• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 aylık bebeğimde sürekli göz dalması sorunu

Biraz anlatirmisiniz neden suphelendiniz eeg yaptirdiniz ? Nasil oluyordu dalmalari
Uykuda çok sık sıçrıyordu. Elleri ayakları hep oynuyordu uyurken. Uyanıkkende öyle dalıp gidiyordu dokunup sarsınca zorla kendine geliyordu. Nasıl olduysa kendiliginden gecti anlamadim ben de

Öncelikle ilgili ve anne baba olarak gözünün içine baktığımız kızımızın böyle bir sorunu olmasından dolayı çok üzgünüz. Ben evladım doğduğunda çok sevdiğim mesleğimi kariyerimin zirvesi sayılabilecek bir pozisyondayken bıraktım. Öğretmenim eşimde öğretmen. 24 aydır her anını dolu dolu geçiyoruz kışın bile her gün dışarı çıkardık . Çok hareketli bir çocuğum var inanın akşam yatamıyorum yorgunluktan . Gün içinde ekran çok çok kısıtlı en fazla yarım saat izler . Ama sürekli göz dalması yaşıyoruz . Tükendim inanın başına gelen var mı
Petit mal olabilir, zamanla geçer

Uykuda çok sık sıçrıyordu. Elleri ayakları hep oynuyordu uyurken. Uyanıkkende öyle dalıp gidiyordu dokunup sarsınca zorla kendine geliyordu. Nasıl olduysa kendiliginden gecti anlamadim ben de
Insallah bnm kizimin kide gecer . Ama zamanla artmadi bu aralar yapmaz oldu . Eger olursa bideo cekip doktora gostericem . Kizimin uykuda sorun olmadi hic . Sadece aglarken morarirdi nefessiz kalirdi . Suan 2 yasinda . Sizin cocugunuz kac yasinda gecti ?

Absans nöbeti gibi mi, internetten bakın.Yani bir nöroloji görse iyi olur.Olmayadabilir ama nöroloji görsün bence

Absans epilepsiye benzer gibi. Yorumları okumadım yazan vardır belki. İyi bir çocuk nöroloji doktoruna gidin. Eeg ve beyin mr sonucu ile teşhis koyulur. Yoktur inşallah. Benim kızımda hafif düzeyde çıktı. Ama ilaç kullanmıyorum şimdilik

Back