23 yaş evlilik borç kardeş meselesi

Ablam olgun değil. Uygun olmadığını söylemek istedim. Senin bulduğunu da gördük dedi bana. Karışmıyorum. Koştur koştur evlendirsin.

Belli oluyor istemeye gelirlerse tek sorunun kahve fincanı olacağını düşünmesinden.
1 milyon tl yi umarım dövize falan sabitlemişsinizdir.
Geri ödemeye başladılar mı?

Yeğeninizin kimle evleneceğini boşverin. Kocaman kız, anası babası da birşey demiyorsa size söz düşmez. Siz borcunuzu geri almaya bakın. Ne zaman verdiniz borcu? Hiç ödediler mi? Ablanızın evinde oturma konusunda da, siz söylemeden onun teklif etmesi lazım zaten.
Gidişattan borcunuzu alamayacaksınız gibi bir izlenime kapıldım, hayırlısı

Yigen evlenirse paranızi alamayacaksınız diye mi korkuyorsunuz ? Ablama ev alacağına 1+0kendine ev alsaydın keşke oglunla girer kimseye de minnet etmezdin. Diğer konu aşçılık nasıl bir aşçılık bilmiyorum ama Fethiye'de otelde aşçı olanlar Hatri sayilir paralar kazanıyor.

Bu parada eşimin hakkı yok. Bir miktar miras ve düğün takıları ve kendim ayrı olduğumda yaptığım birikim

Borcu altın olarak verdim o şekilde geri alacağım
Üzgünüm ama o altın size geri gelmez,gelmeyecek.Ablaniz düğünü bahane eder , gidip yanında kalsanız barınma masrafı vb şeyleri bahane eder ,ölü yatırım olmuş..... Keşke size verme dediklerinde dinleseydiniz.Simdi diyoruzki ablaniz borcunu vermeyecek var mı bir planınız?????

Borcu altın olarak verdim o şekilde geri alacağım
Ya nasip ya kısmet. Ablanızdan mümkünse paranızı hemen geri almaya bakın. Çocuğunuzu sığıntı gibi sağda solda perişan etmeyin.

Çocuğunuzun babası düzgün bir adamsa çocuğunun bu şartlarda yaşamasına karşı çıkıp, velayeti talep edebilir.

Ve sizin kötü gün paranızı, çocuğunuzun rızkını aslında ihtiyacı da olmayan ablanıza vermenize bakarak; adam haklı da olur.

Birkaç yıla öder ben de o evde birkaç yıl yaşwrım kira ile uğraşmam diye ve bu arada ev sahibi olur ablam diye çünkü kendisinin başka yolu yoktu 3vev almak için

Evet her ay birkaç gram şeklinde ödüyor. Bir yerden toplu para alacak o zaman 100 gram kadar ödeyecek. 1 milyon diyorum ama altın olarak hesapladık 370 gram ödeyecek.

Verdiğiniz borcu kâğıt üzerine döktünüz dimi?
Yani senet olur, sözleşme olur?

Birkaç yıla öder ben de o evde birkaç yıl yaşwrım kira ile uğraşmam diye ve bu arada ev sahibi olur ablam diye çünkü kendisinin başka yolu yoktu 3vev almak için
Senin ev almak için yolun var mı? Kolay mı zannediyorsun o bir milyonu bir araya getirmeyi de bu kadar kolay sokağa atmışsın? Belli ki yarısı takı yarısı miras diye kolay gelmiş sana, az görünmüş gözüne, kısaca haydan gelen huya gitmiş.... Geçmiş olsun

Arabasını satınca verecek ve toplu bir para alacak sonra az bir miktar kwlwcwk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…