• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 kilo verdim buda benim başarım maşaallah tüm yeni bedenlere:))

merhaba kardeş bende hipotiroid hastasıyım geçen yıl ilacımı (hersabah 1 tane alıyorum)içip doğru düzgün diyet yaptım ve plates 11 kg verdim 3 ayda ama ne oldu bırakınca yedim verdiklerimi aynen geri aldım ama 3 gündür başladım yine yani kan tahlillerini yaptırıp ilacı ayarlarsa doktorun ve diyetini sporunu yaparsan kilo verebiliyosun

sizede çok geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin keşke geri almasaydın ama yinede azminden dolayı seni tebrik ederim

merhaba kardeş bende hipotiroid hastasıyım geçen yıl ilacımı (hersabah 1 tane alıyorum)içip doğru düzgün diyet yaptım ve plates 11 kg verdim 3 ayda ama ne oldu bırakınca yedim verdiklerimi aynen geri aldım ama 3 gündür başladım yine yani kan tahlillerini yaptırıp ilacı ayarlarsa doktorun ve diyetini sporunu yaparsan kilo verebiliyosun

önerin için teşekkürederimm............

selam arkadaşlar bende başarı öykümü yazayım dedim,belki bazı arkadaşlara faydam dokunur,kilolu olmak çok zor ancak çekenler bilir,ben doğum ve bazı hormanal dengesizlikler sonucu 88.8 kiloya kadar çıktım ve 3-4 ay gibi bir sürede hatta daha azda olabilir arada bozduğum da oldu :56: 65 kiloya düştüm :42: maşaAllah :nazar:,hedefim 55 olabilmek devam edeceğim ve inşaAllah buyaza bomba gibi gireceğim tabi sağlıklı olmayı en başta diliyorum :nazar:,ama şuan bile huzurlu ve rahatım şükürler olsun.eski bol kıyafetlerden kurtuldum dilerim birdaha giymek durumunda kalmam,başlarda 88 hattta 89 nasıl gider bu kilolar diyordum vermem gereken kilo 10 değil 20 değil zor diye düşünüyordum :26: ama biryerden başlamak zorundaydım bu süreç gerçekten düşündüğümden eğlenceli geçti her giden kiloda gramda mutlu oluyordum ama her zaman şu söz aklımda zoru başarabilirim imkansız zaman alır.dilerim herkes tüm kilo problemi olan arkadaşlar azimle diledikleri kilolara gelirler diledikleri gibi giyinir diledikleri gibi yaşarlar rahat rahat nefes alırlar :7: :nazar:

çok guzel ben 90 kg dayım ayrıca formla yenı tanıstım ne yapmam lazım daha öncelerı 75 kg ye kadar zayıfladım ama sımdı yok ve berbat durumdayım kg yuzunden esımle problemlerım var ne olur bende 65 olmak ıstıyorum fazlasında gozum yok :)

çok guzel ben 90 kg dayım ayrıca formla yenı tanıstım ne yapmam lazım daha öncelerı 75 kg ye kadar zayıfladım ama sımdı yok ve berbat durumdayım kg yuzunden esımle problemlerım var ne olur bende 65 olmak ıstıyorum fazlasında gozum yok :)

canımm bak daha önce vermişsin demekki yapabilirsin aslında vermeyenlerde verebilir herşeyin bi başlangıcı vardır ama tecrübelisin,kendi bedenini nelerin kilo aldırdığını sen çok iyi biliosun:56: öncelikle bunlardan vazgeçmelisin,ve önce hazır hissetmelisin tam bir irade ve hevesle başlamalısın yediklerine dikkat ederek bolsu bol sporla kolayca vereceğine inanıyorum aslında bende başlangışta 65 yeter diyerek başladım 90larda göze imkansız geliyorki imkansız diye birşey yoktur ..bende düz 89dum ama verdikten sonra dahada fazlasını isteyeceksin bence,eşinle problemini bir kenara koy ve önce kendin ve sağlığın için diyetine başla,üç beyazdanda uzak dur bu klasik oldu ama sölemekte fayda var un,şeker,tuz ve mümkünse katı yağlar kullanma,diyet yaparken bezelye,kuruyemişler,tatlılar,pasta börekten vazgeçiyorum en fazla 1ısırık onuda canım istemiyor zamanla maşaAllah:nazar:,daha çok canım tuzlu istediğinde prinç mısır patlağı yiyorum formunkinden nadir tatlı isterse sütlü tatlılar tercih ediyorum,tuzlu daha çok istiyo birde salatalık turşusu,haşlanmış patates,közde kırmızı, sarı biber-patlıcan,salata,tavuk göğsü,şehriye çorbası çok yedim yemekleri diyet yapmadım ama az yağlı ve genelde sızma zeytin yağı kullandım birde salça çok az kullandım,tuz kilo aldırmaz ama iştah açar ve şişkinlik yapar böylece moral bozar hiç kilo veremediğinizi düşünürsünüz,bol meyve muz hariç özellikle armut rendeleyip tarçınla yersen metebolizmanıda hızlandırır tok tutar tatlı yerinede geçer,birde birkaç küçük beden kıyafet al ve dolanbına kaldırma açığa koy;)ayrıca eski fotolarınıda yani zayıf olduğun fotoları çıkar buz dolabının üstüne as :))arkadaşlar ukalaca algılanmasından korkuyorum ama en samimi hislerimle yaptıklarımı yazıyorum faydası olsun istiyorum...:70: ve canım son olarak 90 az bir kilo değil moralini bozma bende okilodaydım bilirim sıkıntısını ama bak durmuosun benim gibi alıyosun sürekli sonu ne düşün ve zaman geçiyor biran önce başla Allah yardımcın olsun azim ve irade versin sağlıkla sende tüm vermek isteyen arkadaşlarımda kilolarından kurtulsun (amin) :71::54::34::nazar::nazar::nazar:

canım atlamışım berbat durum diye birşey yok burada en önemli amaç gaye sağlıklı olmak için kilo vermek ... hiç bir insan berbat değildir aslında biz kendimizi öyle görürüz,kilolu insanlar asla berbat değildir çok hassas ve iyidirler çok fazla sıkıntıyla boğuşurlar ama çevredekiler bunu dalgaya alır asıl dalga geçenler berbattır ve birgün kınadıkları vücuda kendileride sahip olacaklar bilmiyolar sağlık sorunlarından dolayı kilo alınabileceğinide bilmiyorlar duygusuz bencil insanlar var malesef,''berbat''bu kelimeyi lugatında çıkart sende diğer insanlar gibi harikasın belki çokdaha iyisin ve çokçok daha güzelsin ama bunu gizleyen bir etken var malesef aşılmaz bişeymi hayır değil o halde zevkle hevesle diyet yapıyorum diye kendini kasmadan başla derim hatta diyet kelimesini kafandan at ve az yiyerek veya yedikten sonra spor yaparak başla eminim inşaAllah devamı gelecektir,bide unutmadan mısırda yeme şu konserve olanlardan ve dışarda satılanlardan mısır masum gözüküyor ama en çok kilo aldıran gıdalardan en fazla yağ içeren sebzelerden şöyleki mısırözü yağı bundan elde ediliyor biliyorsunuz patlamışta yeme sadece benim gibi çok seviyorsan mısırı,, pirinç mısır patlağı ye :)) bir süre idare edeceğiz sağlığımız için :71::34:

Son düzenleme:
Malzeme Birim Kalori

Tahıllar
1 dilim beyaz ekmek 28 gr 90
1 dilim kepekli ekmek 28 gr 60
1 dilim kızarmış ekmek 15 gr 35
1 adet kruasan 200 gr 200
bisküvi 100 gr 470
mercimek (kuru) 100 gr 314
arpa (kuru) 100 gr 367
bulgur (kuru) 100 gr 371
kuskus (kuru) 100 gr 367
mısır (kuru) 100 gr 342
buğday (kuru) 100 gr 364
susam 100 gr 589
makarna (kuru) 100 gr 339
makarna (haşlanmış) 100 gr 85
pirinç (kuru) 100 gr 357
pirinç (haşlanmış) 100 gr 125

Süt ve Yumurta Ürünleri
yoğurt (yağlı) 100 gr 95
süt (yağlı) 100 gr 68
yoğurt (yağlı,meyveli) 100 gr 125
beyaz peynir (yağlı) 100 gr 275
kaşar peyniri (yağlı) 100 gr 413
parmesan peyniri (yağlı) 100 gr 440
yumurta 1 adet 80
yumurta akı 1 adet 15
yumurta sarısı 1 adet 65

Yağlar
tereyağı 28 gr 206
margarin 28 gr 204
sıvı yağ 28 gr 130

Etler
biftek (ızgara) 100 gr 278
tavuk (ızgara) 100 gr 132
tavuk göğsü (haşlanmış) 100 gr 150
kuzu (yağlı, ızgara) 100 gr 282
kuzu ciğeri (yağda) 100 gr 232
salam 100 gr 446
sosis 100 gr 295

Deniz Ürünleri
midye 1 adet 9
istiridye 1 adet 6
karides 1 adet 144
somon füme 100 gr 171
ton balığı 100 gr 121

Sebzeler
domates 1 adet 14
enginar 1 adet 10
patlıcan 1 adet 28
taze fasulye 100 gr 90
brokoli 100 gr 35
brüksel lahanası 100 gr 35
kabak 100 gr 25
havuç 100 gr 35
karnabahar 100 gr 32
kereviz 100 gr 18
salatalık 1 adet 11
marul 100 gr 15
mantar 100 gr 14
soğan 100 gr 35
bezelye 100 gr 89
taze yeşil biber 120 gr 15
patates (haşlama) 100 gr 100
ıspanak 100 gr 26
lahana 100 gr 20

Kuruyemişler
badem 100 gr 600
hindistancevizi 100 gr 603
fındık 100 gr 650
fıstık 100 gr 560
çam fıstığı 100 gr 600
ceviz 100 gr 549
patlamış mısır 100 gr 478
kabak çekirdeği 100 gr 571
ay çekirdeği 100 gr 578

Meyveler
elma 1 adet 60
kayısı 1 adet 8
muz 1 adet 100
kiraz 100 gr 40
hurma 1 adet 15
incir 100 gr 41
incir (kuru) 100 gr 59
greyfurt 1 adet 60
portakal 1 adet 50
kivi 1 adet 34
mandalina 1 adet 50
karpuz 100 gr 19
kavun 100 gr 18
şeftali 1 adet 60
armut 1 adet 70
erik 1 adet 8
üzüm 100 gr 57
çilek 100 gr 26
neyi nekadar yediğimiz çok önemli arkadaşlar sınırı aşmamız için KALORİ CETVELİNİ takip etmemizde önemli,herkese iyi geceler :70: :71: :54:

Malzeme Birim Kalori

Tahıllar
1 dilim beyaz ekmek 28 gr 90
1 dilim kepekli ekmek 28 gr 60
1 dilim kızarmış ekmek 15 gr 35
1 adet kruasan 200 gr 200
bisküvi 100 gr 470
mercimek (kuru) 100 gr 314
arpa (kuru) 100 gr 367
bulgur (kuru) 100 gr 371
kuskus (kuru) 100 gr 367
mısır (kuru) 100 gr 342
buğday (kuru) 100 gr 364
susam 100 gr 589
makarna (kuru) 100 gr 339
makarna (haşlanmış) 100 gr 85
pirinç (kuru) 100 gr 357
pirinç (haşlanmış) 100 gr 125

Süt ve Yumurta Ürünleri
yoğurt (yağlı) 100 gr 95
süt (yağlı) 100 gr 68
yoğurt (yağlı,meyveli) 100 gr 125
beyaz peynir (yağlı) 100 gr 275
kaşar peyniri (yağlı) 100 gr 413
parmesan peyniri (yağlı) 100 gr 440
yumurta 1 adet 80
yumurta akı 1 adet 15
yumurta sarısı 1 adet 65

Yağlar
tereyağı 28 gr 206
margarin 28 gr 204
sıvı yağ 28 gr 130

Etler
biftek (ızgara) 100 gr 278
tavuk (ızgara) 100 gr 132
tavuk göğsü (haşlanmış) 100 gr 150
kuzu (yağlı, ızgara) 100 gr 282
kuzu ciğeri (yağda) 100 gr 232
salam 100 gr 446
sosis 100 gr 295

Deniz Ürünleri
midye 1 adet 9
istiridye 1 adet 6
karides 1 adet 144
somon füme 100 gr 171
ton balığı 100 gr 121

Sebzeler
domates 1 adet 14
enginar 1 adet 10
patlıcan 1 adet 28
taze fasulye 100 gr 90
brokoli 100 gr 35
brüksel lahanası 100 gr 35
kabak 100 gr 25
havuç 100 gr 35
karnabahar 100 gr 32
kereviz 100 gr 18
salatalık 1 adet 11
marul 100 gr 15
mantar 100 gr 14
soğan 100 gr 35
bezelye 100 gr 89
taze yeşil biber 120 gr 15
patates (haşlama) 100 gr 100
ıspanak 100 gr 26
lahana 100 gr 20

Kuruyemişler
badem 100 gr 600
hindistancevizi 100 gr 603
fındık 100 gr 650
fıstık 100 gr 560
çam fıstığı 100 gr 600
ceviz 100 gr 549
patlamış mısır 100 gr 478
kabak çekirdeği 100 gr 571
ay çekirdeği 100 gr 578

Meyveler
elma 1 adet 60
kayısı 1 adet 8
muz 1 adet 100
kiraz 100 gr 40
hurma 1 adet 15
incir 100 gr 41
incir (kuru) 100 gr 59
greyfurt 1 adet 60
portakal 1 adet 50
kivi 1 adet 34
mandalina 1 adet 50
karpuz 100 gr 19
kavun 100 gr 18
şeftali 1 adet 60
armut 1 adet 70
erik 1 adet 8
üzüm 100 gr 57
çilek 100 gr 26
neyi nekadar yediğimiz çok önemli arkadaşlar sınırı aşmamız için KALORİ CETVELİNİ takip etmemizde önemli,herkese iyi geceler :70: :71: :54:

verdiğin bilgiler aslında zayıflamak isteyenlerin sürekli aklında tutması gereken şeyler ve bende bu kişiler arasında olduğm için teşk ediyorum ve ne kadar bi sürede istediğiniz kiloya geldiniz teşkler iyi günler

seni canı gönülden tebrik ediyorum insanın en büyük düşmanı nefsi sen en büyük düşmanı yenmişsin senden mutlusu yoktur şimdi benmde bir sorm olucak canm ben tam acıkmayana kadar yemiyorm günde 2 öğün yiyorm ama güzel yiyorm benm sorunmda burdan çıkıyor yediklerimi 5 veya 6 ya bölemiyorum acıkmayana kadar aklıma yemek gelmiyo çünkü diyet yapıcam dedğm zamanda kendimi kötü hissedyrm sanki ömür boyu hiç birşey yemiyecekmişim gibi senin yaptığın diyet daha kolay ve mantıklı sanki ben meyve ve yoğurt sevmiyorm 15 kilom var onları vermem lazm ama sence nasl bir yol izlemeliym canm :26:

verdiğin bilgiler aslında zayıflamak isteyenlerin sürekli aklında tutması gereken şeyler ve bende bu kişiler arasında olduğm için teşk ediyorum ve ne kadar bi sürede istediğiniz kiloya geldiniz teşkler iyi günler

Canım rica ederim dilerim sende fazla kilolarında kutulursun,ben maşaAllah:nazar::nazar: 3-4 ay kadar bir sürede verdim bu kiloyu aslında başladığım tarihi yazmadım bile ama tatilden dönünce tam manasıyla yapmaya başladım 3ayda verdim öncesinde 1ay daha yapmıştım diyet ama fazla verememiştim pes etmedik vedevam ettim :8::nazar::nazar::nazar::70::71:

seni canı gönülden tebrik ediyorum insanın en büyük düşmanı nefsi sen en büyük düşmanı yenmişsin senden mutlusu yoktur şimdi benmde bir sorm olucak canm ben tam acıkmayana kadar yemiyorm günde 2 öğün yiyorm ama güzel yiyorm benm sorunmda burdan çıkıyor yediklerimi 5 veya 6 ya bölemiyorum acıkmayana kadar aklıma yemek gelmiyo çünkü diyet yapıcam dedğm zamanda kendimi kötü hissedyrm sanki ömür boyu hiç birşey yemiyecekmişim gibi senin yaptığın diyet daha kolay ve mantıklı sanki ben meyve ve yoğurt sevmiyorm 15 kilom var onları vermem lazm ama sence nasl bir yol izlemeliym canm :26:

çok teşekkür ederim arkadaşım,kesinlikle nefis en büyük düşman her konuda ben özellikle bu konuda yendim çok şükür ama diğer konularda nefsimi yenmekte nekadar başarılıyım bilemem :82::nazar: mutluyum hamd olsun maşaAllah ama şu son 10 kiloyuda hayırlısıyla sağlıkla versem daha mutlu olacağım :8: :71:canım en fazla kilo verdiğimiz zaman en fazla acıktığımız zamandır diye biliyorum metebolizma hızının en yüksek olduğu zaman hani karnımız dile gibi acıkır kazınır işte bu zamanda sabretmek ve az yemek diyeti hızlandırır,günde bir sefer bile dopdolu bir miğdeyle kalkarsak zaten diyet yapıyoruz olmaz hep yazıyorum ama tekrar yazacağım;;günde 2-3 avuç fıstık kuru yemiş yesek bile ogün hiç bişey yemesek günlük kalori ihtiyacını karşılamış oluruz veya başka gıdalar kalorileri yüksek gıdılar yersekte aynen sabit dururuz veya alırız:59:... sonra düşünürüz ben hiç birşey yemedimki neden veremiyorum diye,günde o yediğin 2 öğünü ben derim ki öğünlere bölmelisin bu alışkanlığından vazgeçmelisin hayat boyu sıkıntı olur zaman ilerleyince vermek dahada zorlaşıyor ve yediklerinde önemli tabiki canım,diyet fikri benimde hoşuma gitmez aslında ben kendimi bir kampın içinde hayal ediyorum ''kendi savaş kampım'' diyet değil birsüre sabretmeliyim diye düşünüyorum hem görüyoruz afrikada,fakir ülkelerde okadar aç insan var ve onların çoğu aç mideyle doğuyor aç yaşıyor ve aç ölüyor ve şükrederek başlamalıyız bunun kısa bir dönem olduğunu düşünerek bu kısa dönemden sonra tekrar dünya nimetleri inşaAllah bizimle ama daha sağlıklı ve fit olacağız:nazar::nazar: gerçekten yoğurdu bende sevmem ama yemekte fayda var diyette en ideal gıdalardan yağsız yoğurt, meyve sevmemen kötü sadece diyet için değil daha sağlıklı olmak için ya hiç 1tane bilemi sevdiğin meyve yok.. daha çok sebze ağırlıklı yapıyorsun sanırım birde sıkı yiyorum yazmışsın canım neler yiyorsun buda önemli bunları yazarsan müsayid olduğunda daha fazla yardımcı olmaya çalışırım..:70::71::nazar::nazar::nazar:

öncelikle maşallah diyorum canım.bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum ama daha o kaderin başındayım insallah gerisi de seninki gibi olur. ben şu an 87 kiloyum fakat zayıflayamıyorum. sebebi de zaten halihazırda sarkmış bir göbeğe ve çatlaklarla dolu bir vücuda sahip olmam.. daha fazla sarkacağımdan korkuyorum.bıcak altına yatmakta istemiyorum. senin bu konuda bir deneyimin var mı? yardımcı olursan çok memnun olurum.. :(

canm dikkate alarak o güzel zamanında bana ayırarak yazdığın için çok teşekürler ben kahvaltıyı çok seviyorm, yediklrm, yumurta yiyorum tavada, zeytin 5 6 tane, peyniri az yiyorum, yemekte genelde sebze yemekleri, günde bir fincan üçü bir arada nescafe içiyrm, çay sadece kahvaltıda 1 bardak içiyorm, en geç saat 8de yiyorm öyle abur cuburumda yok tatlıda fazla yemem çocuklarm okula giitiği için günde bir saat yürüyüş yapa biliyorm :43::43:ekmek yiyorm ama dikkat ediyorm arada çiğ köftede yiyorm çok seviyorm çünkü canm bunlar bilmiyorm bende şimdi baknca çok yemiyomuşum be ne dersn cevabını bekliycem allaha emanet ol:58::58::58:

yazını daha oncede okumustum yazmak bu guneymıs oncelıkle tebrık ederım super bır azım ornegısın...Yazını okuduktan sonra bende basladım cunku bende 88 kıloyum 1 haftadır dıyet yapıyorum.Sevgılım askerden gelecek 60 gunu var artık elımden ne gelırsenÇünkü gittiğinde bundan cok daha zayıftım geldıgınde hayal kırıklıgı olsun ıstemıyorum.bide su dıkkatımı cektı okudugum butun yazılarda kısıler evlı dogum yapmıs ve dogumdan sonra cıddı kılolar vermısler senın gıb ben daha bekarım sence dogum kıloları normal alınan kılalordan dahamı hızlı verılıyor.Yoksa tamamen tesadufmu bunu merak edıyorum.Bide bende 10 kıloyu bekleme emınım 80den 64e cok fark etmıstır vucudun.Yazınla bu kadar motıve olduysak bence resımlerın cok daha etkılı olacaktır.Sen gene resmını ekle 10 kılonuda hayırlısıyla verınce onuda eklersın...Israrla beklıyorum :D ve eger bır topık kurmaya karar verırsenız benınde hbr olsun orda sızınle bulunmaktan zevk alırım.:kkk:

öncelikle maşallah diyorum canım.bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum ama daha o kaderin başındayım insallah gerisi de seninki gibi olur. ben şu an 87 kiloyum fakat zayıflayamıyorum. sebebi de zaten halihazırda sarkmış bir göbeğe ve çatlaklarla dolu bir vücuda sahip olmam.. daha fazla sarkacağımdan korkuyorum.bıcak altına yatmakta istemiyorum. senin bu konuda bir deneyimin var mı? yardımcı olursan çok memnun olurum.. :(

teşekkür ediyorum arkadaşım :)):nazar: inşaAllah canım sende sağlıkla kurtulursun kilolarından,canım ben daha öncede yazdım sarkma olmadı hatta maşaAllah toplandı karın bölgesinde fazla yağlanma olunca aşa doğru ağırlık yapıyor ve sezeyan dikişinin üst kısmı acayip sarkıyor fakat verdikçe bu ağırlık gidiyor ben özellikle sporla verilmesi gerektiğini düşünüyorum bol mekik çekmeni tavsiye ediyorum,kesinlikle vermelisin daha güzel bir karın bölgen olması için hemen başla derim :34: unutmaki en ön sağlık kilo başlı başına hastalık sebebi:50:bıçak altına bende yatmayı istemiyorum şimdilik iyi gidiyor maşaAllah :nazar: asıl hedefe inşaAllah ulaştığım zaman bakacağım duruma kötü olmazsa bende ameliyat olmam :70::71::nazar::nazar::nazar:

canm dikkate alarak o güzel zamanında bana ayırarak yazdığın için çok teşekürler ben kahvaltıyı çok seviyorm, yediklrm, yumurta yiyorum tavada, zeytin 5 6 tane, peyniri az yiyorum, yemekte genelde sebze yemekleri, günde bir fincan üçü bir arada nescafe içiyrm, çay sadece kahvaltıda 1 bardak içiyorm, en geç saat 8de yiyorm öyle abur cuburumda yok tatlıda fazla yemem çocuklarm okula giitiği için günde bir saat yürüyüş yapa biliyorm :43::43:ekmek yiyorm ama dikkat ediyorm arada çiğ köftede yiyorm çok seviyorm çünkü canm bunlar bilmiyorm bende şimdi baknca çok yemiyomuşum be ne dersn cevabını bekliycem allaha emanet ol:58::58::58:

ne demek canım bunun için açtım ben konuyu her zaman sorularına elimden geldiğince yardımcı olurum inşaAllah :34: sen aynı benim gibisin demekki bayılırım çiğköfteye:)) ama diyet süresince yeme yada 4-5kilo verip ödül olarak ye canım :56: yumurta tavada değilde haşlanmış yemen daha iyi olur sebze yemekleri az salçalı ve az yağlı mümkünse zeytin yağlı yaparsan daha iyi olur,nescafe bende içiyorum iştahımı bastırıyor ama günde en fazla 2bardak genelde 1bardak içiyorum,abur cubur ve tatlı konusunda şanslısın sevindim maşaAllah:nazar: biraz gayretle eminim rahat verirsin peynir ben çok az yedim süt,yoğurt,peynir grubundan en ağır olanı peynir olduğu için daha çok yarım yağlı yoğurt tükettim,peynir yesende tuzunu al bence yarım saat suda beklet ve yağlı peynirden özellikle labneden uzak dur canımm :71:ekmek ben sevmiorum hiç sevmedim çocukkende yemezdim :)) sen yemek ihtiyacı duyuyorsan kepekli veya çavdar ekmeği tercih etsen süper olur spor konusuna gelince hafta 3kez azda olsa yürümeliyiz ama daha çok evde yaptığımız egzersizlerin faydası oluyor boş zaman buldukça hiç bir spor aletine gerek yok açıp müziği hoplayıp zıplamanın bile faydası olur gün boyu oturmakta kaçınmalıyız ve suyuda ihmal etme canımm,görüşmek üzere :54: :nazar::nazar::nazar:

yazını daha oncede okumustum yazmak bu guneymıs oncelıkle tebrık ederım super bır azım ornegısın...Yazını okuduktan sonra bende basladım cunku bende 88 kıloyum 1 haftadır dıyet yapıyorum.Sevgılım askerden gelecek 60 gunu var artık elımden ne gelırsenÇünkü gittiğinde bundan cok daha zayıftım geldıgınde hayal kırıklıgı olsun ıstemıyorum.bide su dıkkatımı cektı okudugum butun yazılarda kısıler evlı dogum yapmıs ve dogumdan sonra cıddı kılolar vermısler senın gıb ben daha bekarım sence dogum kıloları normal alınan kılalordan dahamı hızlı verılıyor.Yoksa tamamen tesadufmu bunu merak edıyorum.Bide bende 10 kıloyu bekleme emınım 80den 64e cok fark etmıstır vucudun.Yazınla bu kadar motıve olduysak bence resımlerın cok daha etkılı olacaktır.Sen gene resmını ekle 10 kılonuda hayırlısıyla verınce onuda eklersın...Israrla beklıyorum :D ve eger bır topık kurmaya karar verırsenız benınde hbr olsun orda sızınle bulunmaktan zevk alırım.:kkk:
teşekkür ederim canım inşaAllah devamındada öyle olurum :nazar::34: yazımın seni etkilemiş olmasına çok sevindim demekki istediğimi elde etmişim :7:canım bekarkende kilo verdim ama inan şimdi daha zor veriyorum doğumda alınan kilolar kesinlikle daha zor veriliyor en önemli sebebide doğumda bölgesel kilolar alınıyor oyüzden doğum öncesi mutlaka fazla kilolardan kurtulmak şart-gerekli :34:şuan sen daha rahat verirsin inşaAllah ve nişanlında hayal kırıklığına uğramaz ama daha önce sağlık için vermeliyiz diğer insanların görüşü ikinci planda bizim için acele etmeden vücudunu ve metebolizmanı yormadan vermelisin ki daha sağlıklı ve kalıcı olsun.. :71:...:60: eheh çok tatlısın canım ama ben kararlıyım bu benim hayalimdi hedefime ulaşınca foto. koyacağım inşaAllah tabiki fark etti etmezmi ama hedef kiloma az kaldı bu kadar yol ilerledikten sonra maşaAllah:nazar::nazar::nazar: biraz daha bekleteceğim sizi ama takip ederseniz göreceksiniz inşaAllah Rabbim izin verirse yüzümü koymayacağım ama bol bol eski ve yeni halimi koyacağım,umarım anlayışla karşılarsın görüşmek üzere :34: :70::nazar::nazar::nazar:

ne kadar güzel ya :( keşke bende yapabilsem... çok çok istiyorum zayıflamayı.. kendimi bildim bileli siskoyum :(((((( insallah yazdıklarınızdan ders alırımm yarından itibaren yürüyüş yapıcam yagmurda yagsa karda yagsa yüricem :(:14:

Back