Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Eleştirir gibi yapıp alttan alta methiyeler düzüyor olsa da, buradaki insanlarin zekasini hafife alan ve dogrusu bu edasi ile sinav kağıdı okuyan ogretmen gibi arada girip herkese ayar veriyor olsa da, kendi karsı tez ileri sürmesini normal bulurken kendisini düzeltenlere öfkelense de evet bende dikkatle ve keyifle okuyordum. Keşke gitmeseydi. .

Ben bütün sayfaları okuyamadım şu son sayfaları okuyabildim özellikle, öyle bir hava sezmedim.
Genelde dediğiniz şey karşılıklı yapılıyor onu fark ettim.
Ki yıllardır bu foruma üye olan bir insanın siyaset yüzünden buradan ayrılmasını istemem kim olursa olsun

Kesinlikle.
Ciksa da malum kanallarda kendi sorulmasini istedigi sorularla cikar.

Ancak Ahaber veya TRT’ye çıkar o da kendi şartlarıyla.
Eskiden siyaset meydanı vardı mesela, farklı görüşleri de bir arada izleyebilirdik. Daha objektif olabiliyordu bence o zaman insanlar. Şimdi ahaber izleyen kesimin muhalefetin ne yaptığından haberi yok, fox izleyenlern de iktidardan. Keşke böyle olmasa.

Bütün sayfaları okursanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız belki. Belki de tam tersi düşünürsünüz belli olmaz. Benim okuyup anladığım bu...
Tavır ne olursa olsun kimsenin küstüm gidiyorum demesini de istemem, şikayet edilip banlanmasını da istemem..

Muzurtilki niye gittin yav? Biz senelerdir sinirleniyoruz, KKyi mi terkediyoruz? Arada bir uzak duruyor, baska seylere veriyoruz kendimizi gecip gidiyor.. Neyse, tercih meselesi..

Konumuza donersek, sen hazine yardimini eksik anlamissin. Arastirman takdire sayan, AKPlilerin pek yapmadigi birsey, o yuzden hosuma gitti. Ancak hazineden para sadece odenek adi altinda cikmiyor. Bunun bir de kamu yatirim tahsisi ayagi var. Iste keyfekederlik, uvey evlat muamelesi orda. Grafiklere bakmayi seviyorsun, ben de sana 2001-2012 yillarinda Istanbul, Ankara ve Izmir'in de icinde oldugu ve hazineden aldiklari yatirim tahsislerini gosterir grafik koyacagim. Ankara ve Izmir arasinda nufus olarak cok bir fark yok, eger odeneklerin hesaplama yolundan gidersen.. Hazineye vergi katkisi olarak da daglar yok. Ama aldiklari kamu yatirim tahsisleri arasindaki ucurumu gor istedim. Tabi Ankara o paralari dinazorlara, metal heykellere filan yatiriyor, o baska.. Arap yagi bol bulunca hesabi.. Sonunda adam metal yorgunu oldu bu yuzden..
Bu grafiktekileri il il ve yil yil www.kalkinma.gov.tr de veriyor ama her yil ve sehir 15 sayfa oldugu icin ozetini bulup koydum.Sonraki yillara oradan bakabilirsin, degisen birsey yok, Izmir uvey evlatliga devam yane..

Metro hesaplamalarinda Kilicdaroglu yalan soyluyor diyorsun. Ama bunu sadece Kilicdaroglu soylemiyor ki.. Maliyetler herkesin malumu. Metrekarede uc misliye varan farklar var, ustelik Izmir'in jeolojik konumu daha cetrefilli. Izmir deprem bolgesi, nerdeyse her dakka sallanan bir sehir.. Senin verdigin linkte maaliyetlerle ilgili hic birsey yazilmamis, ben sana yazilanindan koyayim buraya.. http://www.milliyet.com.tr/metrolar...ege/yazardetay/04.09.2012/1590860/default.htm
Bir de isin ilginci ne biliyor musun? Istanbul ve Izmir metroyu kendi butcelerinden yaparken Ankara metrosu Devlet butcesinden odenmis. Melih'e kiyak icinde kiyak yane..

Neyse, madem gittin, cevap verme durumun kalmadigi icin daha fazla birsey yazmayacagim sana.. Bu kadar yeter.

Keşke.
Ben Siyaset meydaninin eski bölümlerini izlediğim zaman şaşırıyorum. Karşıt görüşler seviyesini bozmadan bir arada konusabiliyorlarmis. Ben 8 yasindaydim bu hukumet geldiginde öncesinin o halini görünce cok şaşırdım. Üsluplar cok kötü. Mesela gecen Aksener'e "zilli" dedi. Bunu ülkenin cumhurbaşkanı dedi. Bu halka ve secmene de yansiyor. Kimse karşıt gorustekiyle oturup iki kelime konusamiyor.

Burdaki ankette muhalifler önde çıkıyorsa, Tayyip Başkan kazanacak demektir. Hep öyle oluyor kaç seçimdir

eskiden diyorsun işte
Siz eskiden hırsızlık yapmış ya da adam öldürmüş biri ile amann canım ne olucak eskiden yapmış deyip arkadaşlık ya da komşuluk yapar mıydınız? Evinize sokup evladinizi emanet eder miydiniz ? Neden özel ya da kamu fark etmez eleman alırken bile sabıka kaydı istenir hiç düşündünüz mü ?
Kicdaroglu sgk yi batırdı argumaniniz hiç eskimedi nedense hep Gündeminizde..
Birakin bu ikiyüzlülüğü hiç samimi değilsiniz...

cok merak ettim senin oyunu ben apacik yazdim
senin oy verecegin kim var
yazik boyle sadece saldiri yapiyorsunuz
sonuç

Bu üslubu samimi bulup ekstra çok sevenler de var. Ne diyeyim ki? Keşke izleseler diğer adayları da. Ne güzel konuşuyorlar.

cok merak ettim senin oyunu ben apacik yazdim
senin oy verecegin kim var
yazik boyle sadece saldiri yapiyorsunuz
sonuç
Basit bir soruyu bile saldırı olarak alıyorsunuz. Ya da sulandirıyorsunuz . Çünkü verecek cevabınız yok.
Ayrıca insanların kime oy vereceği sizi neden ilgilendiriyor ki bu kadar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…