biz dilanla msne ekledik birbirimizi,müstakbel diyet koçumuz da msn adresini özel msj atarak yazarsa onu da ekleriz burdan 10 dk.da bir mesaj atılabildiği için zorlanıyoruz:96:
tamamdır canımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz dilanla msne ekledik birbirimizi,müstakbel diyet koçumuz da msn adresini özel msj atarak yazarsa onu da ekleriz burdan 10 dk.da bir mesaj atılabildiği için zorlanıyoruz:96:
bacim resim koy resimmmmm resim resimmmmmmmmm
aslında bu seker konusundabende endıselıyım cunku hem aılede-babam basta olmak uzere-var hemde jınekologum olabılır dedı ama dahılıyeden randevu alamadım bı turlu aıle hekımıne gıttım o da kılo kaybetmen lazım seker hastası olabılmen ıcın dedı:26: ama ben gızlı sekerden suphelenıyorum ondada kılo kaybetmek degılde kılo almak belırtısıymıs bakalım ıns bu hafta gıdıp tahlıllerımı yaptırıcam.bu arada annem ıcın cokkk tesekr ederım canım senınde dıs rahatsızlıgın varmıs ıns hemen gecer dıs agrısının ustune tanımam cunku
saoll tatlım tum ıyı dıleklerın ıcınevet canım sorma diş ağrısına kabir azabı derler teşekkürler inşaAllah( şekerini ölçtürüp öle başlarsan diyete çok daha iyi olur sağlık herşeyden önce geliyor canımözellikle bide şüpeler var diyorsun ihmale gelmez inşaAllah yoktur hiçbir rahatsızlığın
canım çok teşekkür ederim eğer azda olsa motive edebiliyorsam ne mutlu çok sevindim böyle düşünmene fazla kilolu değilmişsin bende 65im ve şimdilik sabit durmaya çalışıorum,evet almayalımda okadar sıkıntıyla verilen kiloları gerisi gelir elbet (inşaAllah) :)))
saoll tatlım tum ıyı dıleklerın ıcın
sevgili hıfzıys çok mutluyum bu sabah, 64.0 çıktım. (tabiiki sadece çamaşırlarla) ama olsun. iyi gidiyor sanki.
canımm süper,bende hep öyle tartılıyorum doğru olan bu zatenaynı kiloda gidiyoruz 7günü tamamlayıp antibiotiğim bitince ve dişim çekilince,daha ciddi bir şekilde diyetime döneceğim inşaAllah ,yinede aynı kilyu korumak adına dikkat ediyorum
tbrkler çok başarıl kilo vermişsin.bu kilolarnı doğum sırasında mı aldın?bende doğumdan çıktığımda 66 kiloydum şua nda 55 kiloyum.7 ayda 11 kilo verdim.ama daha 10 kilo vermem lazım.boyum biraz kısa.155 o yüzden 55 kilo bile 60 gibi duruyo.birde tabi göbek(en çok ona üzülüyorum.sporda yapamıyorum.off...
teşekkür ederim canım aslında tamamını doğum sırasında almadım 50li kilolardan 63-64 kiloya pcos sayesinde çıktım,evlendiğimde de bu kilodaydım sonra 64 kiloyla hamile kaldım ve bayağı sorunlu bir gebeliğin ardından 85 kiloya kadar çıktım kızım doğduktan sonra:)) 77 kiloya düştüm sonra şunu iç süt yapar aman bunu ye derken birde baktım 88.8 artık bu ağırlığa sabredecek tahammülüm kalmayınca kararımı verdim ve başladım diyete neden spor yapamıyorsun canım evet malesef bölgesel kilolar spor yapmadan erimiyor:SS''özellikle göbek''ciddi bir engel yoksa akşamları 20-30 mekik bile çok faydalı olur ama engel varsada o bölgelere masaj yap bence herşeyin çaresi var Allah dermansız dert vermesin üzülme birçok yolu var egzersizler v.s.,1.55 de 55 kilo nasıl durur gözümde canlandıramıyorum ama çokta fazla durmaz gibi geliyor kemik yapınada bağlı görmek lazım tabi ama 55 benim hedef kilom olduğu için ideal gözüküyor
tbrkler çok başarıl kilo vermişsin.bu kilolarnı doğum sırasında mı aldın?bende doğumdan çıktığımda 66 kiloydum şua nda 55 kiloyum.7 ayda 11 kilo verdim.ama daha 10 kilo vermem lazım.boyum biraz kısa.155 o yüzden 55 kilo bile 60 gibi duruyo.birde tabi göbek(en çok ona üzülüyorum.sporda yapamıyorum.off...
canım teşekkür ederim. bugün 63 lü rakamı görmek istiyorum. ben sebepsiz yere aldım kiloları. 1 yıldan beri yurtdışındayımö yalnızlıktan aburcubura verdim kendimi. geldiğimde 62 kg. dum. bir ara burda 69 u gördüm. salı günü ablam ziyaretimize gelecek. netten falan görüşmüyordum kimseyle. ama şimdi çıplak gözle görecekler diye 20 gündür diyetteyim. eskiden 2 haftada 4-5 kg verirdim. şimdi zor oldu. 33 yaşındayım. demekki gerçekten yıllar geçtikçe metabolizma zayıflıyor
aa inanmkıyorum bende yıllardır pko ile uğraşıyorum. çok tesadüf.
canım veremiyorum diye bişey yok ben inanıyorum çok kolay verebilirsin lütfen sende inan karamsar hiç başlama diyetine umut en büyük yardımcımız bizim,aslında 19:00-20:00 den sonra yemek yemek kesinlikle doğru değil malesef bende gece yemeyi sevenlerdenim şöle yaptım yedim ama tuzlu isterse canım pirinç mısır patlağı yedim form u tercih ettim (mavi-yeşil laytınki damak tadıma hiç uymadı ) tatlı isterseki şükür fazla istemez elma ve armut yedim ama 2kaşık yağsız yoğurt veya 1çay bardağı yağsız sütü yatmadan önce elimden geldiğince tükettim kısaca doğruyu söylemek gerekirse gece yedim ama kilo yapmayacak şeyleri yedim erken yatmaya çalıştım çünkü oturdukça canımız bişiler istiyor ve yatmadan önce spor da yaptım aşırı ağır olmasa yapıyorum hareketli olmak şart,birde gün boyu en az 3.5 lt su tükettim
ahh işte ya bendekı tek sorun da o su içememek gunde beş bardagı gecmez bnm bide kış mevsımı olunca hıc içesim gelmıyo (( bnde yemek yemegı ögrenerek kılo vermeye basladım :)) sabah kahvaltımı yapıorum öglen atıstırıorum bıseler cayın yanında ama börek cörek hamur işi değil daha hafıf şeyler biskuvı kraker tarzı . akşam saat 5 de akşam yemegı doyma hıssı gelınce hemen kalkıorum sofranın basından o yuzden mıdemde şişkinlik tarzı bile hissetmıorum rahatım o yonden. spor olarak bnde kondısyon yapıorum. yalnız bnm tek sorunum su ıcmemek. su ıçmeyı bi cogaltabılsem daha hızlı verıcem ama nerdeeeeee ((
diyet yapan ve yapmayı düşünen arkadaşlar umarım diyetinize kararlı ve iradeli olarak başlamışsınızdır,neti çok fazla açamıyorum bugünlerde ama aklımdasınız