*239.121 ADET YA FETTAH CC. ESMASINI İSTEYEN KARDEŞLERİM NİYETIMİZ İÇİN HATİM EDELİMMİ?

Evet istiyorum hatta ben şuan katıldım sandım nasıl olacak okudum bildirileri.
Bu aksamlık saat 8 de ılk kısının nıyeti burdan paylasılıp okunmaya baslanılacak.
Yarın Aksam saat 9 da yıne burdan benımle bırlikte Ssevincli arkadasımı etıketleyerek okuduğunuzu belirtirsiniz.sonra 2. Kişiye nıyetlenıp ertesı aksama yıne 9 da aynı sekılde bildireceksnz bu sekılde dongu olacak

Tamam canım Allahım niyetlerimizi kabul etsin akşam 8 - 9 arası burda takipteyim. Peki hangi tespihatı çekeceğimiz belli mi akşam mı bilgi veriyorsunuz.

KURALLARIMIZ ARKADAŞLAR
1 - HATİM BAŞLANIŞ TARİHİMİZ "19.04 2021" HERGÜN 1 ARKADASIMIZ ADINA SIRASIYLA NIYETLENIP HATİM YAPILACAKTIR. SIRASI GELEN ARKADASIMIZA OZELDEN MESAJ ATILIP BELİRTMEK ISTEDIGI DUASI VARSADA KONUDA ETIKETLENIP OKUNACAKTIR.

2- LÜTFEN GRUBU AKTİF OLARAK TAKIP EDELIM OKUYUP OKUMADIGIMIZI MUTLAKA GUNUN BELIRTILEN SAATINDE Morrmeneksee ve Ssevincli KONU SAHIPLERINE ETIKETLEYIP TEYİT VERELIM. OKUYAMADIYSANIZ BIR AKSILIK OLDUYSA Kİİ UMARİM OLMAZ LÜTFEN BELİRTİN ARAMIZDA BÖLÜŞÜP TAMAMLARIZ SIKINTI OLMAZ. YETERKI AKTİF SEKILDE BELİRTİN

4- KUL HAKKINA GİRMEDEN HERKES GÜNLÜK AKSATMADAN NIYETLENEN KİŞİ İÇİN ZİKİR SAYISINI EKSIKSIZ TAMAMLASIN

5-SONRADAN LİSTEDEN CIKMAK ISYEYEN OLURSA LÜTFEN BELİRTSİN (UMARIM BOYLE BIR DURUM YASAMAYIZ) HERKESIN ZAMANI KIYMETLİDİR BİLDİRİM VERDI VERMEDİ SEKLINDE OYALANACAK SEBEBIYETLERE YER VERMEYELİM HERKEZ BELİRTİLEN SAATTE BİLDİRİMİNİ YAPIP BIR SONRAKI KISIYE NIYETLENSIN

6-VE SON OLARAK HER AKSAM SAAT 21.00 DA OKUYUP OKUYAMADIĞININ TEYITINI Morrmeneksee ve Ssevincli İLGİLİ ARKADASLARI ETIKETLEYEREK BELİRTİCEK..

ALLAH CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN HER BİRİMİZİN DUASINI KABUL ETSIN CANLAR

ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR YA FETTAH CC.

Her türlü müşkülleri açan ve kolaylaştıran, darlıktan kurtaran, zorluk ve müşkülleri çözen, maddi-manevi bütün kapıları açan. Hüküm veren, kapıları açıp yardım eden, zafer ve fetih lütfeden ve varlıklara suretler giydiren, Kulların arasında hakim olan. Her şeyi hikmetle açan.

El-Fettâh : الفتّاح
Yâ Fettâh : يَا فَتَّاحُ

DUASINI EDECEĞİMİZ KARDEŞİMİZ
Morrmeneksee ( AYŞENUR) DUASI

Arapçası:

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا ...

Türkçe Okunuşu:

"...Rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lil muttakîne imâmâ(imâmen)."

Anlamı:

"...Rabbimiz! Bize gözümüzü aydınlatacak eşler ve zürriyetler bağışla ve bizi takvâ sahiplerine önder kıl!"

Allah'ım.. Ya Fettah Ya vedud Ya cami!
Rabbim senden bu mübarek Ramazan ayının hürmeti için, Senin Rızan için peygamber efendimiz (s.a.s)ve ehli beytinin aracalığıyla senden ıstıyorum... Bedir savasında şehit olan tüm mübarek zaatlarımızında hürmetine senden Ahiretimizdede dünyamızdada iyilikler ve guzellıkler ıhsan etmenı diliyoruz.. Furkan suresinde gectiği gıbı bana ve dıleyen tüm bekar kardeslerıme YA FETTAH isminle hayırlı, salih bir es öncelıkle kalbinde Allah ve peygamber askı bulunan daha sonra sadece kendi helalının askını barındıracak, beraber ahiretimız ve dunyamız ıcın bırbırımıze hayırların dokunacağı bir eş, bir yuva diliyorum (diliyoruz) Rabbım bu duayı okuyan ve hatim eden kardeslerımın duası ve zikriyle senden hayırlı kapılar acmanı diliyorum ya erhamerrahımın.. İş arayan işsiz kalan bu pandemıde sıkıntıda kalan kardeslerımınde yar ve yardımıcımız ol Rabbim. Burdakı tüm dua eden kardeslerımın duası kabul eyle Biricik yaradanımız..

OKUYAN KARDESLERIMIN AGZINA SAĞLIK ALLAH KABUL ETSİN

ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR SAYISI GÜNLÜK

239.121 /45= 5314 adet

AKSİLİK YASAYIP ÇEKEMEYEN ARKADASIMIZ OLURSA GRUPTAN YAZSIN BİZLER TAMAMLARIZ INSALLAH

Arkadaslar okuyacağımız kisinin nıyetını paylastım listemizi an itibarı ile kapattık 45 kişi Allahın izniyle kolaylıkla ve seve seve hatimimizi edeceğiz.. Lutfen duayı alan arkadaslarım sadece aldım yazsın kımler görüp basladı kontrol etmek adına görelim
Yarın aksam saat 21. 00 da herkes zikiri tamamladığına dair burdan benı Morrmeneksee ve Ssevincli arkadasımızı etiketlıyerek bılgı versın her bırınızden Allah razı olsun

Allah niyetini kabul etsin inşallah herkese hayırlı iftarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…