- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
-
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Tamma kuzumSuan ıcın net bı rakam soyleyemiyorum cunku katılım arttıkca okuyacağımız sayı dusecektır. Yarına kadar bekleyelım ınsallah daha fazla katılım olursa her bırımıze az rakam duser hızlı bır sekılde de bıtırmis oluruz
Ben geldim
İnsaAllah agzina saglik aminnRabbim hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın öncelikle içimden bu duayı etmek geldi birden nedensebu uygulamaya ilk katılma amacım biraz vakit geçirmek biraz arkadaş edinmekti ama hiç beklediğim gibi olmadı burda birbirini eleştiren çok kişi var allahım bize saliha dostlar nasip etsin hepinizin gönlünde ne niyetiniz varsa rabbim hakkınızda en hayırlı en güzel şekilde kabul etsin bu mübarek ayda inşallah
Anlamadim be
Bende katılırım canım Allah razı olsun@muhursuzpusula @Ada8171631 @rana20 @kahvecibaby @Life light @Se_n_299Mintimint @Seferye hatun Mucizemm222 @Nayro @burcusami @Mucizemsn @iremblncglyn @MaviBirLiman @Renkli Fiyonk @Ebruazra @Zeynep 0666 @Krew SoLeiL12 @Maviayyy @karyaa48 @Bir Pelincik @Umut2019 @Birbilsem1132 @N u r @zey_nep @BereliPenguen @adessa01 @Kir papatyasi @aysenurt3991 @pokahontas @agustos72 @Assos32 @Hayalgozlu @Oriana Saliha40 @Nesl-i han @Sabr-Sukur-Dua @Blue_Black @kunfeyekun21 @memurhanim Magnifiaque @Saksi_Degilim_Ben @hasbeee Hemsirecik @love_story @Amarylliss @alsem @MaviKuplik @ciceklibocekli111 @melly_mell @Aktif Lora @chericheri lady @vera2020 @snow3414 @H M arkadaşlar bu gruba katılmak istermisiniz..Sayımız çok olursa okumalar daha az olur.Ne dersiniz.Çoook etkili bir uygulama..Bence katılmalısınız.Ben katıldım. ☺
Geçen sene ki Ya Fettah hatminde bende vardım. YA Fettah ile başladım ve devamı geldi bir çok tesbih çektim tuhen feraha çıktım. Bi kaç dileğim oldu grup halinde olunca teşvik daha güzel oluyor. Biz o grupta bi tesbih bitince diğerine başlıyorduk. Sonra grup dağılınca zamanla benimde düzenim bozuldu eskisi gibi çekemedim ve huzursuz olmaya başladım. Bu grup çok iyi olmuş inşallah düzenli esma hatimleri yaparızHayırlı Akşamlar
Kızlar normalde ben kendım baslayacaktım ama grup halinde her birimiz birbirimize nıyet ederek çekersek Allahın izniyle daha makbul olacağını düşündüm...
Önceki yıllarda bır grup bu hatimi yapmıs her biride cok faydalarını görmüşler ne dersenız bizde yapalımmı?
İnşallahGeçen sene ki Ya Fettah hatminde bende vardım. YA Fettah ile başladım ve devamı geldi bir çok tesbih çektim tuhen feraha çıktım. Bi kaç dileğim oldu grup halinde olunca teşvik daha güzel oluyor. Biz o grupta bi tesbih bitince diğerine başlıyorduk. Sonra grup dağılınca zamanla benimde düzenim bozuldu eskisi gibi çekemedim ve huzursuz olmaya başladım. Bu grup çok iyi olmuş inşallah düzenli esma hatimleri yaparız
Canım 229.121 adet her bırımız ıcın ya fettah ısmını hatımedecegız.. Sende katılmak ıstersen ekleyim listeye sayımız coğaldıkca okuyacağımz rakamlar dusuyor ztn :))Anlamadim be
Ben ılk basta tek basıma nıyetlendım sonra netten arastırırkn yıne 1 kac sene once boyle bır konu acılmıs herkes cok memnun kalmıs. Toplu okumanın faydasıdır belkı bilemıyorum ama cok ıyı oldu ciddnGeçen sene ki Ya Fettah hatminde bende vardım. YA Fettah ile başladım ve devamı geldi bir çok tesbih çektim tuhen feraha çıktım. Bi kaç dileğim oldu grup halinde olunca teşvik daha güzel oluyor. Biz o grupta bi tesbih bitince diğerine başlıyorduk. Sonra grup dağılınca zamanla benimde düzenim bozuldu eskisi gibi çekemedim ve huzursuz olmaya başladım. Bu grup çok iyi olmuş inşallah düzenli esma hatimleri yaparız
EklıyorumCanım bende varım
Anladim .. ekleyinCanım 229.121 adet her bırımız ıcın ya fettah ısmını hatımedecegız.. Sende katılmak ıstersen ekleyim listeye sayımız coğaldıkca okuyacağımz rakamlar dusuyor ztn :))
Sayı arttıkca ınsallah kısı bası dusen rakamda dusecektır. Rabbim kolaylık versın.. Inanın cok buyuk bır şevkle suan oyle bir niyetlendımkı ınsallah ya fettah ısmıyle hepımıze hayırlı kapılar acsın rahmetıne layık gorsunTamam canım İnşallah hakkıyla çekmeyi rabbim nasip eder birçok okumalarım var ama dayanamadım
Amin inşallahSayı arttıkca ınsallah kısı bası dusen rakamda dusecektır. Rabbim kolaylık versın.. Inanın cok buyuk bır şevkle suan oyle bir niyetlendımkı ınsallah ya fettah ısmıyle hepımıze hayırlı kapılar acsın rahmetıne layık gorsun