*239.121 ADET YA FETTAH CC. ESMASINI İSTEYEN KARDEŞLERİM NİYETIMİZ İÇİN HATİM EDELİMMİ?

Her gün bir kişi yerine her gün gruptaki herkesin niyetine okusak? Böylece ramazan ayında hepimizin faydalanırız duanın enerjisinden, gücünden.
Herkes en basından her kısının nıyeti ıcın okunacak dıe bılıyor.. Sımdı bu sekle cevırırsek bırz karışabilir dıe dusunuyorum ama soyledıgınızde mantıklı 😌

Aa MaşaAllah ne kadar çoğalmış..Günlük kişi başı okunabilir artık...8 dakikada 1000 adet rahat .okunuyor . Günde toplamda 1 saat sürer .Benim fikrim iki güne bölmeyelim. Daha çabuk ilerlesin.
Kesınlıkle. Gunluk cok cabuk cekerız. Hızlı sekılde bır dıger arkadasa nıyetlenırız. Hatta gunde 2 kısı ıcın okunsa ne ıyı olurdu 😂

ARKADAŞLAR BENIMLE BERABER GRUBU TAKİP EDECEK (OKUNDU - OKUNMADI BİLDİRİM YAPTI - YAPMADI VS) YARDIMCI OLABİLECEK Bİ GÖNÜLLÜ ARKADAS VARMI? TEK KİŞİ OLUNCA GÖZDEN KACABİLEN SEYLER OLABİLİYOR ALLAH KORUSUN. SERİ BİR ŞEKILDE ILERLERİZ BU ŞEKILDE🤲

ARKADAŞLAR BENIMLE BERABER GRUBU TAKİP EDECEK (OKUNDU - OKUNMADI BİLDİRİM YAPTI - YAPMADI VS) YARDIMCI OLABİLECEK Bİ GÖNÜLLÜ ARKADAS VARMI? TEK KİŞİ OLUNCA GÖZDEN KACABİLEN SEYLER OLABİLİYOR ALLAH KORUSUN. SERİ BİR ŞEKILDE ILERLERİZ BU ŞEKILDE🤲

1. Morrmeneksee Morrmeneksee
2. A arkadasimes
3. Tavuk_suyu_ Tavuk_suyu_
4. Mucizemm222 Mucizemm222
5. F Flower__
6. namaste21 namaste21
7. Hemsirecik Hemsirecik
8. theia07 theia07
9. Magnifiaque Magnifiaque
10. sweetgirlcandy sweetgirlcandy
11. M MaviMabellee
12. bluepinkk bluepinkk
13. Myhomes Myhomes
14. G Glsgl
15. Mintimint Mintimint
16. SoLeiL12 SoLeiL12
17. Saliha40 Saliha40
18. Ssevincli Ssevincli
19. burcusami burcusami
20. Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
21. B Buluts34
22. Gelincik78 Gelincik78
23. Taze fasulye Taze fasulye
24. Life light Life light
25. E Ebruazra
26. Krew Krew
27. Yenidelhi Yenidelhi
28. R rana20
29. MoonfacedMom MoonfacedMom
30. aysenurt3991 aysenurt3991
31. MoonfacedMom MoonfacedMom (ipek)
32. Nayro Nayro
33. mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma
34. mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma (KARDEŞİ)
35. H Hapiness
36. B Bademmm388
37. Yazarhanim Yazarhanim
38. Yorgunkus Yorgunkus LİSTEMİZ 38 KİŞİ OLDU ARKADAŞLAR 40-50 YE RAMAK KALDI 🌼 INANIYORUMKİ BURDAKI HERKESIN HATIMINI KOLAYLIK VE ESENLIKLE CANI GÖNÜLDEN HIZLICA TAMAMLAYACAĞIZ 🥰

X