*239.121 ADET YA FETTAH CC. ESMASINI İSTEYEN KARDEŞLERİM NİYETIMİZ İÇİN HATİM EDELİMMİ?

KATILMAK ISTEYIPTE YETISTIRME KONUSUNDA TEREDDÜT EDEN ARKADASLARIM.. SAYI COK FAZLA GÖZÜKSEDE KİŞİ SAYIMIZ GAYET GUZEL. OKUNACAK RAKAMDA DÜŞÜK GÜNLÜK 1 - 1.30 SAATTE 1 KISININ NIYETINI ZİKREDEBİLİRİZ.

ÇOK ÇABUK ILERLEMEK ICIN 2 KİŞİYİ BİLE NİYETLENIRIZ TOPLAMDA GUNDE 2 SAATİMİZ ALACAKTIR.. BOYLECE 15-20 GUNDE HERKESIN HATİMİNİ ALLAHIN İZNİYLE TAMAMLAMIS OLURUZ CANIM ARKADAŞLARIM

Canım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım sen bana sadece ne yapmam gerektiğini söyle yeter

Aksam saat 8 e kadar daha bekleyip artık listeyi kapatalım bence kızlar.. 40 kişi oluruz bence.. Bi an önce başlayıp ramazan çıkmadan insallah herkesınkıni bitirmiş olalım Akşam saat 8 de başlayalım Allahın izniyle.. Çoğu arkadas 2 kişi gunde nıyetlenelim fıkrınde fakat zor olur dıyorsanız lütfen fikirlerinizi belırtın ona göre hareket edelım

Once bir kisi niyetiyle basliyalim cabuk bitirirsek 2 kisi icin deval ederiz zor olursa 1 kisi icin devam ederiz

Lütfen herkes fikrini beyan etsın ona göre anlaşıp ortak karar alalım yetiştiremem dıyenlere karşılık olarak destek çıkabiliriz diyenlerde varsa buyursun.. Cıdden biran önce başlayalım çok sabırsızlanıyorum çünkü

LÜTFEN HERKES FİKRİNİ BEYAN ETSIN AKŞAM SAAT 20.00 A KADAR ORTAK KARAR ALINMIS OLARAK BAŞLAMIS OLALIM BİRDE HERKES GÖRDÜYSE BU AKSAM BAŞLAYACAĞIMIZI LÜTFEN GÖRDÜM BİLİYORUM DESİN AKTİF OLUP OLMADIĞIMIZI ANLAYALIM CANLAR

Ramazan ayında herkesin bitsin bence olmazsa ilk bi kac gün 1 kişiye niyet edelim alışana kadar sonra 2 ye cikartalim

Günlük 1 kişi benim için normal. Ama iki kişi fazla gelir bana. Çünkü sadece bu grubum yok. Cüzlerim falan da var okuduğum. O yüzden günlük 1 kişi olsun diyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…