- 24 Temmuz 2015
- 593
- 1.043
- 31
-
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Liste 2 3 haftaya bitmez o halde beni alma ozaman cnmUygulanışı Hakkında
239.121 adet "YA FETTAH " zikrini katılımcı sayımıza bölerek paylaştıracağız.. 2 günde bir 1 kardeşimizin niyeti adına okuyacağız (katılım sayımız yuksek olursa 1 gündede bitirebilir yanı günlük 1 kişiyede nıyetlenebilirz)
Canım Kardeşlerim..
Sizden ricam lütfen gercekten aktif bir sekılde katılıp, okuyacaksanız yani rahat rahat okurum vaktim var diyorsanız en basından katılmanız..
Eğer okuyup okuyamamakta tereddüt yaşıyosanız yarım bırakıp da Birbirimizin hakkına hiç girmeyelim lütfen
Kişi başı kaç tane çekeceğizGüncel liste arkadaslarım..
Morrmeneksee - A arkadasimes A arkadasimes
Tavuk_suyu_ Tavuk_suyu_ Mucizemm222 Mucizemm222 - F Flower__ F Flower__
namaste21 namaste21 Hemsirecik Hemsirecik theia07 theia07 Magnifiaque Magnifiaque sweetgirlcandy sweetgirlcandy - M MaviMabellee M MaviMabellee
bluepinkk bluepinkk Myhomes Myhomes - G Glsgl G Glsgl
Mintimint Mintimint SoLeiL12 SoLeiL12 Saliha40 Saliha40 Ssevincli Ssevincli burcusami burcusami Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim - B Buluts34 B Buluts34
Gelincik78 Taze fasulye Life light - E Ebruazra
Krew Yenidelhi - R rana20
MoonfacedMom aysenurt3991
Suan 30 kişi olduk 7.970 adet dusuyorKişi başı kaç tane çekeceğiz
Tamam canımSuan 30 kişi olduk 7.970 adet dusuyor
Beni 2 kere yaz canm. 2.ye ipek yazarsn kk ya üye olmayan bi arkadaşımda katılacakGüncel liste arkadaslarım..
Morrmeneksee - A arkadasimes A arkadasimes
Tavuk_suyu_ Tavuk_suyu_ Mucizemm222 Mucizemm222 - F Flower__ F Flower__
namaste21 namaste21 Hemsirecik Hemsirecik theia07 theia07 Magnifiaque Magnifiaque sweetgirlcandy sweetgirlcandy - M MaviMabellee M MaviMabellee
bluepinkk bluepinkk Myhomes Myhomes - G Glsgl G Glsgl
Mintimint Mintimint SoLeiL12 SoLeiL12 Saliha40 Saliha40 Ssevincli Ssevincli burcusami burcusami Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim - B Buluts34 B Buluts34
Gelincik78 Taze fasulye Life light - E Ebruazra
Krew Yenidelhi - R rana20
MoonfacedMom aysenurt3991
Canım 239.121 tane her bırımız ıcın ya fettah ısmını hatımedecegız. Rakam kişi sayısına bolunecek 2 gunde 1 yada rakam az duserse 1 gunde 1 kısıye nıyetlenıp okuyacağız suan kısı basına dusen rakam 7.713En bas sayfadaki açıklamaya baktım ama tam anlamadım tam olarak ne okunacak ??
Ekledım balımBeni 2 kere yaz canm. 2.ye ipek yazarsn kk ya üye olmayan bi arkadaşımda katılacak
Suan çocuk için bir gruptayim kişi başı düşen sayı çok fazlaymış belki başka bir dua grubunda canım teşekkürlerCanım 239.121 tane her bırımız ıcın ya fettah ısmını hatımedecegız. Rakam kişi sayısına bolunecek 2 gunde 1 yada rakam az duserse 1 gunde 1 kısıye nıyetlenıp okuyacağız suan kısı basına dusen rakam 7.713
Hemen ekliyorum hosgeldınBende varım canım
Katılım olursa dıe beklıyoruz. Bıraz daha bekleyelım belkı bu aksam yada en gec yarın baslarız. Hepımız ortak bır karar alalımdaCanım benide ekleyebilir misin
Nezaman başlayacağız?