23 yaş evlilik borç kardeş meselesi

Fazizler yüksek. 1 milyona ev alamazdım. Krediyle dahi. 2.5 milyon krediyi zaten vermiyorlar verseler bile taksidi maaşımdan yüksek oluyor.
Evi ortak alalım, tapu ikimizin adına olsun deseydiniz bari..bulduğunuz çözüm bu olmamalıydı bence..ablanız yeri geldiğinde sizin çocuğunuza bile bir ayar veriyor..

Daha once sormussunuz vermeyin demisler dinlememissiniz simdi ne soruyosunuz? Birakin ne halleri varsa gorsunler ablaniz sanki evliligin ne oldugunu bilmiyormu gayetye biliyor. Kizinin 23 yasinda evlenmesine raziysa birakin yasayip gorsunler. Siz o evde kalacak sekilde anlastiysaniz paranizi alana kadar kalacaginizi soyleyin geri adimda atmayin

Evinin yüzde otuzu benim paramla alındıysa bedava oturmuş olmuyorum
borç mu verdiniz eve ortak mısınız karar verin. O ev sizin değil nasıl alınmışsa alınmış.
Ayrıca mirastır takıdır kolay birikmiş parayla vermişsiniz yorumu çok doğru. Siz bir bardak su için. Evde oturtsa bile çok başınız ağrıyacak erkenden kaçacaksınız, bir bardak da su için o araba satılacak kızına çeyiz düğün olacak. Siz de çocuğunuzı mağdur ettiğinizle kalacaksınız bı gidişle. Sizi herkes çok uyardı.

Yeğeninizin evleneceği kişi kim olursa olsun,ne kadar uyumsuz olurlarsa olsunlar ,ablanıza borç verdiniz diye bu konuda fikir beyan etme hakkınız yoktur. Para verdiniz diye her konuda hak sahibi değilsiniz,sizi ilgilendirmez.

Ayrıca boşanma aşamasında kendi eviniz yokken ablanıza borç vermeniz aptallık. Hadi verdiniz, boşanınca çoluk çombalak toplanıp ablanızın evinde yaşamayı düşünmeniz daha büyük aptallık. İnsanlara para verdiniz diye tüm hayatlarına hükmedemezsiniz. Daha neler artık?

Zamanı geldiğinde ablanız size yüzde 30 u kadar bir kira bedeli belirleyecektir...anladığım kadarıyla boşanma aşamasında bu 1 milyonu elinizde tutmak istemediniz, ablanız kendi lehine sizi yönlendirdi..

Ben su durumdan sonra hayatta bana laf sokan ablamin cocugunu dusunmezdim birak kimle evleniyorsa evlensin kendileri dusunsun. Sen o parayi alabikicekmisin onu dusun bence

ben de paranı geri alabileceğini hiç sanmıyorum. Aynı evde oturmanız da pek mümkün görünmüyor.

Ablanız borcunu azar azar bile olsa ödüyorsa evin yüzde otuzu nasıl sizin oluyor? Ayrıca para verdiniz diye neden sizinle yaşamak istesin ki ablanız ben olsam istemem madem eşinizle problemleriniz var o zaman borç vermek yerine kendinizi ve çocuğunuzu düşünecektiniz

E ama hani geri ödeyecekti ya aldigi borcu? Borç mu verdiniz tapuya ortak mı oldunuz? Sizin kafanız karışmış ama ablanizin kafa net bence, bu kadın ne o parayı öder ne de sizi orda oturtur...
Konu sahibi bence borç verdim benim sayemde ev aldı bana minnet borçlu evinde yaşarsam da ses çıkarmayacak diye düşünüyor.Ben olsam ben de istemem kardeşimle ve çocuğumla yaşamak borcumu ödediğim sürece de kardeşim boşandıktan sonra ne yapacağıyla da ilgilenmem.Kocaman çocuklu kadın elbet planını yapmıştır.

Birkaç yıla öder ben de o evde birkaç yıl yaşwrım kira ile uğraşmam diye ve bu arada ev sahibi olur ablam diye çünkü kendisinin başka yolu yoktu 3vev almak için
İyi de neden bedava oturtsun ki? Yarın öbür gün kira diye kesinti yapar. Bir de eşinizden para mı kaçırdınız acaba?

Hayır miras olarak geldi ve düğün takıları öyle bir insan değilim
Siz maalesef borç vererek çok yanlış yapmışsınız. Ki altında düşüş ön görüyorum ben. O parayla kendinize çocuğunuzla yeni bir hayat kurabilirdiniz. Yazık olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…