- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
-
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Canım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım sen bana sadece ne yapmam gerektiğini söyle yeterARKADAŞLAR BENIMLE BERABER GRUBU TAKİP EDECEK (OKUNDU - OKUNMADI BİLDİRİM YAPTI - YAPMADI VS) YARDIMCI OLABİLECEK Bİ GÖNÜLLÜ ARKADAS VARMI? TEK KİŞİ OLUNCA GÖZDEN KACABİLEN SEYLER OLABİLİYOR ALLAH KORUSUN. SERİ BİR ŞEKILDE ILERLERİZ BU ŞEKILDE
Suan 38 kişiyiz kişi bası dusen 6.292Kaç düşüyor şuan sayı kızlar
Once bir kisi niyetiyle basliyalim cabuk bitirirsek 2 kisi icin deval ederiz zor olursa 1 kisi icin devam ederizAksam saat 8 e kadar daha bekleyip artık listeyi kapatalım bence kızlar.. 40 kişi oluruz bence.. Bi an önce başlayıp ramazan çıkmadan insallah herkesınkıni bitirmiş olalımAkşam saat 8 de başlayalım Allahın izniyle.. Çoğu arkadas 2 kişi gunde nıyetlenelim fıkrınde fakat zor olur dıyorsanız lütfen fikirlerinizi belırtın ona göre hareket edelım
Mantıklı evetOnce bir kisi niyetiyle basliyalim cabuk bitirirsek 2 kisi icin deval ederiz zor olursa 1 kisi icin devam ederiz
Ramazan ayinda hepimizinki bitseydi cok guzel olurduLütfen herkes fikrini beyan etsın ona göre anlaşıp ortak karar alalımyetiştiremem dıyenlere karşılık olarak destek çıkabiliriz diyenlerde varsa buyursun.. Cıdden biran önce başlayalım çok sabırsızlanıyorum çünkü
Masallah sayımız artıyor1.Morrmeneksee
2. A arkadasimes
3.Tavuk_suyu_
4.Mucizemm222
5. F Flower__
6.namaste21
7.Hemsirecik
8.theia07
9.Magnifiaque
10.sweetgirlcandy
11. M MaviMabellee
12.bluepinkk
13.Myhomes
14. G Glsgl
15.Mintimint
16.SoLeiL12
17.Saliha40
18.Ssevincli
19.burcusami
20.Tiniminimavihanim
21. B Buluts34
22.Gelincik78
23.Taze fasulye
24.Life light
25. E Ebruazra
26.Krew
27.Yenidelhi
28. R rana20
29.MoonfacedMom
30.aysenurt3991
31.MoonfacedMom (ipek)
32.Nayro
33.mutlulukbenihicbirakma
34.mutlulukbenihicbirakma (KARDEŞİ)
35. H Hapiness
36. B Bademmm388
37.Yazarhanim
38.Yorgunkus
39.debriyajgazfren
Masallah umarım 50 oluruz..Masallah sayımız artıyor
Günlük 1 kişi benim için normal. Ama iki kişi fazla gelir bana. Çünkü sadece bu grubum yok. Cüzlerim falan da var okuduğum. O yüzden günlük 1 kişi olsun diyorum ben.LÜTFEN HERKES FİKRİNİ BEYAN ETSIN AKŞAM SAAT 20.00 A KADAR ORTAK KARAR ALINMIS OLARAK BAŞLAMIS OLALIMBİRDE HERKES GÖRDÜYSE BU AKSAM BAŞLAYACAĞIMIZI LÜTFEN GÖRDÜM BİLİYORUM DESİN AKTİF OLUP OLMADIĞIMIZI ANLAYALIM CANLAR