- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım gozunu korkutmasın hızlı cekılen bir zıkır zaten ama tabı sen bılırsınn sonradan yarım bırakıp vebal almaktansa bastan baslamamak en ıyısı tabıSayı biraz fazla geldi hiç yapmadım daha önce. Şurada bi köşede bekleyim bakalım cesaret edemedim
20 kişi oldugumuzu varsayarsak kısı bası 12 bın taneye yakın dusuyor bence 2 gunde rahatlıkla çekeriz gıbı. Yanı 2 gunde bir 12 bin tane cekecez,Hadi bakalım bi cesaret edeyim zorlanirim belki sayı çok olursa ama bende varım
Bu mübarek günlerde bos bos oturcagimiza yetiştiririz ya ins..20 kişi oldugumuzu varsayarsak kısı bası 12 bın taneye yakın dusuyor bence 2 gunde rahatlıkla çekeriz gıbı. Yanı 2 gunde bir 12 bin tane cekecez,
Balım kısı sayısı arttıkca rakamdan dusuyoruz soyle 30 35 kisi olsak aslında cok hızlı biter ve hızlı sıra gelır herkese. Suan ortalama 11.500 tane dusuyor suankı ortalama amaŞimdi kaç tane okuycaz başka dualarımda var inşAllah yetişir canımm aydınlatırsan sevinirim
Aynen canım vebal almayım şimdi diğer dua grubu var Kuran da okumaya çalışıyorum. Bakalım bi köşede bekleyim yine deYok canım gozunu korkutmasın hızlı cekılen bir zıkır zaten ama tabı sen bılırsınn sonradan yarım bırakıp vebal almaktansa bastan baslamamak en ıyısı tabı
Evet cnm ekle yetisir Allahın izniyle..
Tamam canımcımm ya fettah çekeceğiz değil miiBalım kısı sayısı arttıkca rakamdan dusuyoruz soyle 30 35 kisi olsak aslında cok hızlı biter ve hızlı sıra gelır herkese. Suan ortalama 11.500 tane dusuyor suankı ortalama ama
Tamam canım. Beklemedeyız. Yarın bı bakarsın katılım cok olur sayı duserse dusunursun o zmnAynen canım vebal almayım şimdi diğer dua grubu var Kuran da okumaya çalışıyorum. Bakalım bi köşede bekleyim yine de
Evet canımTamam canımcımm ya fettah çekeceğiz değil mii
Tamam canımTamam canım. Beklemedeyız. Yarın bı bakarsın katılım cok olur sayı duserse dusunursun o zmn