Ama o da didiii..Yoo zilli demedi diye akkaşık olmadı ama
Olur olmadık sözleri de söylenmiş gibi yapmaya gerek Yok değil mi iftiradan öteye gitmez zira
Ha bu arada sayın Kemal son derece beyefendi üslubuyla hitap ediyordu değil mi
Üsluba değinilecekse iki tarafta eleştirilmeli
Bu cumleleri kime soyledin? ortaya konusmussun ya merak ettimİnsan olmaktan çıkmaya hiç gerek yok insanca değerleri bu denli hırs uğruna ezip geçmeye gerek yok
Yazmam gereken ne varsa yazdım kendimce gördüklerim duyduklarım yaşadıklarım ne varsa paylaştım uzun uzadıya yazmam gereken bi sorunum ya da sorun olarak görebileceğim bir tutum yok susuyorsam bazı şeylerden memnuniyetimi gösterirGül gül ağlanacak haline
Şurada yazabileceğin 2 kelam yok
Yazık gerçekten
kim üzerine alınırsaBu cumleleri kime soyledin? ortaya konusmussun ya merak ettim
...........Hazmedemiyorum, evet.
Ama neyi biliyor musunuz?
Sizin gibi insanlarla aynı ülkede yaşıyor olmayı hazmedemiyorum!
Ayan beyan ortada olan onca haksızlığa rağmen sırf kazanan tarafta olmuş olmak için oy veren insanları hazmedemiyorum!
Ülkenin kıçı başı dağılmışken tek argümanı asfalt parçası olan kişileri hazmedemiyorum!
Bilgi birikimi anaokul seviyesinde kalmış kişilerin cevap diye çirkefliklerini kakalamaya çalışmalarını hazmedemiyorum!
Takım tutar gibi parti tutan insanları hazmedemiyorum!
İkimizin oyunun da bir olmasını hazmedemiyorum!
Hakaretten baska vereceginiz yanit yok gercekten cok yazik..kim üzerine alınırsa
Yanıt verirsem pek farkımız kalmayacak sonra insanlığımdan utanır hale gelmekten korkarımHakaretten baska vereceginiz yanit yok gercekten cok yazik..
Eğer tek taraflı bakmayıp sizde insanca değerlerinizi kaybetmediyseniz bi sayfa öncesine bakıp neler yazıldığını okursanız anlarsınızHakaretten baska vereceginiz yanit yok gercekten cok yazik..
E siz bizi paylastiklarinizla yerden yere vurun, niye hep magduru oynuyorsunuz? Ankete bakarsan diger partilere oy verenler kadar AKPli var, neden hep dayak yiyen siz oluyorsunuz tartismaya gelince?Yazmam gereken ne varsa yazdım kendimce gördüklerim duyduklarım yaşadıklarım ne varsa paylaştım uzun uzadıya yazmam gereken bi sorunum ya da sorun olarak görebileceğim bir tutum yok susuyorsam bazı şeylerden memnuniyetimi gösterir
Laf kalabalığı yapıp siz gibi anı şeyleri konuşup konuşup göze sokmaya da gerek yok memnuniyetimin ya da memnuniyetsizliğim size ya da başkasına bir şey ifade etmeyecektir
Çünkü buradaki ortam ortak paylaşım alanı değil paylaşın yerelim yerden yere vuralım platformudur
Bunu da maalesef ki siz ve sizin gibi bir kaç karşı düşünceye saygısı olmayan insanlar tarafından bu noktaya gelmiştir
Size artık cevap vermeyeceğim
daha önce bu forumda yalnızca bir kez bu kadar sinirlenmiş, iyi bir ban yemiştim, bu da iki oldu
sanki kendiniz yazılanları değerlendiriyormuş gibi karşınızdaki insanlara aptal muamelesi yapıyorsunuz,
demokrasiyi savunup fikir farklılıklarına tahammül edemiyorsunuz
sizden olmayan kötüdür, salaktır, aptaldır
kafası çalışmaz, araştıramaz bir makarnaya kendini satar
keşke paralel hayat olsaydı da CHP nin başa geçmiş halini izleseydik
paralel diyorum çünkü gerçek hayatta asla istemem
yüzde yüz eminim ki kafanızı taşlara vururdunuz böyle yönetim mi olur diye
@Mune @Kazen üyelik iptali rica ediyorum
zira gerçek hayatta tanımadığım insanlar tarafından hakarete uğramak ve hakaret etme boyutuna gelmek hiç hoşuma gitmedi
reel hayatta da asla tasvip ettiğim bir şey değildir zaten
yıllardır bu forumda hep üslubuma dikkat etmeye çalıştım, bu olmadı
Ödül olarak diş fırçası ve diş macunu mu vermişlerRoportaja kurtaj diyen dedeyi odullendirmisler bugun. Hain diye hakaret ediyordu. Bunlara tepki yok demek ki laf kendine gelince insanliktan bahsediyorlar.
Onu tehdit diye yorumlamislar 155i ararinn oldururunu tehditten saymiyorlarÖdül olarak diş fırçası ve diş macunu mu vermişler
Ovv buraları alev almışken bi Erdoğan vs Erdoğan videosu ne iyi giderdi.
Hmm hangisini eklesem, oo piti piti...
Heeeh! Geldi fişekçi ashsgsgdlglşi
Roportaja kurtaj diyen dedeyi odullendirmisler bugun. Hain diye hakaret ediyordu. Bunlara tepki yok demek ki laf kendine gelince insanliktan bahsediyorlar.
Ben mi? Kim? Hani nerede?