- 2 Mayıs 2020
- 2.645
- 3.648
-
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Biraz uzun bi okuma olacak ısrarla okuyalım lütfen liste sürekli değişirse zorluk olur. Gün içinde işi olup yeyiştiremeyen olursa okuyamadığı sayıyı yazar sayıdan düşerek el birliğiyle bitiririz inşallah
Morrmeneksee - A arkadasimes
Tavuk_suyu_ Mucizemm222 - F Flower__
namaste21 Hemsirecik theia07 Magnifiaque sweetgirlcandy - M MaviMabellee
bluepinkk Myhomes - G Glsgl
Mintimint SoLeiL12 Saliha40 Ssevincli burcusami Tiniminimavihanim GÜNCEL LİSTEMİZZ.. UMARIM DAHA COK KATILIMLA DAHA HIZLI SEKILDE ILERLERIZ
Aminn.. Eklıyorum hemenBende katılırım. Rabbim niyetlerinizi kabul etsin İnşallah şu mübarek Ramazan ayında. Selametle..
Cok dogru.. O yuzden varsa bu gruba katılabilecek arkadaşlarımız daha cok etıketle fazla katılımcı sağlayalım. Belkıde 1 gunde 1 kısıyı bıtırıp ertesı gun baska arkadasımıza gcerız. Kimsede zorlanmamıs olurBiraz uzun bi okuma olacak ısrarla okuyalım lütfen liste sürekli değişirse zorluk olur. Gün içinde işi olup yeyiştiremeyen olursa okuyamadığı sayıyı yazar sayıdan düşerek el birliğiyle bitiririz inşallah
Merhba bnde katılmak istyormLİSTEMİZ
1-Morrmeneksee Morrmeneksee
2- A arkadasimes A arkadasimes
3-Tavuk_suyu_ Tavuk_suyu_
4-Mucizemm222 Mucizemm222
5- F Flower__ F Flower__
6-namaste21 namaste21
7-Hemsirecik Hemsirecik
8-theia07 theia07
9-Magnifiaque Magnifiaque
10-sweetgirlcandy sweetgirlcandy
11- M MaviMabellee M MaviMabellee
12-bluepinkk
12 kişi olduk Allah arttırsın ınsallah
Ben de geldim
Morrmeneksee - A arkadasimes
Tavuk_suyu_ Mucizemm222 - F Flower__
namaste21 Hemsirecik theia07 Magnifiaque sweetgirlcandy - M MaviMabellee
bluepinkk Myhomes - G Glsgl
Mintimint SoLeiL12 Saliha40 Ssevincli burcusami Tiniminimavihanim GÜNCEL LİSTEMİZZ.. UMARIM DAHA COK KATILIMLA DAHA HIZLI SEKILDE ILERLERIZ
Okurum inşallah10 kisi cok az Evet ama harikaymis ya@Life light @H M Yenidelhi @yildizsavascisi sweetgirlcandy @Morm @Maviayyy burcusami @goah
Kaderdaslarim sizide etiketleyim
Sağol canm isterim ekleyin benide