- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
-
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Siz katılacakmıydınız.. Ben listeye ekledım ama yınede sormak ıstedımnasıl olacak gunluk ne kadar cekecegız.
Hemen ekliyorum hosgeldınBen de katılmak istiyorum :)
Nasil okunacak ben varim@muhursuzpusula @Ada8171631 @rana20 @kahvecibaby @Life light @Se_n_299 @Mintimint @Seferye hatunMucizemm222 @Nayro burcusami @Mucizemsn @iremblncglyn @MaviBirLiman @Renkli Fiyonk @Ebruazra @Zeynep 0666 @Krew @SoLeiL12 M Maviayyy @karyaa48 @Bir Pelincik @Umut2019 @Birbilsem1132 @N u r @zey_nep @BereliPenguen @adessa01 @Kir papatyasi @aysenurt3991 @pokahontas @agustos72 @Assos32 @Hayalgozlu @Oriana @Saliha40 @Nesl-i han @Sabr-Sukur-Dua @Blue_Black @kunfeyekun21 @memurhanim Magnifiaque @Saksi_Degilim_Ben @hasbeee Hemsirecik @love_story @Amarylliss @alsem @MaviKuplik @ciceklibocekli111 @melly_mell @Aktif Lora @chericheri lady @vera2020 @snow3414 H M arkadaşlar bu gruba katılmak istermisiniz..Sayımız çok olursa okumalar daha az olur.Ne dersiniz.Çoook etkili bir uygulama..Bence katılmalısınız.Ben katıldım. ☺
HosgeldınNasil okunacak ben varim
10 kisi cok az Evet ama harikaymis yaHosgeldın239.121 adet okunması lazım. Suan 10 kişi olduk mesela. Bu sayıyı 10 bolup sırasıyla her bırımız ıcın hatim edecez ınsallah daha da katılım olursa 2 gunde bır sırayla okuruz dıe dusunuyorum Allah kerım..
Tamam cıkarıyorum o zmaan canım..kimsenın hakkınada gırmek ıstemm
Canım Allah razı olsun10 kisi cok az Evet ama harikaymis ya@Life light H M Yenidelhi yildizsavascisi sweetgirlcandy Morm M Maviayyy burcusami goah
Kaderdaslarim sizide etiketleyim
Tabikisi hosgeldın
Suan ıcın net bı rakam soyleyemiyorum cunku katılım arttıkca okuyacağımız sayı dusecektır. Yarına kadar bekleyelım ınsallah daha fazla katılım olursa her bırımıze az rakam duser hızlı bır sekılde de bıtırmis oluruzOkuma sayimiz belli mi canim
Tabıkı eklıyorum hemenBende katılmayı çok isterim çok ihtiyacım var duaya