*239.121 ADET YA FETTAH CC. ESMASINI İSTEYEN KARDEŞLERİM NİYETIMİZ İÇİN HATİM EDELİMMİ?

Uygulanışı Hakkında

239.121 adet "YA FETTAH " zikrini katılımcı sayımıza bölerek paylaştıracağız.. 2 günde bir 1 kardeşimizin niyeti adına okuyacağız (katılım sayımız yuksek olursa 1 gündede bitirebilir yanı günlük 1 kişiyede nıyetlenebilirz)

Canım Kardeşlerim..
Sizden ricam lütfen gercekten aktif bir sekılde katılıp, okuyacaksanız yani rahat rahat okurum vaktim var diyorsanız en basından katılmanız..
Eğer okuyup okuyamamakta tereddüt yaşıyosanız yarım bırakıp da Birbirimizin hakkına hiç girmeyelim lütfen

Liste 2 3 haftaya bitmez o halde beni alma ozaman cnm

En bas sayfadaki açıklamaya baktım ama tam anlamadım tam olarak ne okunacak ??
Canım 239.121 tane her bırımız ıcın ya fettah ısmını hatımedecegız. Rakam kişi sayısına bolunecek 2 gunde 1 yada rakam az duserse 1 gunde 1 kısıye nıyetlenıp okuyacağız suan kısı basına dusen rakam 7.713

YA FETTAH CC. Uygulanışı Hakkında

239.121 adet "YA FETTAH " zikrini katılımcı sayımıza bölerek paylaştıracağız.. 2 günde bir 1 kardeşimizin niyeti adına okuyacağız (katılım sayımız yuksek olursa 1 gündede bitirebilir yanı günlük 1 kişiyede nıyetlenebilirz)

Canım Kardeşlerim..

Sizden ricam lütfen gercekten aktif bir sekılde katılıp, okuyacaksanız yani rahat rahat okurum vaktim var diyorsanız en basından katılmanız..

Eğer okuyup okuyamamakta tereddüt yaşıyosanız yarım bırakıp da Birbirimizin hakkına hiç girmeyelim lütfen

Suan çocuk için bir gruptayim kişi başı düşen sayı çok fazlaymış belki başka bir dua grubunda canım teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…