- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
Zilli mi rica etsem paylaşırmışsınız zira ben Cumhurbaşkanımın ağzından hiç böyle şeyler duymadım ve ağzından çıkmış hali ile paylaşmanızı rica ediyorumKeşke.
Ben Siyaset meydaninin eski bölümlerini izlediğim zaman şaşırıyorum. Karşıt görüşler seviyesini bozmadan bir arada konusabiliyorlarmis. Ben 8 yasindaydim bu hukumet geldiginde öncesinin o halini görünce cok şaşırdım. Üsluplar cok kötü. Mesela gecen Aksener'e "zilli" dedi. Bunu ülkenin cumhurbaşkanı dedi. Bu halka ve secmene de yansiyor. Kimse karşıt gorustekiyle oturup iki kelime konusamiyor.
O kadar düzmece haberler var ki körü körüne bunlara inanıp sunanlarınıza çok mu çok gülüyorum
Takip ediyorum yazılanları kim hatırlamıyorum kendi tarafından olmayanlar yani bizler için onlar cevap versin onlar nerde diye yaza yaza harap oldu
Şunu burada çok daha iyi farkettim kendi düşüncenizde olmayan insanlar için zerre saygınız yok
Ahkam kesip duruyorsunuz kısa yazanlara fikrin Yok uzun yazanlar için kelime oyunu deniyor
Din üzerinden konuşma olmasın diyor yönetim
Bugün bilerek isteyerek aynı mevzuları açıp dalga geçilip tahrik edilmeye çalışılıyor mağdur olanlar için acımasızca dalga geçiliyor
İnsan olmaktan çıkmaya hiç gerek yok insanca değerleri bu denli hırs uğruna ezip geçmeye gerek yok
Selametle...