kilo var arkadaşlar...boyum 175 kilom 75 beraber verelim şu yağlarıııı:)))
ben hipotiroid hastasıyım.biliyormusunuz bilmem ama bu hastalar yemeselerde kilo alıyorlar.bu hastalığa göre zayıflayan varmı bana yazarsanız sevinirim:
ben hipotiroid hastasıyım.biliyormusunuz bilmem ama bu hastalar yemeselerde kilo alıyorlar.bu hastalığa göre zayıflayan varmı bana yazarsanız sevinirim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?