- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.985
Hakaret etmek zaten karşılıklı bağıra bağıra yapılıyor iki tarafı da tasvip etmiyorum bu konuda
Ama zilli demiş diye delilsiz ortaya atmak komik buna inanan daha da komik
Aynı bonustan CHP içinde bırakır mısınız
Özrünüz için teşekkürler.Truman Show Özür dilerim hatalı paylaşım da bulundum dediğim gibi ilk paragraf sizeydi
Bazıları diyerek başlamışım zaten sizin için söylediğim birşey yoktu
Bu arada ortada dönen söz sadece zilli değil Kemal’in eteklisi demişBir parti icin tezek diyen bir adamin, bir kadin icin zilli demesimi cilgin oluyor? Kizmidir, kadinmidir diyen bir insandan bu arada herseyi beklerim. Zilli demesi en hafifi olurdu ama neyseki demedi. Ne mutlu size!
Ben acikcasi Kilicdaroglunun böyle hakaretler ile dolu bir videosunu bulamadim. Yani bunu "aa diger partiye yapiyor, yani bizimki yapiyorsa no problem" diye kücümsiyemezsiniz, zira diger parti yapmiyor bunu.
Teşekkür ederim Metanol. Sizi geçen seneki referandum başlığından hatırlıyorum. Aynı görüşte olmasak da sakin tavrınız ve eğriye eğri diyebildiğiniz için ben de sizi okumaktan keyif alıyorum.Bende sizi alkışlıyorum özür dileyebilmek büyük bir erdemdir
Hem ayrıca demiş olsa bende pek saşırmazdım doğrusu:)
Haklısınız bazen gerçekten sert olabiliyor yorumlarıÖzrünüz için teşekkürler.
Ben de "zilli" kelimesinin kanıtını görmeden buraya net şekilde yazdığım için özür diliyorum baktım ki doğruluğu ispatlanmamış. Ama o mesajımda da dediğim gibi üsluptan dem vurdum. Bakın örnek bir video da koydum. Bu şekilde çirkin sözleri çok duyduğum için şaşırmamıştım.
Paylaşıldı da ne oldu tatmin mi oldunuz yoooo hiç birşey bulamazsanız yazımı ile başlık ile hata buldunuz yine buldunuz amaç burda belli yazın yazın dalga geçelim modu siz takılın hanımlar
Genel yorumlar aynı yöndeBahsi geçen üye ne gibi bir bilgi paylaştı da atladım acaba? Kendisinin yazdıklarında tek gördüğüm kışkırtıcı, saçma sapan bir üslup!
Genel yorumlar aynı yönde
Şu topic açıldı açılalı elle tutulur hiçbir veriniz yok ne yazık kiGenel yorumlar aynı yönde
Şu topic açıldı açılalı elle tutulur hiçbir veriniz yok ne yazık ki
Anca bu üye şunu dedi şu üye dalga geçti beriki yalan söyledi.
Burada çoğu insan bildiklerini donanımlarını bir şekilde paylaşıyor
neden iktidarın değişmesi yönünde
Var mı sizin de bizimle paylaşabileceğiniz iktidarın kalması yönünde sizi tatmin eden icraatları
Yol,türban demeyin rica ediyorum artık aynı çemberde dolaşmaktan gına geldi.
Buyrun dinliyorum sizi
Ben gülünecek birşey yazmadım.
Vallahi yine geldi
Kuruldunuz mu çok merak ettim zira herkes için aynı yorumlarda bulunmaktan sıkılmadınız
Vallahi yine geldi
Kuruldunuz mu çok merak ettim zira herkes için aynı yorumlarda bulunmaktan sıkılmadınız
Ben gülünecek birşey yazmadım.
Gayet açık net bir soru sordum.
Demek ki sadece reisinizi seviyorsunuz icraat önemli değil
bizim milletimizin geçmişe yönelik hafızası zayıftır yada işlerine mi geliyor bilemiyorumAyy.. Simdi Tayyip zilli dememis diye akkasik mi oldu gene.. Yav bunlarin (onun gibi konusmaya basladim..) halk bir yana, birbirlerine neler dediklerini unuttunuz mu? Bahceli ona, o Bahceliye.. Zurriyetsiz,asagilik, serefsiz hakaretleri havalarda ucustu. Adam "hesap sormazsam namussuzum!" diye bagrindi yav.. Kendine bile hakaret etti yane.. Duruma bakilirsa..
Sonra ne oldu? Koltuk ugruna birlesip Canciger kuzu sarmasi oldu bunlar.. Yav, ayip yav.. Millet de bunlara oy verecek simdi.. Toplumun ahlak anlayisinin ne kadar bozuldugunun resmidir. Aslinda biz Devlet ve din ayri derken bunlar gelip ahlak ve din ayridir diye tutturdular.. Yazik yav.. Hala bunlari alkislayan var.
Yok yok siz okuduklarını kavrayıp hazmedemiyorsunuzDemek hepiniz aynı şeyleri zırvalayıp duruyorsunuz ki bu cümleleri tekrar tekrar okuyorsunuz.
Gül gül ağlanacak halineBen çok gülüyorum ama çünkü ezber sözcükler tekrarlayan sorular ne yazacağınızı artık kestirebiliyorum ne tuhaf
Yok yok siz okuduklarını kavrayıp hazmedemiyorsunuz