23 yaş evlilik borç kardeş meselesi

Ayrıca çocuğun yaşı da küçük 25. Kendi evi yok bunu zaten beklemiyorum tabi ama anne ve babasının dahi evi yokmuş sanırım. 25 bin de maaşı var yeğenim de asgari ücret kazanıyor. Yani şimevcut şartlarda geçirmeleri bir tek bana mı zor geliyor bilmiyorum ama ben büyük gibi uyarayım derken kötü oldum. Üstelik bir de çocuğun kursundan çalışma kâğıdı alınacaktı işteyim gitmem mümkün değil rica ettim ve ablam tabii ki yapamadı. Ona da sinirliyim.

İstemediğinizi düşündükleri icin siz kötü oldunuz keske karışmasaydınız. Bı tarz işler gerçekten dısarıdan bakanlar daha net görürler ama yakınımızdakiler yanlıs anlarlar valla zor bir durum para vermişsiniz en ufak bir destek istemişsiniz ablanın yardımcı olmamıs. Sizde boşanma aşamasındasınız umarım sizin durumunuz iyidir ablanıza borc vermişsiniz sizin suanda desteğe ihtiyacınız var ablanızın her lafı sözü fiyasko yanında kalamazsınız bence.

Ablanızın kafası da güzelmiş. Evcilik oyunumu sandı fincan takımı derdine düştü.
Gençler birbirine uygun değil. Çalışıp maaşını harcamadan daha yeni mezun ne evlenmesi Allah aşkına.
Yeğeninizle siz konuşun evliliği ertelesin çocuğu iyi tanısın bari.
Ev için verdiğiniz borç için bir şey diyemiyorum ama ev sonuçta ablanıza alındı ise sizin bir kaç yıl oturmak istemenizi anlayamadım. Evi ablanız istediği gibi değerlendirir borcu size ödemek kaydı ile. Ev konusunda ablanıza güvenmeyip başka yol arayın

1 milyon borc verirken "kocayi bosamayi iki yil senle yasamayi düşünüyorum cocugumla" dedin mi?
o da bunu kabul etti mi?
yoksa "zaten para verdim evde benim de hakkim var. ne munabsebet kabul etmesin" falan mi diyorsun?
Onunla yaşamayı düşündüğümden haberi var. Ama bu şekilde konuşmaya devam ederss o biraz zor olacak

Ablam olgun değil. Uygun olmadığını söylemek istedim. Senin bulduğunu da gördük dedi bana. Karışmıyorum. Koştur koştur evlendirsin.

Borç verirkwn borç bitene kadar orda oturmayı planlanmıştık birlikte evlenirse yeğenim geçinemeuecekleri çok ortada o eve yerleşme ihtimalleri de yüksek geliyor şu an konuşulmasa da.

Onunla yaşamayı düşündüğümden haberi var. Ama bu şekilde konuşmaya devam ederss o biraz zor olacak
yani bilmiyorum birine hem borc verip hem buyuk iyilik istemek dogru degil. normalde belki hayir diyebilecekken vermis oldugun borcun altinda ezildiginden evet demistir..belki de korkmustur hayir derse sinirlenip parani istemenden.
kim neden bosanmis kardesi ve onun daha bjr saat ilgilenmeye sabrinin olmadigi hep uyardigi cocuguyla kalmak istesin ki. evet demis ama "yeni evime almam ama" falan hep aslinda istemediğini gosteren cumleler.
parayi kardesin sana tl ile mi ödeyecek dolarla mi altinla mi?
tl ise cok cok cok büyük bir yanlis yapmissin.
1 milyon para bugun butun bankalarda 40.000 aylik faiz getiriyor. hemen 1 sene sonra bile verse 500bin kadar bir zararij olacak, tlnin erimesi de cabasi. keske ona verene kadar aylik faize koysaydin hem kirani ödersin hem esyalarin taksidini, rahatca zorlanmadan atlatirdin sureci
eger dolar altin uzerindense mesele yok.
ama bende de hata yapmissin tam da bu donemde oyle yuklu bir para borc vererek. nasil tamam dedin ki, keske bankada altinda bozamam falan deseydin, "bosanacagim biliyorsun ev alirim cocugumla yasamak icin" deseydin. imkani olmayan insanlarin babalari - öz ogullari olsun bu kadar harcama yapmasina ben karsiyim

Altın olarak alacağım.

Ablam olgun değil. Uygun olmadığını söylemek istedim. Senin bulduğunu da gördük dedi bana. Karışmıyorum. Koştur koştur evlendirsin.
Siz de çocuğunun ve problemli evliliğinin farkında yetişkin,olgun bir insan değilsiniz gibi duruyor.
Öyle olsa bu şartlarınızla ablanız ev alması için o kadar borç vermezdiniz.

Son düzenleme:
Bu
Siz ablanızi bilmez gibi hareket etmişsini, biraz. Bu yapacakları da diyecekleri de sürpriz olmamalı. Kendi evli mi?
Eşi vefat etti yıllar önce

3 Ağustos 2024 konunuzda size ablanıza para vermemenizi söylemişti herkes. Ablanız engelli de olsa yetişkin bir çocuk sahibiydi ve çocuğu yani yeğeniniz annesini düşünebilirdi. Siz kendi çocuğunuzun rızkını ablanıza verirken, insanların yorumlarını hiç dikkate almadınız. Şu anda artık ne yorum yapılsa boş.

Ablanız yarın düğün, dernek kurmaya kalkar siz de öyle izlersiniz ne diyelim. İnşallah çocuğunuzun babası düzgün biridir de çocuğunuz aç, açıkta kalmaz.

Yeğenini boşver karışma, aynı evde oturma işini de unut parano bir an önce kurtarmaya bak

Bu

Eşi vefat etti yıllar önce
Yani hic evlenmemiş olsa kıskanıyor ve bunu bastırmaya çalışıyor diyecektim ama değilmiş. Engelli bireylerin psikoloji malesef bir yere kadar düzgün olabiliyor. Çok beklentiye girmemek lazım.
Babam da sonradan engelli oldu. bi kaç kuzenim de engelli bu arada afaki konuşmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…