Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Hadi hadi bırak şimdi naz etmeyi :)
Fişekle videoyu

Vazgeçtim, youtubea baksınlar kız tonla var Erdoğan vs Erdoğan. Ama montejjdir onlar kesin şimdi. Gerçi hani bildiğin kürsüde, haberde falanda filanda ama montejdir reis bu, montejler hep reise. Ona montej, halka monte...

Burda tartışmanızın hiç bir kimseye faydası olmayacağını görüyorum. Zira kimse kararsız degil hepimizin oy verecegi kisiler belli. Hatta olaylar tartışmadan cıkmış kavgaya dönmüş. Herkes inandığını gücünü sandıkta gösterir aynı günün akşamında da ülkenin akıbeti belli olur. Biz kardeşiz bir elin 5 parmağı gibiyiz birimiz tombul birimiz uzun birimiz küçük birimiz baş parmak. Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum

Yok yararsız değil hatta bilgilendirici. Kendi adıma bilmediğim şeyler öğrendim..
Kavga da olmadı bence.. biraz gerildik. Biraz gücendik...
Geri kalan dediklerinize katılıyorum.
Hayırlı ramazanlar...

Referandum da paylaşmıştım.Şimdi tekrar paylaşıyorum.

Adalet birgün hepimize lazım.

Ayyyy yine çok şey yazasım var da uyumam lazım... Akp ye oy veren Akp Mağdurları...
Eski mağdurlardan empati bekliyoruz deyip çekiliyorum..

Not : daha önce izlemistim ve cok üzülmüş üm teyzeme o ayrı...

Tabiki de esef duydum çok üzüldüm bi yerde gördüm çirkin sözleri kestim çok daha kötüsü vardı...orası nasıl gözümden kaçtı anlayabilmiş degilimtelefondanda yapmadım ki bahane bulayımo çirkin sözleri okumanıza neden olduğum için herkesten özür diliyorum

Olsundu, sonuçta 1 TL = 1 TL , 1 dolar = 1 dolar hala.
Gangsta, dolar yüzünden benzine mazota da çok fena zamlar oldu valla, ya dün mazot aldık, ben çok pis fiş biriktiririm, mazot fişleri de arabada duruyordu, 2017 Eylül'ün de mazotun litresi 4,62'ymiş, 50 liraya 10 nokta bilmem kaç litre şimdi küsüratını hatırlamıyorum, ama 10 litre banko, dün aldık yine 50 liralık, 8 litre mazot verdiler, nerede bizim 2 litre mazot?

FED, S&P, Moodys'e inat kendi kredi derecelendirme kuruluşumuzu kuracakmışız, BDDK başkanı öyle demiş, kendi benzin mazot fiyatlarımızı niye TL'ye uyarlayamıyoruz? Ev alacağız zamlanmış, gerekçe demire çimentoya zam geldi abla, eee neden ? Dolar kuru abla, kömür alacağız dolar kuru, mazot alacağız dolar kuru, tüp? Dolar kuru abla, bozuluyorum ama bu Benjamin'e, nereye el atsam Benjamin karşımda

Yalnız çok manidar bakıyor adam, sanki çıktığı seviyeyi yetersiz bulmuş da daha çıkası var gibi.

Son düzenleme:
Neyse ben kalbimdekini gönlümdeki yazıp gideyim birinci de yapamadım ikincide yapayım inşaallah Başkan adayım oyum Recep Tayyip Erdogan bunun sebebi de düşman oklarını takip etmem... uzun süredir yogunluktan girmiyordum siteye seçim gecesine kadar da girmeyim inşallah sizlere iyi paylaşimlar ....

20 yıl once fakir fakir kalirdi zengin zengin kalirdi
simdi bakiyoruz herkesin evide arabasida var
alim gucu artti ..
istigrarli devletimiz var herturlu olanaga sahipiz
ama camur atan kalbini korertmis umitsiz vakalardir hicbirzaman goremezler ..
bugunumuze hamdolsun şükürler olsun daha iyi gunlerimiz olsun inşallah onun için
yüz küsur mj oncede yazdim
oyum acik ve net
sayin CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN
bukadar devletin ve milletimizin tercümanı
inşallah tek BAŞKAN. .
BUNU HERKEZ ANLAMAZ ANLAMASINI BEKLEMIYORUM
KACC YILDIR NELER DEGISTI
GORMEK ISTEMIYORSUNUZ BURADA 5/10 KISIYE LAFDA ANLATILMAZ ALGI KAPISETESI YOK
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE YAZDIM
NEYMİS DILIM SÜRÇ MUS OSMANLIYIM DIYECEKMISIM ARABIM DIYECEKMISIM
SOYUNU BILMEYEN ACIZ SÖZLER
SURAYA TEKRAR NOKTAMI BIRAKIYORUM ....
.........
VE 24 HAZİRAN DA BÜYÜK GÜN OLACAK
TARİH YAZILACAK
BAŞKAN
BAŞKANIMIZ
SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ
RECEP TAYYİP ERDOĞAN
TEK BAŞINA
BAŞKAN OLACAK
GURURUMUZ
bu ankette oyum tekrar yazıyorum
AKP VE MHP NIN ortak adayi cumhurbaşkanı
SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN

Şu anda kim o senin dediğinden oldu da veya kim kimin kafasına anayasa babayasa attı da; bu kadar devalüasyon yaşanmakta??? Bunu da açıklar mısın? Şimdi şöyle dersin: ''Sen halüsinasyon görüyorsun; Türkiye de devalüasyon yaşanmadı.'' Daha önce de Türkiye nin dış borcu yok diye yalan söyleniyordu.
Neden yazarkasa atılmıyor? Bir çiftçi Tarım bakanı sami güçlü nün gözünüzü toprak doyursun demesini şikayet etmek isteyen çiftçiye ''Ananı da al git denmesi ve yanındakiler tarafından tartaklanmasından dolayı. Bu yalanları bana anlatmayın. Bazıları kömürün rızası için inanmış gibi görünüyor. Onlara anlatın. Ama bilin ki onlar da inanmıyor. Sadece yoksulluktan inanmış gibi görünmek zorunda kalıyorlar.

Herkesin altında löküs araba var deniyor. Bu arabalar hangi ülkenin malı? Ve Türkiye de satılan otomobillerin %87 si kredi ile alınmkta. Peki kredi almak dinen caiz mi? Yine borçla hanedanlık krallık kurmak aptalca değil mi? Faiz girdiği yeri kurutmaz mı? Hadi bunları görmeyelim. Türkiye de bankaların %75 i yabancılarındır. Yabancılara ülkemizi neden sömürtüyoruz? Nazım Hikmet in dediği gibi ''Bizi zincirlerinden başka kaybedecek birşeyi olmayanlar haline getiriyorlar.''

K Kazen Bey benim rakibimi sıkıştırmayın.

kardelen2780 Bunlarla kolkola girenler kimlerdi???

Herkes düşüncesinde sabit aslında boşa birbirimizle polemik içindeyiz. Herkes aklını kullanarak oy veriyor ben buna inanıyorum. Aklının nasıl çalıştığını da en iyi kişi kendisi bilir.
Dip not: bazı yorumlar beni hayretler içinde bıraktı. Kendi ve çevresinde sorun görmeyenler sizden olmayanların hakkını da arayıp savunsanız bu hale gelmezdi ülke. Bu ülkede memurun makyajına bile karışan bir yönetim anlyışı var! Çünkü kendinde bunu hak görüyor! Neyse ya

Güne Norm Ender’ in Çıktık yine yollara rap i başlamak istiyorum. Bence durumu gayet iyi anlatmış tabi anlayana.

NEDEN AK PARTİYE OY VERMELİYİZ?

Çünkü CHP nin particilik oyununa , koltuk korkusuna , pısırıklığına,kendine bile güveni yokken Ülkeyi yönetme arzusuna e artık bir son vermek için...

Tek vatan,tek millet,tek devlet,tek bayrak anlayışını mantıklı bulduğum için.

Yurtta sulh cihanda sulhu ,bize yaşatmamak için direnen Ülkelere kısasa kısas diyebilmek için.

İmf ye ''lazım olursa size borç veririz --Diyen bir yönetimin öz güvenine destek için.

Beraber bu yollarda yürümek için..

Özgürlüğü vaad edip yaşattıkları için...

Aslan gibi aslan ,sırtı düz boynu dik oldukları için..

Zalimlere korku saçtıkları için...

2023 teki vaadlerini yerine getireceklerine emin olmakla birlikte,görmeyi arzuladığım için...

Ve Vatanıma ihanet edemeyeceğim için ...

Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN'a oy vermeliyim...

İmf ye ''lazım olursa size borç veririz --Diyen bir yönetimin öz güvenine destek için.
Diğer maddeleri he ya tabii diyerek okuyordum ki, şu maddeye sessiz kalamadım.
Imf'ye nasıl borç vereceğiz acaba? Dolardan haberiniz var mı? Olsun tabi yaa dolardan bizene demi. Müdahaleyle sadece 4.40a düşürebildiler, ne üretip de millete satıyoruz üzüm mü? Hiç cari açıktan haberiniz var mı?
Bir de son sorum, madem her şey bu kadar mükemmel neden erken seçim yapıyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…