- 20 Haziran 2017
- 1.117
- 4.239
Hadi hadi bırak şimdi naz etmeyi :)
Fişekle videoyu
Yerli ve milli 155 dururken miTanrı şahidim olsun şimdi 911i arayacağım!
Yok yararsız değil hatta bilgilendirici. Kendi adıma bilmediğim şeyler öğrendim..Burda tartışmanızın hiç bir kimseye faydası olmayacağını görüyorum. Zira kimse kararsız degil hepimizin oy verecegi kisiler belli. Hatta olaylar tartışmadan cıkmış kavgaya dönmüş. Herkes inandığını gücünü sandıkta gösterir aynı günün akşamında da ülkenin akıbeti belli olur. Biz kardeşiz bir elin 5 parmağı gibiyiz birimiz tombul birimiz uzun birimiz küçük birimiz baş parmak. Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum
Ovv buraları alev almışken bi Erdoğan vs Erdoğan videosu ne iyi giderdi.
Hmm hangisini eklesem, oo piti piti...
Ayyyy yine çok şey yazasım var da uyumam lazım... Akp ye oy veren Akp Mağdurları...Referandum da paylaşmıştım.Şimdi tekrar paylaşıyorum.
Adalet birgün hepimize lazım.
Ben $ 4.50 TL olunca mehter marşını ekledim
Gangsta, dolar yüzünden benzine mazota da çok fena zamlar oldu valla, ya dün mazot aldık, ben çok pis fiş biriktiririm, mazot fişleri de arabada duruyordu, 2017 Eylül'ün de mazotun litresi 4,62'ymiş, 50 liraya 10 nokta bilmem kaç litre şimdi küsüratını hatırlamıyorum, ama 10 litre banko, dün aldık yine 50 liralık, 8 litre mazot verdiler, nerede bizim 2 litre mazot?Olsundu, sonuçta 1 TL = 1 TL , 1 dolar = 1 dolar hala.
akp öncesinde türkiye'nin özgürlük ve refah içinde yaşadığını zanneden ya da kendisi o şekilde yaşadığı için kendinden gayrısını önemsemeyen, ak parti iktidarında kurulu düzenleri bozulan ve bu yüzden ak parti muhalifi olan borazanların bilmediği önce ve sonradır. türkiye her haliyle bundan 10 yıl öncesinden fersah fersah ileridedir. başbakanın önüne kasalar atılmıyor. insanlar giyimleri kuşamlarından ötürü tutuklanmıyor ve yaşam şekillerinden ötürü arabistan pasaportu verilmeye çalışılmıyor. genel kurmay başkanının ağzından çıkacaklar kanun hükmünde kararname değil artık ve başbakan cırcır olduğu için borsanın düşüp faizlerin yükseldiği bir ekonomiye sahip değiliz. (alıntı)
K Kazen Bey benim rakibimi sıkıştırmayın.Sizin nasıl karakterde birisi olduğunuzu ben özel mesaj bölümünde çözmüştüm..
Siz, insanları o kadar güzel kullanıyorsunuz ki, elinizi ASLA Ateşe sokmuyorsunuz. Maşa kullanmakta üstünüze yok.Bunu çok iyi analiz ettim
hdp seçime tek başına mı girdi? Evet o görünen kısmı, ya görünmeyen kısmında neler var acaba? hdp barajı geçti diye, şükür helvası dagıtan belediye başkanlarını unutmadık yani
Muharrem ince'nin, selahaddin demirtaşın avukatlığına soyunduğunu da, gözümüzden kaçtığını sanmayın
Diğer maddeleri he ya tabii diyerek okuyordum ki, şu maddeye sessiz kalamadım.İmf ye ''lazım olursa size borç veririz --Diyen bir yönetimin öz güvenine destek için.