Filistin icin Ya Fettah cc okumasi yapıyoruz

Kızlar Ya Fettah cc okuması 140.000 okundu

Herkesten Allah razı olsun okumak isteyen arkadaşlar sayıdan düşme yerine 489 defa okuma yapıcagiz

Yanı okumak isteyen kişi 489 defa YA Fettah cc okuyacak

Rabbim kabul etsin 🤲🤲

Bu kadar okunduğunun farkında değildim. Allah kabul etsin 🤲
Yüreği gönlü güzel arkadaşlar var yüreklerinde aynı acıyı hissedenler var şükürler olsun Rabbime

Yaradanım okuyan arkadaşların zor durumları olduğunda yada varsa şuan kurtarsın o zorluklarına kolaylıklar versin 🤲🤲🤲

Kızlar bende yeni girdim kusura bakmayın her namaz sonrası Ya Kahhar çekiyorum gece gündüz dua ediyoruz kardeşlerimiz için.Dün ki haberden sonra hepimiz yine çok kötü olduk toparlayamadım tüm gün elim iş tutmuyor.😢
Abd konsolosluğu var bize yakın oraya gittiler bizimkiler elimizden ne geliyorsa artık durma vakti değil bugün.🇸🇩

Kızlar bende yeni girdim kusura bakmayın her namaz sonrası Ya Kahhar çekiyorum gece gündüz dua ediyoruz kardeşlerimiz için.Dün ki haberden sonra hepimiz yine çok kötü olduk toparlayamadım tüm gün elim iş tutmuyor.😢
Abd konsolosluğu var bize yakın oraya gittiler bizimkiler elimizden ne geliyorsa artık durma vakti değil bugün.🇸🇩
Rabbim fırsat vermesin ...Allahin gazabı laneti üstlerine olsun

Rabbim yaptığımız duaları kabul etsin 🤲🤲🌹🌺

Annem ve babam 1000 tane okudular.
Bildiğim ve emin olduğum tek bir şey var o da Allah'ın her birine bunun hesabını soracağı gerçeği. Bundan şüphem yok ve bu beni teselli ediyor.
"Allah zalimleri daha iyi bilir."
Kimsenin yaptığı yanına kalmiyacak yapılan kötülükte iyilikte

Bu çok güzel bir duygu Rabbim bu çocuklara yaşattıkları cehennemi kendileri kat kat daha fazla yaşıyacaklar Rabbim zalimlerin nereye gideceğini zaten ayetlerinde bildiriyor çok şükür 🤲🤲

X