Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .

Bir parti icin tezek diyen bir adamin, bir kadin icin zilli demesimi cilgin oluyor? Kizmidir, kadinmidir diyen bir insandan bu arada herseyi beklerim. Zilli demesi en hafifi olurdu ama neyseki demedi. Ne mutlu size!

Ben acikcasi Kilicdaroglunun böyle hakaretler ile dolu bir videosunu bulamadim. Yani bunu "aa diger partiye yapiyor, yani bizimki yapiyorsa no problem" diye kücümsiyemezsiniz, zira diger parti yapmiyor bunu.

Truman Show Özür dilerim hatalı paylaşım da bulundum dediğim gibi ilk paragraf sizeydi
Bazıları diyerek başlamışım zaten sizin için söylediğim birşey yoktu
Özrünüz için teşekkürler.
Ben de "zilli" kelimesinin kanıtını görmeden buraya net şekilde yazdığım için özür diliyorum baktım ki doğruluğu ispatlanmamış. Ama o mesajımda da dediğim gibi üsluptan dem vurdum. Bakın örnek bir video da koydum. Bu şekilde çirkin sözleri çok duyduğum için şaşırmamıştım.

Bu arada ortada dönen söz sadece zilli değil Kemal’in eteklisi demiş
Ben karşılıklı hiç bir hakaretten hoşlanmam bu konuda iyi yapıyor da demiyorum keşke daha sakin konuşabilse...

Bende sizi alkışlıyorum özür dileyebilmek büyük bir erdemdir
Hem ayrıca demiş olsa bende pek saşırmazdım doğrusu:)
Teşekkür ederim Metanol. Sizi geçen seneki referandum başlığından hatırlıyorum. Aynı görüşte olmasak da sakin tavrınız ve eğriye eğri diyebildiğiniz için ben de sizi okumaktan keyif alıyorum.

Haklısınız bazen gerçekten sert olabiliyor yorumları

Paylaşıldı da ne oldu tatmin mi oldunuz yoooo hiç birşey bulamazsanız yazımı ile başlık ile hata buldunuz yine buldunuz amaç burda belli yazın yazın dalga geçelim modu siz takılın hanımlar

Bahsi geçen üye ne gibi bir bilgi paylaştı da atladım acaba? Kendisinin yazdıklarında tek gördüğüm kışkırtıcı, saçma sapan bir üslup!

Ayy.. Simdi Tayyip zilli dememis diye akkasik mi oldu gene.. Yav bunlarin (onun gibi konusmaya basladim..) halk bir yana, birbirlerine neler dediklerini unuttunuz mu? Bahceli ona, o Bahceliye.. Zurriyetsiz,asagilik, serefsiz hakaretleri havalarda ucustu. Adam "hesap sormazsam namussuzum!" diye bagrindi yav.. Kendine bile hakaret etti yane.. Duruma bakilirsa..
Sonra ne oldu? Koltuk ugruna birlesip Canciger kuzu sarmasi oldu bunlar.. Yav, ayip yav.. Millet de bunlara oy verecek simdi.. Toplumun ahlak anlayisinin ne kadar bozuldugunun resmidir. Aslinda biz Devlet ve din ayri derken bunlar gelip ahlak ve din ayridir diye tutturdular.. Yazik yav.. Hala bunlari alkislayan var.

Genel yorumlar aynı yönde
Şu topic açıldı açılalı elle tutulur hiçbir veriniz yok ne yazık ki
Anca bu üye şunu dedi şu üye dalga geçti beriki yalan söyledi.
Burada çoğu insan bildiklerini donanımlarını bir şekilde paylaşıyor
neden iktidarın değişmesi yönünde
Var mı sizin de bizimle paylaşabileceğiniz iktidarın kalması yönünde sizi tatmin eden icraatları
Yol,türban demeyin rica ediyorum artık aynı çemberde dolaşmaktan gına geldi.
Buyrun dinliyorum sizi

Yoo zilli demedi diye akkaşık olmadı ama
Olur olmadık sözleri de söylenmiş gibi yapmaya gerek Yok değil mi iftiradan öteye gitmez zira
Ha bu arada sayın Kemal son derece beyefendi üslubuyla hitap ediyordu değil mi
Üsluba değinilecekse iki tarafta eleştirilmeli

Vallahi yine geldi
Kuruldunuz mu çok merak ettim zira herkes için aynı yorumlarda bulunmaktan sıkılmadınız

bizim milletimizin geçmişe yönelik hafızası zayıftır yada işlerine mi geliyor bilemiyorum

Yok yok siz okuduklarını kavrayıp hazmedemiyorsunuz

Hazmedemiyorum, evet.
Ama neyi biliyor musunuz?
Sizin gibi insanlarla aynı ülkede yaşıyor olmayı hazmedemiyorum!
Ayan beyan ortada olan onca haksızlığa rağmen sırf kazanan tarafta olmuş olmak için oy veren insanları hazmedemiyorum!
Ülkenin kıçı başı dağılmışken tek argümanı asfalt parçası olan kişileri hazmedemiyorum!
Bilgi birikimi anaokul seviyesinde kalmış kişilerin cevap diye çirkefliklerini kakalamaya çalışmalarını hazmedemiyorum!
Takım tutar gibi parti tutan insanları hazmedemiyorum!
İkimizin oyunun da bir olmasını hazmedemiyorum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…