*239.121 ADET YA FETTAH CC. ESMASINI İSTEYEN KARDEŞLERİM NİYETIMİZ İÇİN HATİM EDELİMMİ?

Arkadaslar,

239.121 adet "YA FETTAH " zikrini katılımcı sayımıza bölerek paylaştıracağız.. Hergun 1 kardeşimizin niyeti adına okuyacağız.

Canım Kardeşlerim..

Sizden ricam lütfen gercekten aktif bir sekılde katılıp, okuyacaksanız yani rahat rahat okurum vaktim var diyorsanız en basından katılmanız..

Eğer okuyup okuyamamakta tereddüt yaşıyosanız yarım bırakıp da Birbirimizin hakkına hiç girmeyelim lütfen

Bende katılayım sona kaldım galiba
Olsun oyle yada boyle her bırımız adına okunacak ya sonunda onemlı olan o canım büyük ebced degerı 239. 121 cok fazıletlı ve makbul oldugu soylenen bir esma. Yanı buyuk ebdec degerıne gore çekılırse cok daha tesırlı oldugunu soyleyenler var. Daha oncedende cok faydasını gormus kısıler olmus. Bizlerde nıyetlendık bakalım

Gunluk ortalama kac okunacak ona gore bileyim baska okumalarim da var soz vermiyeyim yani arkadaslar

Ben devam ettiremem diye korkuyorum kızlar teşekkür ederim etiket için

Evet canım aksam saat 8 de burda toplanıp okunacak arkadasımızın duasına nıyetlenıp okumaya baslayacagız ınsallah
Akşam 8 de burada olamayabiliriz canım tam iftar zamanlarına denk geliyor o sıra yemek yiyiyor oluruz. Belli bir saat belirlesek o saatte herkes okudum diye yazsa olmaz mı?

Fırsat buldukça bakarım cnm bendeHer akşam yatsı saati gibi yeni kişinin niyeti paylaşılsa. Eski grupta öyleydi herkes yeni niyete geçeceği zamanı biliyordu

Hayırlısıyla tamamlanır inşallah herkesin duası kabul olur

Fırsat buldukça bakarım cnm bendeHer akşam yatsı saati gibi yeni kişinin niyeti paylaşılsa. Eski grupta öyleydi herkes yeni niyete geçeceği zamanı biliyordu
Aynen bnde oyle dusunuyorum canım. Bugun saat aksam 8 de baslayalım yarın aksam saat 8 de tekrr burda toplanalım standart boyle gıtsın

Yetiştiremeyen kalan sayısını söylesin sayıdan düşerek el birliğiyle bitiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…