hıfzıys tebrik ediyorum çok sevindim canım..
Kallistecim canımmm eheh çok teşekkür ediyorum darısı isteyen herkese olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hıfzıys tebrik ediyorum çok sevindim canım..
ayy inanmiyorum tebrik ederim ne kadarbisurede verdin nasil ? ayy inan cok sevindm kesk bende vereblsem tek dusudugum ki su arada dugun stresm cook ki nedense ben sadece pasta kek yemek kahve dusunuyorumm. benimde vermem lzim 27 kg
amin insallah canim ya inan yataktan kalkiyorum nasil ac oluyorum anlatamam ne yesem diye resmen hayal kuruyorum kofte doner findik ezmesi kek kahve manyak oldum resmen yaa yazan bu yana 77 kilo oldum duz sen 80 de dugunume ne kaldi ki haziran da yani 4 5 ay kaldi ki vermem sart yani en azindan 60., 65 olsam ii olur spor yaptin mi bende baslasam i olucak..
ayy du aet bolbol canim yaa inan dunya cesit pantalon cizme giremez oldum hicbirseyin icine off ep ayni seyelri giyoyorum yikayip yikayip sinir oluyorum bu duruma daha cok yiyiroum .. dur havaalr biraz duzelsin kendi evimede tasinicam bu ay insallah zmaan hersey cok guzel olucak
Tebrik ederim foruma yeni katildim. Bu arada bende 106.5 kilodan 70 kiloya dustum azmin zaferi diyelim. yasayan bilir zor is gercekten.
ne guzel konsutun yaben bu gazla yemem icmemkek borek yani :) sevdim kiz ben seni ..:) ay varya bendede dolu esya var bavul dolusu etiketli kiyat o bu su ama icine giremezoldum iste insallah duzenli hayatim olunca kendi evime gecince yemegimi ictigimi kendi yapicam stresimde azalmis olucak sadece dugunume konstanre olucam ya ondan haklisin ama dur bakalim deniycem .. insallah gecene denk en azindan bi olsam 70 falan cok ii olucak sorma biktim siyah renk stretchli pantolon giymekten kotlarimi kaldirdim hepten cok sisman oluoorum katkata
allah derim gercekten cok tebrik ederim azminizi :) evet evet paylas tatlim ya nasil yaptin heryerin inceldimi benim bacak kalca bolgem cok ya milet dioo veersende kalin kalir onlar unut sen diolar ustun incelir diolar sende heryerden mi verdin? ayy fistik olmussundur eh :) yepyeni bi insan allah banada nasip etsin insallah
canım ne bakıosun yaa milletin lafına ,Allah aşkına olurmu öle şey tabiki heryerinden verirsin ne kalça kalır ne basen spor yaparken o bölgelere biraz daha fazla yüklen bak arkadaşa maşaAllah kolaymı okadar kilo vermek
allah derim gercekten cok tebrik ederim azminizi :) evet evet paylas tatlim ya nasil yaptin heryerin inceldimi benim bacak kalca bolgem cok ya milet dioo veersende kalin kalir onlar unut sen diolar ustun incelir diolar sende heryerden mi verdin? ayy fistik olmussundur eh :) yepyeni bi insan allah banada nasip etsin insallah
vallahi tebrik ettim biliomusun ben diyet yaptikca aldim bu kilolari yapiosun veriosun bes kg sonra oh bi guzel yiyiosun bi bakmissin duba olmususn :) arkadas cok ii vermis ama 100 kg olmakta zor insan farketmio dimi ben ble 80 oldum ki benim annem 56 babam 72 den yukari degil esim bile zayf yani cok organic yer icer dikkatliler bense hayir dediklerce deli gibi yedim inadina bak ne oldu kendime zarar .
benim bi arkadas gitti diyetisyene ilk bir ay tomatoes sut nisastali ve yer altinda yetisen sebze ve tum meyveeler yok kiz cok guzel verdi 4 ayda o da 30 kilo verdi ama iste azim!!!
tsk ederim bu arada forumlara pek takilmiyorum acemiligimi bagislayin. Biraz sabir sebat gerekiyor tabi. bogazi tutup birazda hareket oluyo walla insan isteyince herseyi basariyo ama itiraf ediyorum 6 aydir acııııım... becerebilirsem foto paylasirim. evet butun yaglarim gitti fistik oldum walla
canım aç kalmana değmiş fıstık olmuşsun ama en önemlisi daha sağlıklı oluyor insan