- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- 248
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
Ben katılabilirim uygunsa sizin içinde hayırlı akşamlarHayırlı Akşamlar
Kızlar normalde ben kendım baslayacaktım ama grup halinde her birimiz birbirimize nıyet ederek çekersek Allahın izniyle daha makbul olacağını düşündüm...
Önceki yıllarda bır grup bu hatimi yapmıs her biride cok faydalarını görmüşler ne dersenız bizde yapalımmı?
Tabiki canım... Bende henuz yenı actım konuyu zatenBen katılabilirim uygunsa sizin içinde hayırlı akşamlar
Tamam canimTabiki canım... Bende henuz yenı actım konuyu zatenbiraz daha bekleyelim baska katılmak isteyen arkadaslar olursa ınsallah..
Kaç kişi olursak o kdr hızla bıter die dusunuyorum. Insallah katılım artarsa canımNe kadar süremiz olacak ?
Ben de katılırım.
Ben katılırım listeye ekleyebilirsiniz.Kac kısı olue
Kaç kişi olursak o kdr hızla bıter die dusunuyorum. Insallah katılım artarsa canım
Seve seveCanım bende katılmak isterim
Canm kendı adıma soyleym yenı yenı müptelası oldum siteninÇok güzel olur bende katılırım.İnşallah 25 30 kişi oluruz.
Şuan 5 kişi olduk .. Umarım devamı gelir
[/QUOTE
Etiket yapsanız daha çok kişi gelebilir belki..
İnsallah canımOlur deneyeyim inşAllahgelen çok olur
Kişi sayısına gore paylastırılacak canım. Ne kdr katılım olursa o kadar sayı az duser ve hızlı bır sekılde bıter ınsallahnasıl olacak gunluk ne kadar cekecegız.
Bende katılırım bebekler❤muhursuzpusula honeymilkkk R rana20 kahvecibaby Life light S Se_n_299 Mintimint S Seferye hatun Mucizemm222 Nayro burcusami Mucizemsn M Manda_Lina Amine Busra @Renkli Fiyonk E Ebruazra Zeynep 0666 Krew SoLeiL12 M Maviayyy @karyaa48 Bir Pelincik U Umut2019 B Beybipattis i p e k zey_nep BereliPenguen adessa01 Kir papatyasi aysenurt3991 pokahontas agustos72 Meybuz H Hayalgozlu Oriana Saliha40 H Hapiness S Sabr-Sukur-Dua Blue_Black B bireylulmeselesi20 memurhanim Magnifiaque Saksi_Degilim_Ben hasbeee Hemsirecik love_story Amarylliss alsem debriyajgazfren K Kirazxyz M melly_mell Aktif Lora C chericheri lady vera2020 PiXiEE H M arkadaşlar bu gruba katılmak istermisiniz..Sayımız çok olursa okumalar daha az olur.Ne dersiniz.Çoook etkili bir uygulama..Bence katılmalısınız.Ben katıldım. ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?