• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 kilo verdim buda benim başarım maşaallah tüm yeni bedenlere:))

kızlar bir süredir misafirim vardı giremedim kulübe ama artık daha rahatım şükür yarından itibaren inşaAllah maşaAllah :nazar: BİSMİLLAH başlıyorum diyete hadi bakalım benle sizlerde başlayın :)) yaza kadar inşaAllah daha sağlıklı olalım ve sığalım şu özenerek baktığımız fit kotlara:34: :32: :70:

Son düzenleme:
arkadaşlar şimdi çıkıyorum elimden geldiğince hiçbir msj atlamadan cevap yazıyorum yazmayada devam edeceğim inşaAllah yeterki azimli olalım ve kararlı.:34: düşünüp taşının lütfen kesin kararlıysanız beraber başlayalım yarından itibaren pazartesiyede denk geldi doğrusu farketmez benim için öyle gün takıntımda yok bazı arkadaşlar özellikle pazartesiyi bekler bu bana doğru gelmiyor en iyi gün zaman karar verdiğimiz gündür ve zamandır mümkünse geciktirmeden hemen karar verelim yoksa yarın derken yarınlar geçiyor unutmayın yine sorularınız olursa yazın ben burdan paylaşacağım kilo verdikçe inşaAllah öpüyorum :16: :71: :70: :nazar::nazar::nazar:

canım merhaba yazdıklarını okudum ve çok etkilendim. gerçekten çok tebrik ederim seni. beninde vereceğim bir 25 kilom var. 2 haftadır 81 de takıldım kaldım. sende hiç kilo durması oldu mu? olduysa eğer nasıl başa çıktın? yardımcı olursan çok sevinirim çok sağol şimididen...

canım irade azim kararlılık bunlar herkeste var sendede var emin ol aklına ben azimsizim fikrini kesinlikle yerleştirme,sadece birgün iyice düşün kilolu olmanın ve zayıf olmanın sana getirilerini yararlarını zararlarını bir kağıda yaz bak..:34: nasıl mutlu olacaksan ona göre kararını ver :71: bende hemen yapıcam diyip başlayamadım ama bir noktada artık tak etti ve aynalardan nefret eder oldum sende benim yaptığım hatayı yapma 80leri 90ları bekleme zamanında kararını ver ki işin daha kolay olsun;)bebeğini emzirebilirsin çok yemek süt yapmıo çok sıvı tüketmek süt yapıo malesef ben bunu geç anladım kiloya bağlı hastalıklar oluşmadan diyete başlayın derim:34::nazar: :16:

Sağol canımm ya bende yapıcam....

maşallah vallaa tebrik ederim cnm yaaa benimde mayısa kadar 10 kilo vermem gerekiyo sırf bu yüzden koşu bandı aldım çarşamba günü hem diyete hem spora başlıycam Allah ın izniyle.burda yanılanları okuyup daha da hırslanıyorum.inşallah senin gibi bende başarabilirim kilolarımdan kurtulmayı....

maşallah vallaa tebrik ederim cnm yaaa benimde mayısa kadar 10 kilo vermem gerekiyo sırf bu yüzden koşu bandı aldım çarşamba günü hem diyete hem spora başlıycam Allah ın izniyle.burda yanılanları okuyup daha da hırslanıyorum.inşallah senin gibi bende başarabilirim kilolarımdan kurtulmayı....

teşekkür ederim canım,inşaAllah sen ve tüm isteyen arkadaşlar amacınıza ''amacımıza'' ulaşırız daha bitmedi benim diyet öğküm,sende 10 kilonu sağlıkla çabucak verirsin tabi bende :)) :71::nazar::nazar::nazar:

herkese merhaba benimde vermem gereken 10 kilo var arkadaşlar...boyum 175 kilom 75 beraber verelim şu yağlarıııı:))):65:

:nazar::nazar::nazar:41 kere maşallah arkadaşım günde 3,5 litre su tükettiğini yazmışsın bende içmeye çalışıyorum ama kış olduğu için içemiyorum inşallah isteyen herkes yaza kadar şu kiloları verir ve istediğimiz gibi giyinebiliriz tavisyelerini dikkate alıcam arkadaşım :64::66::66:

:nazar::nazar::nazar:41 kere maşallah arkadaşım günde 3,5 litre su tükettiğini yazmışsın bende içmeye çalışıyorum ama kış olduğu için içemiyorum inşallah isteyen herkes yaza kadar şu kiloları verir ve istediğimiz gibi giyinebiliriz tavisyelerini dikkate alıcam arkadaşım :64::66::66:

sağol canım maşaAllah,dileğim bu benimde yaza kadar sağlıkla tamamından kurtulmak fazlalıkların dikkate al canım en önemlisi bukadar şey yazdım ama en en önemlisi kararlılık inanç irade gerisi zaten gelir,su ve spor ikisi bir arada diyetini çok kolaylaştırır,öpüyorum kolay gelsin arkadaşımm :16: :70::nazar::nazar:

çok tebrik ederim canım.darısı başıma inşaallah.benimde 10 kilo vermem lazım.5 ay önce doğum yaptım.10 kilo fazlam kaldı.bende zamanla vermek istiyorum.inşaallah veririm..............

teşekkürler canım darısı senin ve isteyen herkesin başına sağlıkla...en iyisi zamanla kalıcı olur tabi sen 10kilo fazlalıkla iyi kurtarmışsın maşaAllah:nazar::)) inşaAllah verirsin sağlıkla:34: :16:

kızlar diyete devam ediyorum az az yiyerek bu sefer zorluo reglimde olmadı iyice şiştim malesef:59: ara verdikten sonra toparlamak gerçekten zor oluyor ama sabretmek şart :68: :71::nazar:

ben hipotiroid hastasıyım.biliyormusunuz bilmem ama bu hastalar yemeselerde kilo alıyorlar.bu hastalığa göre zayıflayan varmı bana yazarsanız sevinirim:

ben hipotiroid hastasıyım.biliyormusunuz bilmem ama bu hastalar yemeselerde kilo alıyorlar.bu hastalığa göre zayıflayan varmı bana yazarsanız sevinirim:

merhaba kardeş bende hipotiroid hastasıyım geçen yıl ilacımı (hersabah 1 tane alıyorum)içip doğru düzgün diyet yaptım ve plates 11 kg verdim 3 ayda ama ne oldu bırakınca yedim verdiklerimi aynen geri aldım ama 3 gündür başladım yine yani kan tahlillerini yaptırıp ilacı ayarlarsa doktorun ve diyetini sporunu yaparsan kilo verebiliyosun

Merhaba kizlarr araniza yenii katildim:17:17: ah su kilolar ah:59:Bende tam on kilo vermek istiyorum AMA nerdee eskiden he men verebiliyordum evlendikten sonra malesef pufffffff:(boyum 160 kilo 65 kilo olmusum sok oldum bugun tartida 65 gorunce evlendigimde 49 kiloydum asiri a ldim ya nasil bir diet uygulasam kizlar sizce on bees gundur besten sonra yemiyorum cikolata yemiorum: Bol su iciyorum Hala vermemisim tam tersi almisim:59::58:

Back