- 13 Mayıs 2019
- 410
- 632
Allahümme amin...Allah razı olsun Rabbim kabul etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahümme amin...Allah razı olsun Rabbim kabul etsin inşallah
Bu kadar okunduğunun farkında değildim. Allah kabul etsinŞuan YA Fettah cc okuması bitti toplam 140.000 okundu
Yüreği gönlü güzel arkadaşlar var yüreklerinde aynı acıyı hissedenler var şükürler olsun RabbimeBu kadar okunduğunun farkında değildim. Allah kabul etsin
Ben okudum tüm zalimler için Tam da ikindi okunurken bitti. Okurken zorlandım ama. Telaffuzu mu zor yoksa esma mı ağır diye anlayamadım.Ya KAHHAR zikrini neden etmiyoruz peki?
Zalimleri Kahreden zikir kaç tane okudunuz?Allah İnşaAllah kabul ederBen okudum tüm zalimler için Tam da ikindi okunurken bitti. Okurken zorlandım ama. Telaffuzu mu zor yoksa esma mı ağır diye anlayamadım.
306.Zalimleri Kahreden zikir kaç tane okudunuz?Allah İnşaAllah kabul eder
Allah kabul etsin
Kızlar 19 bin adet bitti Rabbim hepimizinkini kabul etsin, Allahumme amin.Filistin için okunan Fettah ismi şerifinden kalan 19.000 adetin hepsini alıyorum akşam namazı öncesine kadar bitirdiğime dair mesaj yazarım... Duaların kabul olması dileğiyle...
Allahümme Amin.
Allah razı olsun Rabbim kabul etsinKızlar 19 bin adet bitti Rabbim hepimizinkini kabul etsin, Allahumme amin.
Allah razı olsun Rabbim kabul etsin swetimCanım kızlar etikete geri dönüş yapmamışım tesbihim kaybolmuş sayısız okudum okuyorum ben kusura bakmayın
Rabbim fırsat vermesin ...Allahin gazabı laneti üstlerine olsunKızlar bende yeni girdim kusura bakmayın her namaz sonrası Ya Kahhar çekiyorum gece gündüz dua ediyoruz kardeşlerimiz için.Dün ki haberden sonra hepimiz yine çok kötü olduk toparlayamadım tüm gün elim iş tutmuyor.
Abd konsolosluğu var bize yakın oraya gittiler bizimkiler elimizden ne geliyorsa artık durma vakti değil bugün.
Kimsenin yaptığı yanına kalmiyacak yapılan kötülükte iyilikteAnnem ve babam 1000 tane okudular.
Bildiğim ve emin olduğum tek bir şey var o da Allah'ın her birine bunun hesabını soracağı gerçeği. Bundan şüphem yok ve bu beni teselli ediyor.
"Allah zalimleri daha iyi bilir."