- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
-
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Bence sırası gelen ismini de yazsın niyetinin duasının yanına bizde ismen niyetini söyleyip öyle dua edelim o kişiye
Evet burdayım canımBarbara kuzum bir bakıver buraya
Evet istiyorum hatta ben şuan katıldım sandım
Bu aksamlık saat 8 de ılk kısının nıyeti burdan paylasılıp okunmaya baslanılacak.Evet istiyorum hatta ben şuan katıldım sandımnasıl olacak okudum bildirileri.
Tamam canım Allahım niyetlerimizi kabul etsin akşam 8 - 9 arası burda takipteyim. Peki hangi tespihatı çekeceğimiz belli mi akşam mı bilgi veriyorsunuz.Bu aksamlık saat 8 de ılk kısının nıyeti burdan paylasılıp okunmaya baslanılacak.
Yarın Aksam saat 9 da yıne burdan benımle bırlikteSsevincli arkadasımı etıketleyerek okuduğunuzu belirtirsiniz.sonra 2. Kişiye nıyetlenıp ertesı aksama yıne 9 da aynı sekılde bildireceksnz bu sekılde dongu olacak
Sadece ya Fettah zikrini cekecez canım aksam sayısını ben belırtırım ama gunluk 5.314 dusuyor sanırım herkeseTamam canım Allahım niyetlerimizi kabul etsin akşam 8 - 9 arası burda takipteyim. Peki hangi tespihatı çekeceğimiz belli mi akşam mı bilgi veriyorsunuz.
KURALLARIMIZ
1 - HATİM BAŞLANIŞ TARİHİMİZ "19.04 2021" HERGÜN 1 ARKADASIMIZ ADINA SIRASIYLA NIYETLENIP HATİM YAPILACAKTIR. SIRASI GELEN ARKADASIMIZA OZELDEN MESAJ ATILIP BELİRTMEK ISTEDIGI DUASI VARSADA KONUDA ETIKETLENIP OKUNACAKTIR.
2- LÜTFEN GRUBU AKTİF OLARAK TAKIP EDELIM OKUYUP OKUMADIGIMIZI MUTLAKA GUNUN BELIRTILEN SAATINDEMorrmeneksee ve Ssevincli KONU SAHIPLERINE ETIKETLEYIP TEYİT VERELIM.
OKUYAMADIYSANIZ BIR AKSILIK OLDUYSA Kİİ UMARİM OLMAZ LÜTFEN BELİRTİN ARAMIZDA BÖLÜŞÜP TAMAMLARIZ SIKINTI OLMAZ. YETERKI AKTİF SEKILDE BELİRTİN
3- KUL HAKKINA GİRMEDEN HERKES GÜNLÜK AKSATMADAN NIYETLENEN KİŞİ İÇİN ZİKİR SAYISINI EKSIKSIZ TAMAMLASIN
4-SONRADAN LİSTEDEN CIKMAK ISYEYEN OLURSA LÜTFEN BELİRTSİN (UMARIM BOYLE BIR DURUM YASAMAYIZ) HERKESIN ZAMANI KIYMETLİDİR BİLDİRİM VERDI VERMEDİ SEKLINDE OYALANACAK SEBEBIYETLERE YER VERMEYELİM HERKEZ BELİRTİLEN SAATTE BİLDİRİMİNİ YAPIP BIR SONRAKI KISIYE NIYETLENSIN
5-VE SON OLARAK HER AKSAM SAAT 21.00 DA OKUYUP OKUYAMADIĞININ TEYITINI..... İLGİLİ ARKADASLARI ETIKETLEYEREK BELİRTİCEK..
ALLAH CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN HER BİRİMİZİN DUASINI KABUL ETSIN CANLAR
Ssevincli veya ben sırası gelen kişiye özelden yazacacağız canım. Ozel bir duası varsa ısmıyle beraber belirtmesinı