Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Zilli mi rica etsem paylaşırmışsınız zira ben Cumhurbaşkanımın ağzından hiç böyle şeyler duymadım ve ağzından çıkmış hali ile paylaşmanızı rica ediyorum
O kadar düzmece haberler var ki körü körüne bunlara inanıp sunanlarınıza çok mu çok gülüyorum
Takip ediyorum yazılanları kim hatırlamıyorum kendi tarafından olmayanlar yani bizler için onlar cevap versin onlar nerde diye yaza yaza harap oldu
Şunu burada çok daha iyi farkettim kendi düşüncenizde olmayan insanlar için zerre saygınız yok
Ahkam kesip duruyorsunuz kısa yazanlara fikrin Yok uzun yazanlar için kelime oyunu deniyor
Din üzerinden konuşma olmasın diyor yönetim
Bugün bilerek isteyerek aynı mevzuları açıp dalga geçilip tahrik edilmeye çalışılıyor mağdur olanlar için acımasızca dalga geçiliyor
İnsan olmaktan çıkmaya hiç gerek yok insanca değerleri bu denli hırs uğruna ezip geçmeye gerek yok
Selametle...

Ince'nin konusmasina bakamadim henüz fakat bügün Erdogan'in BBC muhabirine verdigi reportaji gördüm.
Buyrun siz karar verin.

Geçenlerde bir caps vardı. Meral Kilicdaroglu diye kadını aşağılayan.
Benim gerzek muhasebecim de bana yollamış.. kahkahalar eşliğinde..
Ve bu adam müslümanligi kimseye bırakmaz. Namazında niyazında. Namuslu da bir adam aslında. Kuruş bile olsa hak gözetir beri yandan.
Ama koskoca torun torba sahibi bir kadına bu denli dil uzatması çok sinirimi bozdu. Gözünle gördün mü ? Aynı yatakta mi bastın ? Bir kadinin namusuna dil uzatmak
Mümin e yakışıyor mu ? Bu nasıl iftira dedim. Cevap yok.
İnsanların aymazlığı vicdansızlığı 2 taraf içinde yaralayıcı onur kırıcı...

Peki sizin şu an benim şahsıma yaptığınız iftiralar?
Konuyu ben mi dine çektim?
Kime hakaret ettim burada?

Ortaya konuşacaksanız konuşun beni alıntılıyorsanız da şahsım adına ne iddia ettiyseniz kanıt gösterirsiniz. Konuyu dine çekmeyin miş. Ne zaman konuyu dine çekmişim bulun gösterin siz de madem.
Kişisel hırslarınızı benim üstümden tatmin etmeyin.
Zilli kelimesinin videosunu bulamadım ama bakın "İsrail ...." var burada izlerseniz zilliye de şaşırmazsınız.

Bundan sonra da beni alıntılamayın çünkü cevap vermeyi düşünmüyorum düzgünce yazmak yerine dolmuş dolmuş bana taşıyorsunuz ama benden sizin gibi birine ekmek çıkmaz.

Ince'nin konusmasina bakamadim henüz fakat bügün Erdogan'in BBC muhabirine verdigi reportaji gördüm.
Buyrun siz karar verin.

Yalnız bu adam çok mutsuz yahu bu ara.. ben de izledim programı.. Eski neşesi yok...
Sağlık sorunları var gibi...

https://teyit.org/erdoganin-meral-aksener-hakkinda-zilli-meral-kemalin-eteklisi-dedigi-iddiasi/ şimdi baktım netten böyle birşey çıktı soylemismi soylemismi bilemem ortada bilgi kirliliği olabilir ama Erdoğan çoğu zaman çok sert konuşuyor biraz daha kucaklayıcı olsa çok çok iyi olur
Ayrıca söylediklerinize katılıyorum özellikle maduriyetlerle dalga geçme konusuna

İlk paragraf sizeydi geri kalan ortaya alınmanız gereken bir durum olmadığına göre sözüm size değildir

Bu sözü ilk paylaşıldığında gördüm açıkçası videosunu seyretme zahmetine girmedim çünkü uslubunu bildiğimden şaşırmadım. Baktım ben de iddia olduğu anlaşılmış doğru mu yanlış mı bilinmiyor. Bunun üzerine iddia olan bir şeyi netmiş gibi söylediğim için özrümü dilerim ama diğer her söylediğimin arkasındayım.

Daha bir kac hafta önce önce chp icin tezek demistir Erdogan. Diger paylastigim videoda muhabire "yav hanfendi" demisti. Aksener icin zilli dedigini bulamadim dogru. Ancak sizde sanki Erdogan hic hakaret kullanmamis gibi yapmayin. Bu konunun basinda bile bir kadin icin "kizmi kadinmi belli degil" demistir. Berkinin öldügü gecede inu ve ailesini mitingte yuhlatmistir. Hatta bonus olarak burda hakaretleri ile dolu bir video paylasiyorum.

Evet üslubu sert ama ortaya atılan zilli kelimesi Çamur at izi kalsın demekten başka birşey değildir
Buna inanan insanlarada gerçekten çok gülüyorum ağızdan çıkmayan gözümle görmediğim hiç birşeye inanmam bu muhalefet için de geçerli

Hakaret etmek zaten karşılıklı bağıra bağıra yapılıyor iki tarafı da tasvip etmiyorum bu konuda
Ama zilli demiş diye delilsiz ortaya atmak komik buna inanan daha da komik
Aynı bonustan CHP içinde bırakır mısınız

Bu yazdığınızı okuyan, kendisini tanımayan biri de sanır ki İstanbul beyefendisi.

Bin türlü hakareti var.Çamur o konuda hiç vukuatı olmayana atılınca iz bırakır.

Ah be Daxi!
Ne yapabilir ki daha fazla? Bilgi mi verebilir? Veri mi paylaşabilir? Hiç!
Paylaşıldı da ne oldu tatmin mi oldunuz yoooo hiç birşey bulamazsanız yazımı ile başlık ile hata buldunuz yine buldunuz amaç burda belli yazın yazın dalga geçelim modu siz takılın hanımlar

muzurtilki üyelik iptali mi istedi üzüldüm
farklı siyasi görüşlerde olabiliriz ama diğer konulardaki yorumlarını göz önünde bulunduruyorum genel anlamda seviyeli ve kaliteli biriydi

Truman Show Özür dilerim hatalı paylaşım da bulundum dediğim gibi ilk paragraf sizeydi
Bazıları diyerek başlamışım zaten sizin için söylediğim birşey yoktu

Bende sizi alkışlıyorum özür dileyebilmek büyük bir erdemdir
Hem ayrıca demiş olsa bende pek saşırmazdım doğrusu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…