Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Yoo zilli demedi diye akkaşık olmadı ama
Olur olmadık sözleri de söylenmiş gibi yapmaya gerek Yok değil mi iftiradan öteye gitmez zira
Ha bu arada sayın Kemal son derece beyefendi üslubuyla hitap ediyordu değil mi
Üsluba değinilecekse iki tarafta eleştirilmeli
Ama o da didiii..:anneadayı:
Himm.. Soole bakiim ne dedi.. Madem ortaya birsey attin. Kime serefsiz, asagilik, agzindan salyalar akiyor, kafatasi milliyetcisi vesaire.. vesaire.. diye hakaretler savurup sonra gidip boynuna atlamis, bildigini deyiver.:confused:

Gül gül ağlanacak haline
Şurada yazabileceğin 2 kelam yok
Yazık gerçekten
Yazmam gereken ne varsa yazdım kendimce gördüklerim duyduklarım yaşadıklarım ne varsa paylaştım uzun uzadıya yazmam gereken bi sorunum ya da sorun olarak görebileceğim bir tutum yok susuyorsam bazı şeylerden memnuniyetimi gösterir
Laf kalabalığı yapıp siz gibi anı şeyleri konuşup konuşup göze sokmaya da gerek yok memnuniyetimin ya da memnuniyetsizliğim size ya da başkasına bir şey ifade etmeyecektir
Çünkü buradaki ortam ortak paylaşım alanı değil paylaşın yerelim yerden yere vuralım platformudur
Bunu da maalesef ki siz ve sizin gibi bir kaç karşı düşünceye saygısı olmayan insanlar tarafından bu noktaya gelmiştir
Size artık cevap vermeyeceğim

Hazmedemiyorum, evet.
Ama neyi biliyor musunuz?
Sizin gibi insanlarla aynı ülkede yaşıyor olmayı hazmedemiyorum!
Ayan beyan ortada olan onca haksızlığa rağmen sırf kazanan tarafta olmuş olmak için oy veren insanları hazmedemiyorum!
Ülkenin kıçı başı dağılmışken tek argümanı asfalt parçası olan kişileri hazmedemiyorum!
Bilgi birikimi anaokul seviyesinde kalmış kişilerin cevap diye çirkefliklerini kakalamaya çalışmalarını hazmedemiyorum!
Takım tutar gibi parti tutan insanları hazmedemiyorum!
İkimizin oyunun da bir olmasını hazmedemiyorum!
...........

Yazmam gereken ne varsa yazdım kendimce gördüklerim duyduklarım yaşadıklarım ne varsa paylaştım uzun uzadıya yazmam gereken bi sorunum ya da sorun olarak görebileceğim bir tutum yok susuyorsam bazı şeylerden memnuniyetimi gösterir
Laf kalabalığı yapıp siz gibi anı şeyleri konuşup konuşup göze sokmaya da gerek yok memnuniyetimin ya da memnuniyetsizliğim size ya da başkasına bir şey ifade etmeyecektir
Çünkü buradaki ortam ortak paylaşım alanı değil paylaşın yerelim yerden yere vuralım platformudur
Bunu da maalesef ki siz ve sizin gibi bir kaç karşı düşünceye saygısı olmayan insanlar tarafından bu noktaya gelmiştir
Size artık cevap vermeyeceğim
E siz bizi paylastiklarinizla yerden yere vurun, niye hep magduru oynuyorsunuz? Ankete bakarsan diger partilere oy verenler kadar AKPli var, neden hep dayak yiyen siz oluyorsunuz tartismaya gelince? :KK70:

Ben size soyleyim neden boyle oluyor. Tayyip ve surekasinin neresinden tutsaniz elinizde kaliyorda ondan..:KK66:
Daha girmedigimiz konular var.. Ayakkabi kutusu dersem belki cagrisim yapar.. :KK53: Takipte kalin canimcim..:KK66:

daha önce bu forumda yalnızca bir kez bu kadar sinirlenmiş, iyi bir ban yemiştim, bu da iki oldu
sanki kendiniz yazılanları değerlendiriyormuş gibi karşınızdaki insanlara aptal muamelesi yapıyorsunuz,
demokrasiyi savunup fikir farklılıklarına tahammül edemiyorsunuz
sizden olmayan kötüdür, salaktır, aptaldır
kafası çalışmaz, araştıramaz bir makarnaya kendini satar
keşke paralel hayat olsaydı da CHP nin başa geçmiş halini izleseydik
paralel diyorum çünkü gerçek hayatta asla istemem
yüzde yüz eminim ki kafanızı taşlara vururdunuz böyle yönetim mi olur diye
@Mune @Kazen üyelik iptali rica ediyorum
zira gerçek hayatta tanımadığım insanlar tarafından hakarete uğramak ve hakaret etme boyutuna gelmek hiç hoşuma gitmedi
reel hayatta da asla tasvip ettiğim bir şey değildir zaten
yıllardır bu forumda hep üslubuma dikkat etmeye çalıştım, bu olmadı

Yani cidden anlayamadim, ne yapip edip kendinizi bir sekilde magdur ilan ediyorsunuz.
Bir taraf isen oncelikle bunu acik yureklilikle ortaya koyabiliyor olman gerekir. Suan yaptigin gibi... Erdogan disinda birini asla istemeyecegini ben zaten gorebiliyorum. Akp li degilim, onlara oy vermiyorum aslinda, sadece bu secimde oy verecegim, evet ekonomi kotu bazi yorumlara hak veriyorum, evet yapilan yollarda donen rantlardan bende rahatsizim ama.. ama iste bla bla.. bunlara gerek yok.
Gel sende reisimizle devam de gec. Kim ne diyebilir?
Bugun yasadigin tutarsizliklar, kendi yazdiklarindan kopuşun, ipin ucunu kacirisin bu reis sevdani maskeleme gudusunden. Oyle gorunmek istemeyip aslinda tamda oyle olusundan.
Birilerinin bunu anliyor olusu neden seni ofkelendiriyor. Kendine once bu soruyu sor olur mu.
Bir arguman koyup ortaya bakin ben sunuyorum hadi kabul edin diye mi bekledin, pardon o zaman.
Istemeden magdur ettik.
Son yorumumdur.

Diğer başlığı okumayan arkadaşlar vardır belki diye bunu da şuraya koyuyorum..

Türkiye bir seçimin arefesinde ve yine bilindik İsrail-abd karşıtı söylemler üzerinden -ama sadece söylem- oluşturulacak kamuoyu ve oy devşirme ritueli.
İsrail bunu hep yapar Her seferinde de işe yarar. Sadece söylem diyoruz; çünkü bizim ‘Müslümanlar’ın Kudüs’ü abd’den önce başkent olarak tanıdığı gerçeğinden kaç kişinin haberi var. ????

Dün tarihli bir haber.

”Mavi Marmara saldırı sonrasında İsrail’le ilişkilerin düzeltilmesi için imzalanan anlaşmada tartışma yaratacak ifadelerin yer aldığı ortaya çıkmıştı. Anlaşma metninde, Türkiye’nin başkenti Ankara, İsrail’in ise Kudüs olarak gösterilmişti. Metinde, “Bu anlaşma Ankara ve Kudüs’te 28 Haziran 2016 tarihinde her biri eşit derecede geçerli Türkçe, İbranice ve İngilizce dillerinde ikişer nüsha halinde akdedilmiştir” ifadeleri kullanılmıştı.”

Zaten " İbrahimi ortaklık " abd ve israil karşıtı olmamıza izin vermezdi..
al gülüm ver gülüm.
Uluslararası platformda..
Kendi içimizde kendimize ait kanallarda söylenir durur, birkaç miting yapar, kola dökeriz vs... seçmenin gazı alınsın yeter..
Kimin umurunda Filistin de ölenler ???

Belgenin fotosunu @daxi arkadasimiz paylaşmıştı..ve doğruluğu haber kaynaklarından araştırılma gereği duyulmadan red edildi ya da vicdanım ağrımasın şimdi durduk yere rahatım bozulmasın deyip eş geçildi. Filistin seviciler tarafından. Bu durumda yol yaptılar din elden gidiyor argümanı da işe yaramaz zira. Hangi argüman hangi başlık altında kabul görür gayet iyi biliyorlar.
Artık kimse yormasin kendini. Zira bilmiyora yatmak ya da cahil görünmek örgütlü ve bilinçli bir tutum. Herkes herşeyi biliyor... sivil askerlik / emir komuta zinciri bunu gerektiriyor... Bütün bunları söylemek zorunda kalmak benim için çok acı. Kaç gündür tuttum kendimi. Bütün iyi niyetle soru soruyorum. Cevabı var da yok..
Kendi sonuna koşar adım giden din ile uyutulan müdahale harikası İNSAN...

Aynı Filistin seviciler Filistin in KKTC yi tanımadığını da bilmezler. Ama bizim derler....
Ve yine dün (15-05-2018) itibariyle yukarıdaki anlaşma dahil İsrail’le yapılan tüm anlaşmaların iptali ile ilgili ‘CHP’ nin vermiş olduğu önerge, yine ‘AKP’ oylarıyla reddedildi!.
Karmakarışık yazdım affola...

X