- 2 Mayıs 2020
- 2.645
- 3.648
-
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Vesile olduğun için bwn teşwkkür edeim cnmDesteğin ıcınde cok tesekkur ederimıyı olur cnm
Bugun saat 8 de baslayıp cunku herkese 8 dedık ya yanıltma olmasın yarın aksam 9 da da herkes burda olsun o zmn. Okuduğunu belırtsın dıger arkadas ıcın nıyetlenıp cıksın ertesi Aksam yıne 9 da seklınde devam etsınİkisi de olurhangisi uygunsa o saat üzerinden gidelim.
Anladım teşekkürlerYa Fettah ebced değeri 489 adet. Esmaların hatimi için ebced değerini kendisiyle çarpınca çıkan sayı kadar okunmalıdır canım. Mesela 489×489=239.121
Evet 5 bin bayağı zorlayacak gibj..Zikirmatigim yok baya cilekesli bi zikir olacak bakalim carsiya da cookkk uzagim
Tabıkı ismini soyleyın sız onun yerıne teyit ederseniz burdanAnnemide ekleyebilir miyiz
Telefondaki kronometreyle okuyabilirsin canım..Ben öyle okuyorum hiç karışmıyorZikirmatigim yok baya cilekesli bi zikir olacak bakalim carsiya da cookkk uzagim
Beni etiketleyip yanına annesi diye yazın sıra geldiğinde adını niyetini yazarım ben burda bir hesabı yok çünküTabıkı ismini soyleyın sız onun yerıne teyit ederseniz burdan
EklıyorumBeni etiketleyip yanına annesi diye yazın sıra geldiğinde adını niyetini yazarım ben burda bir hesabı yok çünkü
Uzgunum canim su an.icin o kadar okuyamam başka sefere ins Allah kabul etsin hayirlisiyla dilekleriniziSuan 41 kısıye gunluk 5.832 tane dusuyor yanı gunluk cnm
Canım telefona zikirmatik uygulaması indirebilirsinZikirmatigim yok baya cilekesli bi zikir olacak bakalim carsiya da cookkk uzagim
Play storeden zikirmatik indirebilirsinizZikirmatigim yok baya cilekesli bi zikir olacak bakalim carsiya da cookkk uzagim
Katılırım tatlım@Tospaagtd
@Mrvyvz4832
@Amarylliss
Mucizemm222
@Ada8171631
@Merve
@Sabr-Sukur-Dua
@sibell13
@Sensual_in_love
@Feslegen
@humanbeings
@love_story