- 11 Ağustos 2017
- 3.123
- 6.117
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Bende katılayım sona kaldım galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun oyle yada boyle her bırımız adına okunacak ya sonunda onemlı olan o canım büyük ebced degerı 239. 121 cok fazıletlı ve makbul oldugu soylenen bir esma. Yanı buyuk ebdec degerıne gore çekılırse cok daha tesırlı oldugunu soyleyenler var. Daha oncedende cok faydasını gormus kısıler olmus. Bizlerde nıyetlendık bakalımBende katılayım sona kaldım galiba
Suan 41 kısıye gunluk 5.832 tane dusuyor yanı gunluk cnmGunluk ortalama kac okunacak ona gore bileyim baska okumalarim da var soz vermiyeyim yani arkadaslar
Evet canım aksam saat 8 de burda toplanıp okunacak arkadasımızın duasına nıyetlenıp okumaya baslayacagız ınsallahBu akşam okumaya başlıyoruz değil mi
Akşam 8 de burada olamayabiliriz canım tam iftar zamanlarına denk geliyor o sıra yemek yiyiyor oluruz. Belli bir saat belirlesek o saatte herkes okudum diye yazsa olmaz mı?Evet canım aksam saat 8 de burda toplanıp okunacak arkadasımızın duasına nıyetlenıp okumaya baslayacagız ınsallah
Fırsat buldukça bakarım cnm bendeHer akşam yatsı saati gibi yeni kişinin niyeti paylaşılsa. Eski grupta öyleydi herkes yeni niyete geçeceği zamanı biliyorduARKADAŞLAR BENIMLE BERABER GRUBU TAKİP EDECEK (OKUNDU - OKUNMADI BİLDİRİM YAPTI - YAPMADI VS) YARDIMCI OLABİLECEK Bİ GÖNÜLLÜ ARKADAS VARMI? TEK KİŞİ OLUNCA GÖZDEN KACABİLEN SEYLER OLABİLİYOR ALLAH KORUSUN. SERİ BİR ŞEKILDE ILERLERİZ BU ŞEKILDE
Hayırlısıyla tamamlanır inşallah herkesin duası kabul olurOlsun oyle yada boyle her bırımız adına okunacak ya sonunda onemlı olan o canım büyük ebced degerı 239. 121 cok fazıletlı ve makbul oldugu soylenen bir esma. Yanı buyuk ebdec degerıne gore çekılırse cok daha tesırlı oldugunu soyleyenler var. Daha oncedende cok faydasını gormus kısıler olmus. Bizlerde nıyetlendık bakalım
Aynen bnde oyle dusunuyorum canım. Bugun saat aksam 8 de baslayalım yarın aksam saat 8 de tekrr burda toplanalım standart boyle gıtsınFırsat buldukça bakarım cnm bendeHer akşam yatsı saati gibi yeni kişinin niyeti paylaşılsa. Eski grupta öyleydi herkes yeni niyete geçeceği zamanı biliyordu
Yetiştiremeyen kalan sayısını söylesin sayıdan düşerek el birliğiyle bitiririzLütfen herkes fikrini beyan etsın ona göre anlaşıp ortak karar alalım yetiştiremem dıyenlere karşılık olarak destek çıkabiliriz diyenlerde varsa buyursun.. Cıdden biran önce başlayalım çok sabırsızlanıyorum çünkü
Saat 9 nasıl veya 10Akşam 8 de burada olamayabiliriz canım tam iftar zamanlarına denk geliyor o sıra yemek yiyiyor oluruz. Belli bir saat belirlesek o saatte herkes okudum diye yazsa olmaz mı?
İkisi de olur hangisi uygunsa o saat üzerinden gidelim.Saat 9 nasıl veya 10
Desteğin ıcınde cok tesekkur ederim ıyı olur cnmFırsat buldukça bakarım cnm bendeHer akşam yatsı saati gibi yeni kişinin niyeti paylaşılsa. Eski grupta öyleydi herkes yeni niyete geçeceği zamanı biliyordu
Ya Fettah ebced değeri 489 adet. Esmaların hatimi için ebced değerini kendisiyle çarpınca çıkan sayı kadar okunmalıdır canım. Mesela 489×489=239.121Neden 239.121 bilmediğim için soruyorum yani fazileti nedir acaba